تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 332 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

داره خودمونی میشه payam.n5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

pes 2014 واقعا عالی شده من pes2013 خوشم نیومد ولی pes2014 عالی کار شده امسال pes از فیفا خیلی بهتره

2. 3 کاربر از payam.n5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با دسته ps2 که با تبدیل به pc وصل هست میشه بازی کرد ؟ تو pes 13 میشد تو اینم میشه ؟

4. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با دسته ps2 که با تبدیل به pc وصل هست میشه بازی کرد ؟ تو pes 13 میشد تو اینم میشه ؟
    اصلاً ربطی به بازی نداره این موضوع! وقتی دسته تبدیل بشه و کامپیوتر دسته رو شناسایی کنه شما SONIC یا PES 2014 بازی کنی کار میکنه دیگه.

6. 2 کاربر از afshin-434 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

اتفاقا اینو بر اساس این میگم که با دو تا کنسول همزمان روی تلویزیون 42 فیفا 13 رو با این مقایسه کردم . فن فیفا نیستم. اگه بودم اینو بازی نمیکردم ولی وقتی مقایسه کردم انصافا افت کرده. نمیگم نسبت فیفا که از فیفا خیییییلی عقبتره نسبت به شماره قبل افت کرده
    پس با Pc روی گرافیک High و تنظیمات High از داخل ویندوز بازی نکردی تا بدونی چه گرافیکی داره بازی من روی اخرین درجه و از داخل ویندوز روی تمام گزینه های Very High تنظیم هستش خیلی شفاف و طبیعی هستش اتفاقا کنسول روی یه گرافیک پیش فرض تعریف شده پس به پای Pc نمیرسه

اتفاقا من دموی فیفا رو هم بازی کردم گرافیکی که تو Pes بود بخدا تو فیفا نبود دیگه فیفا باید ورژن نکست جن رو رو کنه تا از کونامی بزنه جلو هر چند امسال میدونم هر دوتا فوتبال رو میتونیم با خیال راحت بازی کنیم از هر کدوم خسته شدی میری روی دیگری تعصبی نیست مهم هیجان و استرس فوتبال واقعی هستش

همین ورژن Pes بخدا نکست جن هستش ولی بخاطر بعضی کمبودها که تو بازی واسه سال اول نبود نذاشتن اسمشو نکست جن خدا رو شکر روی سیستم ما مشکلی نداره از نظر افت فریم و گرافیک

8. 4 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

اره میشه بشرطی دسته هات شوک دار باشه چون تمام بازی روی شوک میچرخه دیگه هر کی با قلش بازی میکرده باید بیاد روی شوک

اتفاقا دسته های منم 4 تا از همین تبدیلی های PS2 هستش بدون مشکل کار میکنه فقط تو ستینگ یادت نره دکمه ها رو درست تعریف کنی

10. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اصلا نصب نکنی بهتره چون انگار این پک مخصوص قسمت انلاین بازی اومده و اضافه شده ضفحه قبل توضیح دادم من نصب کردم اصلا تغییرات صورت نگرفته بود این پک فقط مخصوص انلاین بازی بود
    ممنون... اینی که شما گفتی برا دیتاپک هست یا در مورد DLC هم همینطوره؟ یعنی DLC هم نصب کنیم اتفاقی نمیفته ؟ مثلا نقل و انتقالات درست نمیشه؟

12. این کاربر از Bahman No1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

نمیدونم چرا حس میکنم بازی حس و هوش تهاجمی نداره! رئال و بارسال باهم بازی میکنند حس بازی دربی ایران بهم دست میده. کلاً 2-3 تا موقعیت برای من و حریف بیشتر ایجاد نمیشه!
    خشک و بی روحه در حمله. اصلاً انگار دوست ندارند حمله کنند!
    شوت ها هم خیلی بد هستند اصلاً به واقعیت نزدیک نیستند.
    دسته هات رو اینجوری تنظیم کن بهتر میتونی بازی کنی بهترم شوت میزنی بعد که عادت کردی گزینه های Advance رو چک کن

14. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

ممنون... اینی که شما گفتی برا دیتاپک هست یا در مورد DLC هم همینطوره؟ یعنی DLC هم نصب کنیم اتفاقی نمیفته ؟ مثلا نقل و انتقالات درست نمیشه؟
    هنوز Dlc نیومده این دیتا پک بود که برای قسمت انلاین بازی بود و کرک شد اگه Dlc بیاد مگه حجمش 30 مگه فوقش نزدیک 600 500 مگی میشه چون قراره صورتهای بازیکنای مطرح و معروفتر و توپ و کفش و استادیوم و لباس و چیزای که تو بازی حق لیسانس ندارن اینجوری میدن بیرون تا مشکلی نداشته باشن

هر چند از کونامی بروبکس PesEdit زودتر دست بکار میشن

16. این کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اره میشه بشرطی دسته هات شوک دار باشه چون تمام بازی روی شوک میچرخه دیگه هر کی با قلش بازی میکرده باید بیاد روی شوک

اتفاقا دسته های منم 4 تا از همین تبدیلی های PS2 هستش بدون مشکل کار میکنه فقط تو ستینگ یادت نره دکمه ها رو درست تعریف کنی
    من مدتی از دنیای بازی دور بودم
    منظورت از روی شک بازی کردن چیه ؟

18. این کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هنوز Dlc نیومده این دیتا پک بود که برای قسمت انلاین بازی بود و کرک شد اگه Dlc بیاد مگه حجمش 30 مگه فوقش نزدیک 600 500 مگی میشه چون قراره صورتهای بازیکنای مطرح و معروفتر و توپ و کفش و استادیوم و لباس و چیزای که تو بازی حق لیسانس ندارن اینجوری میدن بیرون تا مشکلی نداشته باشن

هر چند از کونامی بروبکس PesEdit زودتر دست بکار میشن
    داداش مگه این DLC نیست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفته نقل و انتقالات و فیس ها درست شدن که...

20. این کاربر از Bahman No1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •