تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 752 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش من تا الان یک sennheiser px100ii داشتم ولی‌ اون صدائی که می‌خوام رو نمید به نظرتون بهترین چیزی که می‌تونم بخرم چیه ؟ نظرتون راجع ب اینا چیه : ie8 /hd650/ hd800

دوستان داشتم تاپیک رو مطالعه می‌کردم که متوجه شدم اکثر دوستان اعتقاد دارن که sennheiser رو از چین میارن یا مسافر میاره و وارد کننده نداره و... اینو باید بگم که آقای رضوی تمامی‌ sennheiserهاش از خود sennheiser آلمان براش میرسه اینم از خودش نپرسیدم توسط مکاتبهای که با sennheiser co آلمان داشتم گفتند که تمامی‌ sennheiser ‌های ایشون از اینجا براشون ship می‌شه و خیالتون از بابت اصل بودن headphone /ear phone / va... ‌های ایشون راحت باشه
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:50. دليل: پست متوالی

در آغاز فعالیت Gandalf58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    من یک ایرفون Sony-ex85 داشتم که به تازگی خراب شده. با مروری که در پستهای قبلی کردم به این جمع بندی رسیدم که Sennheiser CX 95 احتمالا جایگزین خوبیه. می خواستم از دوستانی که صدای هر دو رو شنیدن خواهش کنم این دو رو با هم مقایسه کنند. بصورت مشخص می خواستم بدونم تفکیک صدا در CX 95 چقدر بالا تره.
    ممنون

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

سلام دوستان
    راستش من تا الان یک sennheiser px100ii داشتم ولی‌ اون صدائی که می‌خوام رو نمید به نظرتون بهترین چیزی که می‌تونم بخرم چیه ؟ نظرتون راجع ب اینا چیه : ie8 /hd650/ hd800
    تنها شباهت این مدل ها مارک مشترکشون هست حالا به فرض میخوای بگیری از کجا میخوای بگیری؟! ایران ؟!

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

تنها شباهت این مدل ها مارک مشترکشون هست حالا به فرض میخوای بگیری از کجا میخوای بگیری؟! ایران ؟!
    امروز سئوال کردم، نمایده پایتخت که ظاهرا نداشت.
    پیشنهاد خودش CX 300 بود. ولی خیلی گرون میده. آمازون میده 21 دلار (لیست پرایس 49 دلار) اینجا 65 تومن.

پیشنهاد شما چیه با توجه به تجربه قبلی با سونی.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان داشتم تاپیک رو مطالعه می‌کردم که متوجه شدم اکثر دوستان اعتقاد دارن که sennheiser رو از چین میارن یا مسافر میاره و وارد کننده نداره و... اینو باید بگم که آقای رضوی تمامی‌ sennheiserهاش از خود sennheiser آلمان براش میرسه اینم از خودش نپرسیدم توسط مکاتبهای که با sennheiser co آلمان داشتم گفتند که تمامی‌ sennheiser ‌های ایشون از اینجا براشون ship می‌شه و خیالتون از بابت اصل بودن headphone /ear phone / va... ‌های ایشون راحت باشه
    این آقایی که شما میگی نمیدونم کی هست و کجاست و .....
    ولی این حرف شما چند ایراد بزرگ داره:
    1)کلا خیلی از این مدل ها سنهایزر تولید آلمان نیست.
    2)بزرگترین پخش کننده سنهایزر تو دبی هست بعد از آلمان میارند؟!( از اون حرف ها بود)
    3) سنهایزر تو بازار ایران با این محصولات غیر مطمئن صلب اطمینان کرد دیگه این مسئله به این راحتی درست نمیشه مگر یه شرکت معتبر پشتش رو بگیره تا حد اقل با اعتبارش کمی به این برند اطمینان و اعتبار بده که بزرگ های این صنف نزدیکش هم نشدند.
    این حرف ها رو به عنوان یه نفر مطلع از پشت دخل فروشنده ها دارم میگم اگه میگم سنهایزر یا monster یا audio technical از ایران نخرید چیزی میدونم که دارم میگم بعضی چیز ها خوب نیست و درست نیست آدم تو نت باز کنه تا همین توضیح کافیه (اگه شما واقعا به دنبال خرید هدفون مناسب هستید)
    امروز سئوال کردم، نمایده پایتخت که ظاهرا نداشت.
    پیشنهاد خودش CX 300 بود. ولی خیلی گرون میده. آمازون میده 21 دلار (لیست پرایس 49 دلار) اینجا 65 تومن.

پیشنهاد شما چیه با توجه به تجربه قبلی با سونی.
    cx-300 هدفون سطح بالایی نیست و اصلا به این قیمت نمی ارزه عدفون های بهتری با این حدود قیمت میشه پیدا کرد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی اگه خواستی سونی بگیری حتما از نمایندگی سونی بگیر که تقلبیش خیلی زیاده همین مدل ها رو عین اصلیش رو ورودی علائدین یک ششم قیمت اصلی میدند.

6. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

cx-300 هدفون سطح بالایی نیست و اصلا به این قیمت نمی ارزه عدفون های بهتری با این حدود قیمت میشه پیدا کرد:
    کد:
    ولی اگه خواستی سونی بگیری حتما از نمایندگی سونی بگیر که تقلبیش خیلی زیاده همین مدل ها رو عین اصلیش رو ورودی علائدین یک ششم قیمت اصلی میدند.[/QUOTE]

ممنون از پاسخ
    من دنبال هدفونی هستم که تفکیک صدایی بهتر از سونی داشته باشه. از لینکی که گذاشتی کدوم رو توصیه می کنی و آیا خودت باهاش کار کردی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

من فعلا رو AKG-340 و AKG-518DJ هستم سنایزر بیشتر دوست دارم اون موقع که خریدم اتفاقا بیشتر عرف بازار بود ولی ترسیدم بخرم.
    مارک الان تو بازار زیاده ولی اطمینان به خیلی از اونها نیست.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سونی ex35 چطور هدفونیه ؟؟
    و دوم اینکه شنیدم یه سری هدفون ها جنس سیم هاشون یه جوریه که مقاومتره در مقابل پیچش سیم و قطع شدگی ، چه مدلایی این شکلی اند؟

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

مدل خوبی هست و با توجه به قیمتش می ارزه اکثر سبک ها رو به خوبی ساپورت میکنه به خصوص راک و متال رو بهتر از مدل های EP630 ساپورت میکنه ...
    البته مدل 630 هم واقعا مدل خوبی هست و حدود 10 تومنی ارزون تر هست ...

11. 3 کاربر از a.z.p.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من فعلا رو AKG-340 و AKG-518DJ هستم سنایزر بیشتر دوست دارم اون موقع که خریدم اتفاقا بیشتر عرف بازار بود ولی ترسیدم بخرم.
    مارک الان تو بازار زیاده ولی اطمینان به خیلی از اونها نیست.
    میشه دلیلش رو پخ بدید ؟ چون میخواستم برم بگیرم امروز فردا

. نظر دوستان راجع به beyerdynamic چیه چون اصلش رو سراغ دارم

اینا رو هم دوستم وارد کرده صداش خیلی خوبه اصل هم هست ولی مشکل اینه از برندش زیاد خوشم نمیاد
    کد:
    (تبلیغ نبودااا)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •