داداش اصلا ناراحت نباش ... تازه باید کلاتم بندازی هوا چون تا اون جایی که من میدونم لنوو تو سری های جدید که
از CPU 3632qm استفاده نمیکنه و بیشترش 3612 هست.. مال شما که خیلی قویه.. تازه جدیداش هم فقط رم 6
داره .. .فقط تو گرفیک قویه.. خوشحال باش![]()
داداش اصلا ناراحت نباش ... تازه باید کلاتم بندازی هوا چون تا اون جایی که من میدونم لنوو تو سری های جدید که
از CPU 3632qm استفاده نمیکنه و بیشترش 3612 هست.. مال شما که خیلی قویه.. تازه جدیداش هم فقط رم 6
داره .. .فقط تو گرفیک قویه.. خوشحال باش![]()
قیمت امروز Lenovo z500-G که از پاساژ پایتخت گرفتم
Corei7 3612qm - Ram 6g - Nvidia 740M
2490 تومان - گارانتی سازگار ( سفید - شکلاتی ) با بکلایت
اگه خدا بخواد هرچه زود تر می خرم
![]()
ممنون از دوستای عزیز که سعی داشتن مارو از این ناراحتی در بیارن.
منم دیگه بیخیال شدم بهتر که همه چی داره ارزون میشه
به سلامتی خودمون و دوستامون
![]()
منم نازاحت شدم چون قصد خرید صد درصد نداشتم و برام گرافیک مهم بود. و تحت یه شرایطی یه روز به کلم زد برم بخرم. حلا دیگه بیخیال شدم.
انشالا که ارزونی بشه بتونیم چیزهای بهتر بخریم.
ارسال شده از LG-P715 با استفاده از تپاتالک 2
سلام دوستان
برای شما هم اثر کلید ها رو مانیتور می مونه؟! من از این محافظ ژله ای ها هم دارم.اوایل اینجوری نمی شد.یک هفته این محافظ رو برداشتم دیدم داره اثر صفحه کلید رو مانیتور می مونه.الان که دوباره محافظ رو گذاشتم باز یکم جا می ندازه.
یعنی به فکرشون نرسیده بود :|
آقا یه مسئله ای پیش اومده که خیلی مهم هستش و ممکنه واسه این مشکل لپ تاپ رو ببرم گارانتی. دوستان لطفا لپ تاپ رو خاموش کنن و ببرن یه جای ساکت و حالا روشنش کنن.حالا صدای بوق خفیفی از طرف مادربرد می شنوید یا نه!؟ سعی کنید سرتون رو نزدیک صفحه کلید کنید و بعد گوش کنید. یه بوق خیلی کوچیک! لطفا کمکم کنید.
سلام
لپ تاپ من از اول هم بوق نمی زد.اصلا نمی دونستم بایوس بوق هم داره!!!
الان هم روشن می کنم بوق نمی زنه
اره برامنم با همون محافظ خودش اینطوری. اما زیاد مهم نیست. بیشتر از گردو خاک ناشی میشه.
سعی کنید هفته ای یک بار تمیزش کنید. بیشتر موقعی جاش میمونه که مانیتور کثیفه.
و در اخر من تو ایسر v3 هم این مشکل رو دیدم. زیاد نگران نباشید.
دوست عزیز. و دوستان عزیز زیاد رو اینجور مشکل ها وسواس نشون ندید و خودتونو ناراحت نکنید. منم یه مدت وسواس گرفته بودم. معمولا اگر مشکلی باشه خودشو تو کارای لبتاب نشون میده. هر وقت حس کردید لبتابتون کارای سابقو نداره بعد برسی کنید ببینید مشکل از کجاست.
به امید اینکه لبتاب همه دوستان مثل ساعت کار کنه و ازش لذت ببرند.
نه برای من هم مشکل جاموندن کلید روی مانیتور نیست و حتما به تمیز بودن مانیتور بر می گرده
در مورد صدا هم باید بگم درسته من هم تا به حال صدای بایوس رو نشنیدم ولی همیشه موقع روشن کردن یک صدای خیلی ضعیف از طرف کلید پاور میشنوم این صدای چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)