تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 186 از 218 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

14

کی روش اعلام کرد:ادامه همکاری با فوتبال ایران برایم مقدور نیست

وبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی تیم ملی فوتبال ایران از قطع همکاری با فدراسیون و تیم ملی ایران خبر داد.

به گزارش وبسایت نود ، کارلوس کی‌روش در نشست خبری که امروز برگزار کرد گفت: با توجه به شرایطی که وجود دارد ادامه همکاری با تیم ملی فوتبال ایران برای من مقدور نیست و مجبورم با فدراسیون و تیم ملی فوتبال ایران قطع همکاری کنم.

پیش از این کفاشیان اعلام کرده بود که کی‌روش به احتمال ۸۵ درصد با تیم ملی ایران همکاری می‌کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------

چرا اینقدر مردم رو سر کار میزارند اینا آخه! یعنی اینقدر سخت هست که یکبار مثل آدم بگن چه خبر هست توی تیم ملی؟ یک روز میمونه، یک روز نمیمونه

2. 3 کاربر از Black Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

............................کی‌روش: با این شرایط ادامه همکاری مقدور نیست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبسایت رسمی برنامه نود - سرمربی تیم ملی گفت: پس از آنکه گذرنامه‌ام در فرودگاه ضبط شد، فهمیدم که مشکلات عمیق است.
    به گزارش وبسایت نود ، کارلوس کی‌روش در نشست خبری امروز خود اظهار داشت: احساس می‌کنم باید یکسری مسائل را توضیح دهم. به احترام کفاشیان و حسنی‌خو پس از جلسه‌ای که با آنها داشتم، مصاحبه‌ای نکردم.
    وی ادامه داد: اما به خاطر هواداران گفتم که باید در مورد یکسری مسایل شفاف سازی کنیم. کفاشیان در روز پایانی سال سال گذشته در جلسه‌ای به من اعلام کرد که بعد از بازی با سوئد قراردادمان تمام است. در آن جلسه طبق روابط دوستانه و مثل دو طرف با شخصیت قرار شد که قراردادمان بعد از بازی با سوئد به پایان برسد.البته این تصمیم یک دفعه گرفته نشد و این‌طور نبود که ما در آن روز به یک‌باره این تصمیم را گرفته باشیم.
    کی‌روش تصریح کرد: به این دلیل این تصمیم را گرفتیم چون متوجه شدیم که به خاطر مشکلات مالی، اداری و مدیریتی ادامه همکاری غیرممکن است.البته دو طرف هم ناراحت بودند چون آن چیزی نبود که برای آینده فوتبال ایران در نظر داشتیم.
    سرمربی تیم ملی یادآور شد: پس از اتفاقاتی که در فرودگاه رخ داد به این نتیجه رسیدم که مشکلات عمیق است. در حالی‌که قول داده بودند این مشکلات حل شود اما بار دیگر مشکل ضبط گذرنامه‌ام حل نشد.
    وی افزود: پس از بازگشت تیم ملی از اروپا و این اتفاقات، کفاشیان با هیات رئیسه جلسه گذاشت و موضوع استعفای مرا مطرح کرد، اما هیأت رئیسه با استعفای من که توافقی بود نیز مخالفت کرد.
    سرمربی تیم ملی گفت: فکر می‌‌کردم امروز در جلسه با کفاشیان او در خصوص مشکلاتی که در جلسه آخر در ۲۹ اسفند داشتیم به ما راه حل می‌دهد اما او هیچ صحبتی در این زمینه نکرد و به همین دلیل ادامه همکاری مقدور نیست.
    وی تصریح کرد: نمی‌دانم که چطور وظایفم را انجام دهم و این مقدور نیست که بازی به بازی و اردو به اردو پیش برویم. من تحت قرارداد فدراسیون هستم اما فراموش نکنید که برای موفقیت باید حمایت هم باشد و نباید این طور باشد که در دقایق پایانی و لحظه آخری تصمیمی بگیریم. در ۴ سال گذشته شرایط همواره این‌گونه بوده است.
    کی‌روش گفت: در اردوی پرتغال به خاطر همین مسائل ۶۰ هزار یورو هزینه کردم. الان هم در فاصله ۳۷ روز مانده به مسابقات هنوز مشخص نیست از کجا حمایت می‌شویم.
    وی افزود: کسانی هستند که در کار فوتبال و مسائل فنی دخالت می‌کنند. بنابراین چه انتظاری دارید وقتی افرادی تحت نام من، تصمیماتی می‌گیرند که هیچ اطلاعی از فوتبال ندارند.

Last edited by امید رض; 14-04-2015 at 17:52.

4. 4 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

................

ایران می‌توانست با بارسلونا در ورزشگاه آزادی دیدار دوستانه‌ای برگزار کند اما به خاطر گران بودن بلیت مسابقه، از این کار منصرف شد!

به گزارش مشرق، مسئولان شرکت برگزار‌کننده بازی دوستانه ایران و سوئد در استکهلم، به مسئولان فدراسیون فوتبال پیشنهاد دادند که بارسلونا را به ایران بیاورند و بازی دوستانه‌ای با ایران ترتیب دهند. مسئول هماهنگی بازی‌ها در این باره گفت: «سفر بارسلونا به تهران یک روزه خواهد بود. آنها صبح وارد تهران می‌شوند و پس از انجام بازی هم سریعاً ایران را ترک می‌کنند اما این سفر هزینه نسبتاً سنگینی خواهد داشت.»
    بارسلونا برای انجام چنین سفری پیشنهاد 3 میلیون دلاری داد، رقمی که برای ایران بسیار سنگین است. مسئولان آن شرکت توضیح دادند که با انجام کارهای تبلیغاتی و فروش بلیت به راحتی هزینه سفر بارسا به تهران تأمین می‌شود و فدراسیون می‌تواند پول اضافه‌ای هم به جیب بزند اما مشخص شد آنها ایده‌آل فکر می‌کنند چون به دنبال فروش بلیت 40 دلاری هستند.
    آنها اعتقاد داشتند مثل بازی‌های اروپایی، اگر بلیت با این رقم فروخته شود، ایران علاوه بر اینکه هزینه‌های سفر بارسا را تأمین می‌کند رقمی نزدیک به یک میلیون دلار هم کاسب خواهد شد اما مسئولان فدراسیون گفتند به هیچ‌وجه ایرانی‌ها حاضر نیستند برای تماشای یک مسابقه 40 دلار (نزدیک به 130 هزار تومان) پرداخت کنند، حتی برای تماشای بازی بارسلونا.
    از سویی ایران با مشکل حق پخش هم روبه‌رو است و طرفین برای توافق در این زمینه به مشکل می‌خورند. بدین ترتیب، پیشنهاد بازی با بارسلونا از سوی مسئولان فدراسیون رد شد. مدت‌‌هاست برای آمدن تیم‌های خوب به ایران مشکل وجود دارد. آخرین بار تیم قدرتمند آلمان به تهران آمد که آن مسابقه همه جوره برای ایران خوب بود.

6. 4 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

11 کی روش : در ایران مثل یک گروگان با من برخورد می‌شود !!! هم‌اکنون من باید در محل قرعه‌کشی می‌بودم تا از منافع تیم ملی دفاع کنم ...

سرمربی تیم ملی گفت: در ایران مثل یک گروگان با من برخورد می‌شود.
    سرمربی تیم ملی با اشاره به اینکه ۳۷ روز زمان تا شروع مسابقات مقدماتی جام جهانی زمان باقی مانده است، عنوان کرد:
    از اتفاقی که در فرودگاه افتاد خبر داریم،‌ این مسئله لطمه روحی به آبروی داخلی و بین‌المللی من زد و با آبرویم بازی شد.
    از این اتفاق خیلی ناراحت شدم. اتفاقی که روز اول فروردین افتاد بسیار بد بود و مسئولان به من قول دادند که در بازگشت، این موضوع تکرار نشود، ولی با وجود قولی که آنها دادند باز هم این اتفاق افتاد.
    حالا در ۲۵ فروردین شاهد این موضوع هستیم که هنوز این مسئله وجود دارد. فکر می‌کنم گروگان فدراسیون و اداره مالیات هستم.
    کی‌روش در ادامه تأکید کرد: وسیله بازی اداره محترم مالیات و فدراسیون فوتبال شدم و این موضوع بسیار ناراحت‌کننده است.
    امروز قرعه‌کشی مرحله مقدماتی جام جهانی را داشتیم که اکثر سرمربیان تیم‌های قدرتمند و حداقل تیم‌های درجه یک آسیا در آن حضور داشتند،
    اما از کادر فنی تیم برتر آسیا کسی حضور نداشت، چرا که مثل یک گروگان با من برخورد می‌شود.
    متأسفانه این بازی رفت و برگشت و پینگ‌پنگی بین اداره مالیات و فدراسیون فوتبال بود.
    وی ادامه داد: هم‌اکنون من باید در محل قرعه‌کشی می‌بودم تا از منافع تیم ملی دفاع کنم و برنامه‌ریزی لازم را انجام بدهم.
    رقبای ایران در حال برگزاری بازی‌های خود هستند من هم باید در آنجا می‌بودم تا راه حل مناسبی را ارائه می‌دادم
    . تصور این بود که راه حل ارائه شود.
    سرمربی تیم ملی تصریح کرد: زمانی نداریم که بخواهیم قول و وعده بدهیم باید مسائل عملی شود.

90

8. 3 کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هنوز موضوع خیلی هاد هست ، به نظر کیروش خیلی دلخور و عصبانی از فدراسیون به هر حال چند درصد حق به کیروش باید داد ولی به نظر خیلی عجله داره میتونه 1 دو سال ادامه بده
    اگر شرایط خوب نبود قطع همکاری بده
    نمیدونم شاید واقعا پیشنهاد بهتری بهش داده شده به کیروش برای سر مربی گری و من بودم از این فدراسیون بدون هیچ دریافت و.. هر چه سریعتر فرار میکردم 1 ثانیه قابل تحمل نیست این فدراسیون
    خیلی جالب هنوز میگن کیروش کاری نکرد خدایش تا قبل کیروش باشگاهی مثل بارسلونا پیشنهاد به ایران میداد بازی کنه ؟! واقعا در بدترین شرایطی که بودیم فوتبال مارو یه تنفس دوباره داد رگه های حیات
    تو فوتبال ما احیا کرد
    ولی چیزی که خیلی خوب شد کیروش تمامیت این فدراسیون به مردم نشون داده

پ.ن :

این متن خدایش بخونید تا بینید چه وضعش

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ کفاشیان امیدوار بود این گارنتی را از وزارت ورزش بگیرد و قول آخر را کتبا به کروش بدهد. مربی پرتغالی توقع داشت که در جلسه روز سه شنبه، کفاشیان و حسنی خو رودروی او بنشیند و به قول خود در نشست آخر عمل کنند اما نماینده وزارت ورزش که نیامد، کفاشیان هم گفت که هیچ تضمینی برای تامین خواسته های تیم ملی نمی دهد.
    کارلوس کروش برای مسیر رسیدن به جام جهانی 2018 روسیه تمام برنامه ریزی های لازم را انجام داده است. طبق برآورده او تیم ملی ایران به 4 میلیون دلار بودجه برای انجام بازی های دوستانه، برگزاری اردوهای تدارکاتی، پروازها، هتل ها، ترمیم زمین تمرینی و... نیاز دارد. رقمی که البته در قیاس با پول هایی که فدراسیون فوتبال در صورت صعود به جام جهانی به دست می آورد، ناچیز است. ایران در با صعود به جام جهانی روسیه رقمی نزدیک به 12 میلیون دلار بابت پاداش صعود به جیب می زند و تازه پول حق پخش تلویزیونی و آماده سازی در آستانه جام جهانی هم، به این رقم اضافه می شود. کروش می گوید این سرمایه گذاری به نفع ایران خواهد بود و در واقع به عنوان یک سرمایه برای خود ایران باقی می ماند، مخصوصا ترمیم زمین شماره یک کمپ تیم های ملی.

Last edited by Fusi0n; 15-04-2015 at 11:08.

10. 6 کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

جناب fusion
    توروز روشن بازیکنانشو ازدستش گرفتن بردن ....اونوقت براچی بمونه؟ که بیشترفحش وتوهین و انتقاد بشنوه؟
    هرجا غیراز ایران بره جون خودشونجات داده ! این فدراسیون براهمیشه ابروش رفته
    همین کیروش یه کتاب درباره خاطراتش درفوتبال ایران بنویسه وکل جهان اون کتابو بخونن یه عمربهمون میخندن ابرو دیگه وجودنداره

12. 3 کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. این کاربر از امید رض بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اصلا چه وضعیه . کسی میتونه روشن کنه واقعا چی داره میگذره بین فدراسیون و کی روش . یه بار اون ناز میکنه یه بار این . چه وضعشه اخه . با اعصاب مردم بازی میکنن چرا

در مورد بازی بارسا ببخشید ها ولی از روی چه حساب میگن مردم واسه بازی بارسا عمرا 130 تومن نمیدن ؟ مگه این پول چقدر از پول یه کنسرت بیشتره . کنسرت کیتارو فکر کنم بلیتش 150 تومن بود . این همه سینه چاک بارسا و مسی داریم که حاضرن زندگیشون رو بدن با مسی فقط عکس بگیرن . واسه تماشای بازی بارسا توی استادیوم ازادی که 100 هزار نفر سهله . چقدر هم میتونن از پخش تلویزیونی در بیارن .......
    اها راستی اینجا ایرانه و حق پخش معنی نداره

16. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ببنید من قبلا گفتم این رسانه هم 50 درصد سمت دیگه مشکلات هستن که همه چیز گندش میکنن انگار جنگ جهانی چهارم شده هیچ کس نیست یک حرکتی بکنه چون صاحب ندارن

توضحیات بخش رسانه‌ای تیم ملی فوتبال ایران ، کی روش و کلمه گروگان؛ چرا و به چه علت؟

بخش رسانه ای تیم ملی فوتبال ایران درباره نشست خبری کارلوس کی روش توضیحاتی ارائه کرد. در این توضیح آمده است: شاید تصویر مشتهای گره کرده سرمربی تیم ملی پس از برد سرنوشت ساز برابر کره جنوبی در اولسان جزو ماندگارترین تصویرهای فوتبال ایران باشد، یا بعدتر از آن پرچم سه رنگ ایران در مشتهای کارلوس کی روش که شد "پرچم شانس".

بعدها انتقاد آشکار کی روش از تحریمهای ناجوانمردانه علیه جمهوری اسلامی ایران هم در استرالیا به سوژه رسانه های مهم دنیا تبدیل شد. تمجید او از فرهنگ غنی مردم ایران و علاقه شان به فوتبال هم نشان داد که او چه ارتباطی با "ایران" پیدا کرده اما حالا به بهانه یک کلمه، تصویرسازی نادرستی از سرمربی تیم ملی صورت گرفته و بعضی به دلایل خاص با به راه انداختن پروپاگاندا قصد رسیدن به اهدافشان را دارند.

اینکه چگونه کلمه "گروگان" بهانه برخی شده که بخواهند قصدشان را بر ملا کنند تنها یک طرف ماجراست اما واقعیت جایی است که بار دیگر حرفهای سرمربی تیم ملی در نشست خبری سه شنبه عصر را مرور کنیم؛ جایی که او تنها با اشاره به مشکلات مالیاتی اش گفت که بین فدراسیون فوتبال، وزارت ورزش و سازمان اداره امور مالیاتی مثل توپ پینگ پنگ شده و وضعیتش مثل یک گروگان است و ناگفته مشخص است که منظور او از این حرف بر خلاف تصویرسازی ایجاد شده است.

به هر حال علاقه کی روش به ایران چیزی است که حتی منتقدان هم به آن اذعان دارند و منصفانه نیست که با تصویرسازی نادرست، چنین تصویری را در بین مردم مخدوش کرد. اگر در این چند سال هم کی روش بارها بر تامین امکانات به بهترین شکل برای تیم ملی تاکید داشته، حرفش تنها در راستای منافع ملی بوده و این موضوع بارها توسط ریاست محترم فدراسیون فوتبال هم عنوان شده است.

پ.ن : در کل بیخیال دیگه حاشیه ، سعید عزت اللهی به تیم امید دعوت شده و امیدوارم که کیروش برای تیم ملی دعوتش کنه
    با رفتن نکونام یک نفر برای پست هافبک وسط نیاز هست که بهترین فرد خودش البته به تجربه گی و پختگی نکونام نیست
    ولی بازی کنه اینده داری ،مخصوص در جام جهانی خیلی نیازش داریم با سبک که کیروش خیلی تناسب داره
    پاس های هوایی و زمینی و تو عمق خیلی عالی میده تکنیک بالا توپ گیری عالی کاشته های عالی میزنه .......
    Last edited by Fusi0n; 16-04-2015 at 10:38.

18. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باید مربی ایرانی اورد تا دلش برای این تیم و ایران بسوزد
    و گرنه کیروش همش چانه میزنه سر پول
    فکر تیم ملی هست؟ چند وقت دیگه باید تیم بازی کنه
    با نکونام و حقیقی که تیم ملی ، نتیجه نمیگیره
    من نمیدانم چه اصراری بر ماندن کیروش هست
    اخه نتیجه هم نگرفته بدبدختی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •