تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 457 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ممنون
    متشکرم
    اگه درست شد بهم خبر بدید اما اگه برام یه نسخه آپلود کنید خیلی بهتر میشه.
    سلام

آخرین نسخه دیتابیس را براتون آپلود کردم b0016574.cav، میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت کنید.

با یک دانلود منیجر دانلود کن، بعد اینترنت را قطع کن و فایل را از طریق محیط CIS وارد کن. یک دقیقه هم صبر کن تا آپدیت آفلاین انجام بشه.

2. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام رفقا کومودویی

دوستان کسی فیلم این تست را نداره بی زحمت برای من اپلود بکنه؟ کیفیت عالی که فکر کنم 50 مگابایت باید حجمش بود ...اسم فایل هم این بود اگر اشتباه نکنم : CIS us Malware

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من داشتم ولی پاک شده..گفتم یاد قدیم کنم
    Last edited by Hidden-Hunter; 12-07-2013 at 10:58.

4. 2 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AM4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ورژن جدید Version 6.2.285401.2860

6. 3 کاربر از AM4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

درود
    ظاهرا ورزن جدید اومده درسته؟
    اگه کسی از سایت کومودو لینکش رو داره لطفا برای دانلود قرار بدین.... تشکر

8. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود
    من دارم انلاین با اپدیت نسخه جدید رو میگیرم شما هم همین کار رو انجام بدید. دیگه دردسر های نصب دوباره هم نداره

10. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

درود
    لینک دانلود

1-از تنظیمات و آپدیت بکاپ بگیرید و بعد از حذف و .....نصب نسخه جدید ...... اونها را برگردونید.

12. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلامی دوباره به دوستان گلم

من آخرین نسخه این آنتی رو گرفتم و نصب کردم و تمام اون مشکلاتی که در نسخه های قبل داشتم برطرف شده و کومودو بسیار عالی و پرسرعت کار میکنه

الانم در حال تست هستم و دارم باهاش کار میکنم

14. 5 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان لینک مستقیم اخرین ورژن برنامه comodo rescue disk رو میشه بزارید؟(لینک از خود سایت کومودو باشه)
    ضمنا چطوری میشه اینو ابدیت کرد؟
    من ورژن یک رو دارم رفتم توی CIS موقع ساخت دیک نجات سه تا مرحله داره:
    اول فایل ایزو رو انتخاب میکنی(اگرم نداری بیخیال این مرحله میشی ظاهرا خود انلاین فایلا رو دریافت میکنه)
    بعدش درایو رو اتخاب میکنی که یا باید فلش باشه یا سی دی و دو وی دی
    اخرش میزنی اغاز به کار که کار رایت رو روی درایو انجام میده

حالا من چند تا سوال داشتم اول اینکه خودم فایل ایزو ورژن یک رو داشتم یه درایو فلش داشتم تست کردم وسط کار ارور میده فایل سیستم فلش هم fat32 هست البته یه سری فایل روی فلش میریزنه ولی خود کومودو ارور میده کسی تا حالا با این قسمت کار کرده؟ میدونه قلقش چی هست؟
    حالا فرض بگیرم رایت انجام شد این سی دی یا فلشی که ساخته شده ابدیت هست یا نه؟ اگه هست که هیچی اگه نیست چطوری باید ابدیتش کرد؟
    و اخری هم اینکه ایا میشه کاری کرد یا فایل ایزو بگیره و فایل هاش رو ابدیت کنه و دوباره یه فایل ایزو بسازه؟(یا همون ایزو رو ابدیت کنه؟)
    اگه اون اخری اوکی بشه خیلی عالی هست چه لزومی داره حتما روی فلش یا سی دی رایت کنه؟ خودش فایل ایزو بسازه بعدش خودمون هر کاریش خواستیم میکنیم سرعتش هم خیلی بیشتر هست(حداقل توی اون مرحله انتخاب درایو این گزینه ساخت فایل ایزو اضافه بشه)
    با تشکر

اخرین ورژن رو از خود سایت دانلود کردم
    این لینکش هست:
    comodo_rescue_disk_2.0.275239.1.iso
    اما مشکل رایت نشدن هنوز پا برجاست
    البته با توجه به روشی که یک از دوستان توی همین تایپیک گفت میشه از فایل ایزو دانلود شده رو روی هارد رو هم به لیست بوت کامپیوتر اضافه کرد و باهاش بالا اومد ولی مشکل اون ابدیت هست که چطور این فایل ایزو رو ابدیت کنم
    چیزی که من دیدم ظاهرا باید از همون فایل ابدیت قدیمی که برا ورژن 5 CIS‌ بود استفاده کرد ولی الان اون فایل روی سیستم من که ورژن 6 رو دارم دیگه ابدیت نمیشه اخرین تغییرات فایلش رو دیدم برا ماه 2 میلادی بود که میشه همون موقع که از 5 به 6 ارتقا دادم
    ضمنا اگه اون مشکل رایت روی فلش هم حل بشه خوب بهتر هست چون روی فلش که باشه میشه روی سیستم دیگه هم باهاش بوت شد
    با تشکر
    Last edited by mrmmnb; 12-07-2013 at 21:12.

16. 2 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلامی دوباره به دوستان گلم

من آخرین نسخه این آنتی رو گرفتم و نصب کردم و تمام اون مشکلاتی که در نسخه های قبل داشتم برطرف شده و کومودو بسیار عالی و پرسرعت کار میکنه

الانم در حال تست هستم و دارم باهاش کار میکنم
    امیدوارم CIS در نسخه 6 به یک پایداری مناسب رسیده باشه/برسه، و عملکرد و پرفورمنس خوبی داشته باشه. سرعت سیستم را نگیره، سنگین نباشه، باز شدن پنجره ها کندنباشه، سرعت اسکن پایین نباشه، روی سرعت دانلود و نت تاثیر منفی نداشته باشه(که البته نداشت)، تاثیر منفی در کپی/جابجایی/انتقال فایل روی هارد نداشته باشه،....

*برای انجام آپدیت آفلاین هم از همون فایلی که در ابتدای پست همین صفحه که امروز قرار دادم میتونید استفاده کنید.

* گزینه HIPS و تغییر در سطح اون هم به کلیک راست ایکون کومودو در system tray (کنار ساعت ویندوز) اضافه شده، که خوبه...

در مورد دیسک نجات من خودم توی این نسخه 6 تستی نکردم. شاید دلیلش این بوده که CCE را کافی میدونستم..... ولی سرفرصت یه مقدار روش کار میکنم ببینم چجوریه....
    Last edited by Jadda; 12-07-2013 at 21:16.

18. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

نصب کومودو

بد ندیدم در مورد مراحل نصب کومودو که البته بسیار آسان هم هست یه مقدار صحبت کنیم. .... بااجرای اینستالر کومودو و بعد از انتخاب زبان وارد این بخش میشوید:

گزینه اول مربوط به DNS کومودو میشه، که علاوه بر اینکه نقش یک DNS را ایفا میکنه به دلیل دارا بودن لیست سیاه سایتهای حاوی کدهای مخرب(که توسط COMODO WebInspector تغدیه میشه) میتونه ضریب امنیت آنلاین را بیشتر بکنه. هر چند که با انتخاب یا عدم انتخاب این گزینه، بعد از نصب هم این تنظیم قابل تغییر است.

گزینه دوم در رابطه با پردازش ابری و ارسال فایل های مشکوک و نامشخص برای کومودو هست. که توصیه اکید میشه که فعال باشه.

یکی از مسائلی که در حوزه تشخیص آنتی ویروسها مطرح میشه، توان شناسایی مخربهای بومی و مخربهایی هستند که در مختصات جغرافیایی کشور ما/ایران شایع هستند. عموما مخربها از یک نقطه از جهان شیوع پیدا میکنند و بعد در سرتاسر دنیا پخش میشن. تشخیص آنتی ویروسها را اگر بر مبنای در اختیار داشتن نمونه ها قرار بدهیم اونوقت درمیابیم که کمپانی مربوطه بدون در اختیار داشتن نمونه مورد نظر شانسی برای شناسایی و تولید سیگناتورهای لازم جهت پاکسازی نمونه را نداره. از این رو استفاده از محصولی که بتونه نمونه هایی که از ایران استارت فعالیتشون میخوره را در روزهای آغازین در اختیار بگیره و مورد بررسی قرار بده، نکته مثبتی برای کاربر میتونه باشه.

به هر حال هستند نمونه هایی که در ایران شایع هستند و یا از کشور ما آغاز به خرابکاری نمودند، از نمونه های معرف تا نمونه های معمولی...

بنابراین من ترجیح میدم آنتی ویروس نمونه های شایع در ایران و خاورمیانه را بهتر بشناسه تا نمونه های شایع در جنوب شرق اسیا!؛ با فعال بودن گزینه دوم، امکان ارسال این نمونه به صورت خودکار به تیم کومودو فراهم میشه، در واقع اکنون CIS قابلیت ارسال خودکار نمونه های ناشناخنه را داره، نمونه ای که خیلی بی سر و صدا CIS برای تیم خودش میفرسته و بعد از چند روز به لیست سیاه آنتی ویروس اضافه میشه و از روی سیستم کاربر حذف میشه، انگار کاربر یک آنتی ویروس بومی داشته. .... نمونه ای که شاید بعد از یکماه روی نت پخش بشه!
    *این یک بخش از اون بازی برد-برد هست که قبلا اشاره کردم.

اما گزینه سوم طبق قراردای که چندی پیش بین کومودو و یاهو منعقد شده، تنظیمات صفحه خانگی و موتور جستجوی پیشفرض مرورگر شما را به یاهو تغییر میده، که خب انتخابش اختیاری هست و میتونید انتخابش نکنید، هر چند اگر هم انتخاب بشه، بعد از نصب میتونید از طریق تنظیمات مرورگر تغییرش بدهید( نکته: من خودم فعالش میکنم، چون دوست دارم به کومودو کمکی کرده باشم، عوایدش هم میره تو جیب کومودو که نوش جان، البته موتور جستجوم را به گوگل تغییر میدم، ولی صفحه خانگی مرورگر یاهو هست) به هر حال جنبه بیزینس برای کومودو داره و حالت انتخابی برای کاربر مهیاست.

با انتخاب گزینه نصب سفارشی در پایین پنجره وارد بخشی میشید که یکسری اختیارات و انتخابات هست.

منوی تنظیمات نصب : .....ساده است و نیازی به توضیح نداره، میتونید محصولاتی که قراره نصب بشوند را انتخاب کنید....

نکته: استفاده از خدمات GeekBuddy پولی هست. بنابراین میتونید تیک نصبش را بردارید.

منوی پیکربندی نصب: اعمال تنظیمات در حالت پیشفرض و در واقع حالت Silent Protection را مهیا میکنه. میتونید تیکش را بردارید، یا به حال خودش رها کنید، چون بعدا در توضیحاتی که در مورد تنظیمات بعد از نصب داده خواهد شد _ البته قبلا توضیحات مبسوط داده شده_ کارکرد کومودو در این نوع حفاظت را برای کاربران متوسط به بالا خنثی میکنیم!

منوی مسیر نصب: ....که مسیر نصب CIS را نشون میده، که البته دست نخورده باقی بگذارید.

در نهایت وارد منوی اصلی نصب بشوید و با انتخاب "موافقت و نصب" کار نصب آغاز میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •