هنوز بالای 60 تا 70 درصد دهه 60 های بیکار هستند.
همه دولت ها نشان داده شده در عمل هیچ شغلی نتوانستند ایجاد کنند.
فوقش این بوده که در اتاقی که 4 تا کارمند بوده. میز اضافه کردند و کردنش 6 تا کارمند!!
این که نشد ایجاد شغل!!
هنوز بالای 60 تا 70 درصد دهه 60 های بیکار هستند.
همه دولت ها نشان داده شده در عمل هیچ شغلی نتوانستند ایجاد کنند.
فوقش این بوده که در اتاقی که 4 تا کارمند بوده. میز اضافه کردند و کردنش 6 تا کارمند!!
این که نشد ایجاد شغل!!
Last edited by Life24; 02-01-2015 at 22:48.
خرج زندگیشون رو از کجا میارن خورد خوراک؟ شما هم خودت بیکاری؟ خرج زندگیت رو پدرت میده؟
من مغازه دارم بیکارنیستم ولی دوست دارم بدونم هم دوره ای هام چیکا رمیکنن همه بیکارین؟ چه جوری پول خرج میکنید؟
من الان یه جمعه دربند میرم 100 هزار تومن خرجشم میشه با ناهار یعنی واقعا تو این دوره زمونه هرکی بیکار باشه باید بشینه کنج خونه تاریک دنیا بشه.چون بدون پول هیچ لذتی نمیتونه ببره .باید تو خونه بشینه سریال ببینیه و کامپیوتر بازی کنه.واقعا دلم سوخت
برای کسانی که هنوز بیکارن .
خداکنه همه جوونا بخصوص دهه 60 ها یه کار آبرومند با سود خوب که به خوشگذرونیهاشونم برسه پیدا کنند.الهی آمین
Last edited by javad34; 03-01-2015 at 13:25.
من دلیل اینکه ازدواج نکردم هنور پس اندازم اینقدر نشده که خرج عروسی رو بتونم بدم. همش خرج میشه با رفیقام میرم بیرون رستوران اینور انور خلاصه از ماهی 1 میلیون 200 در آمدم 500-600 تومنش خرج گشت و گذار و تفریح میشه جمع نمیشه پولم.
بعد مثلا 10 میلیون جمع میکنم بعد 2 سال . اپل یه گوشی جدید میده بیرون با بچه های پاساژ کل میزاریم هر کی زودتر بخره.یهویی 3 میلیون پولم میره واسه گوشی. چمیدونم اصلا نمیتونم جمع کنم.
سلام
کار در بخش خصوصی به معنای واقعی توهین آمیز و افتضاح هست. برای همین اومدم بیرون و دیگر هم نمیرم
کارهای دولتی هم ، با پارتی بازی و سفارش همه پر شده و جایی برای ما نیست..
چون در آمدی ندارم،یک اینترنت گرفتم و صبح تا شب رو همین طوری پای اینترنت سر میکنم.. مجبورم بیرون هم نرم،چون بدون پول نمیشه
در نتیجه چون بیرون هم نمیرم ، خرجی هم ندارم . میمونه خرج خوراک و غذا که خانواده تهیه میکنن و ما هم غذا میخوریم
سرمایه هم ندارم متاسقانه
قدرت خرید مردم هم کم شده، حتی سوپرماکرت هم مثل قدیم سود نداره و تازه زیاد هم شده و همان هم باید سرمایه داشت.
مفتی که نمیشه کار و کاسبی راه انداخت
مهمترینش به خاطر این قانون مهریست ! برای چی باید مهریه داد ؟! این اصل نامردیه ، به نظر من تمام داراییشون باید نصف نصف بشه موقع طلاق ! تمام فشار نباید روی یک نفر باشه که !
دومیش هم شرایط اقتصادیه .
ازدواج الان واقعا سخت شده... چندتا نکته در سختی ازدواج تاثیر داشته:
1. افزایش هزینه های زندگی
2. افزایش توقعات و ناهنجاریهای اجتماعی
3. وضعیت بد اقتصادی شامل تورم و بیکاری و دستمزد پایین و رکود
4. مشکلات اخلاقی ناشی از جایگزینی ضد ارزشها به جای ارزشها
خوب اگه الان دوستان یه کار مناسب داشتن و مثلا می تونستند یه خونه کوچک داشته باشند و مثلا اگه دولت امکان وامی حداقل 20 میلیونی رو بوجود می اورد شاید خیلی ها ازدواج می کردند... این موضع بدیهی ای هست و داریم روی رویکرد و نوع نگاه افراد به اونها بحث می کنیم.... اما نمی دونم چرا اصرار هست که بحث به مسایل مثل گفتمان زیر برسه!؟
دلیل این نوع بینش رو می دونم چیه...اما ما اینجا داریم ازادانه و البته محترمانه بحث می کنیم... این واژه ها مثل ترولینگ در خور من و شما و دوستان دیگه نیست.خیلی جواب هاتون ترول وار بود !!
شایدم برداشت من این هست که افرادی که اینفدر تابلو سنگ یک سری چیزهارو به سینه میزنند بیشتر قصد ترولینگ دارند.
برای همین بعد از این پاسخ، به بحث ادامه نمیدم.
شاید من بد گفتم... دقت کن... من در ابتدای کلامم گفتم که در منطقه غرب اسیا فرهنگ بشدت ناهنجار شده و اعتقادات تضعیف شده... چیزی از عقده در غرب و غیره نگفتم...متاسفانه برداشت شما مطابق جمله اولتون هست... و این باعث شده حرفهاتون تحت تاثیر احساسات قرار بگیره...غرب از این خبرا نیست !!
احتمالا فکر کردین مردمش 24 ساعت به فکر رابطه جنسی هستن و ذهنشون مثل اهالی خاورمیانه بیماره.
فقط معلوم نیست این ملت های خائن که اینقدر دنبال روابط ازاد هستن چرا تو علم پیشرفت میکنن !!!
اتفاقا بیشترین مخاطبین بی بندوباری مردم عقده ای خاورمیانه یا مهاجرین غربی هستند، این رو دیگه آمار هم نشون میده.
من گفتم که اگر به قول شما ما عقده ای هستیم(البته این رو به طور کامل قبول ندارم و بعدا دلایم رو میگم) بخشیش به فروپاشی فرهنگی طی 200 سال اخیر مربوط هست...فرهوپاشی ای که نقش حکومت و خائنان به کشور و بیگانه درش مشهود و مستند هست.
این حرف رو قبول ندارم... ایلات متحده چند ماه پیش مرکز علوم تشیع در امریکا رو به دلایل واهی بست... سالها پیش مالکوم ایکس رو ترور کرد... در براندازی حکومت های مختلف طبق حرف خودشون نقش داشته...پس این کشور نمی تونه ازدی بیان داشته باشه... ایا تصرف امریکا و قتل 17 میلیون مردم بومی سرخپوست اون نوعی ازادی بیان هست! ایا ایجاد بیش از 50 نوع کودتا در کشورهای دیگه و تولید بیش از 10000 سلاح اتمی ازادی بیان هست!؟ترسی هم از ایدئولوژی شما در غرب در کار نیست.
در تمامی دانشگاه های غرب بدون کوچکترین ترسی تمامی ایدئولوژی های شما تجزیه و تحلیل میشه دانشجو گرفته میشه و اساتید آزادانه بحث میکنند.
اونیکه وحشت داره کسی هست که میخواد علوم انسانی رو در کشورش تخته کنه و اساتید رو اخراج میکنه !!
اون دشمنی ها با ادم کش ها بیشتر هست نه با عقاید !!
جنبش های ازادی در امریکا به شدت سرکوب میشه نمونه اش همین شورشهای اخیر میسوری هست...
در امریکا اگر هم بحثی راجب به اسلام میشه سعی در تخریب اون میشه نه تلاش در شناخت اون... اخراج اساتید و غیره بحث سیاسی هست...ربطی به این موضوع نداره...اما فکر می کنید در امریما این مسایل نیست!
بنا به حرف شما زمان فقط در مادیات معنی پیدا می کنه! وقتی انسان ها خواب میبینند زمان بی معنی میشه!؟ گذر زمان در خواب رو با حرف شما چجور باید توجیه کرد!؟ اگر زمان فقط محدود به انسان میشه پس چرا اسنان نمی تونه اون رو کنترل کنه!؟ارزش ها و عادت ها با گذر زمان هم کهنه میشن و هم منسوخ میشن.
اگر قرار بود کهنه و منسوخ نشن، دیگه نیازی به تجدید نسل نبود.
زمان رو هم از نظر مفهومی جز انسان کسی متصور نشده و برای غیر انسان هم زمان معنی نمیدهد !!
زمان وجود خارجی ندارد.
حرف شما در واقع نوعی بینش اومانیستی هست... راهی خطرناک هست... نتیجه اش پوچی هست...
برای یک کاربر فعال بخش فلسفه این نوع تمسخر و بی پایه حرف زدن واقعا غیر قابل تصور هست... اگر جمعیت باعث بیکاری شده چرا در دهه 40 شمسی ما جزو بیکارترین کشورها هستیم!؟ اگر جمعیت باعث تهدید کشور هست چرا در فرانسه و المان و ژاپن و غیره برای افزایش جمعیت تبلیغ میشه!ماشالله به این طرح افزایش جمعیت، افزایش بیکاری امروز جوانان، فوران دکتر و مهندس بیکار، خشک شدن منابع آب زیر زمینی به دلیل ناتوانی در سیراب کردن این جمعیت و... همه نتیجه جهاد شماست.
احتمالا اگر جمعیت ما به بی نهایت میل کنه غرب مفلوک بشه !!!
چون گویا هیچ حد بالا و پایینی برای جمعیت قائل نیستید و اگر هم قائل هستین معلوم نیست سنجه هاتون چه هستند.
و ممکنه بگین ایران میتونه الان یک میلیارد؟ 500 میلیون؟ یا ... جمعیت داشته باش.
این حرف واقعا اوج بی اعتنایی به علم هست... اگر شما علم را قبول دارید پس این حرفها چیست!؟
متوجه منظورتون هستم... متاسفانه این سالها به جای اینکه روی فرهنگ و غیرت و عرق ملی کار بشه روی تجمل گرایی و فرهنگ بی فرهنگی کار شده...عجیبه در کل تاریح یک ملت نداشتیم که بتونه به اعتقاداتش کامل عمل کنه !!!
اگر هم عمل کرده فواصل کوتاه جوگیری بوده، باید بررسی کرد چه رازهای پیچیده ای نهفته است که نمیشه بهش عمل کرد.
احتمالا بازم دست های دشمن در کار است.
گذشته قاجار و صفوی و... خیلی درخشان بوده بدون دشمن، الان دشمن داره سنگ اندازی میکنه.
یک وقت احتمال غیر عملی بودن رو ندین، همه چیو بندازین گردن آدمای بدبخت.
به هر حال امیدوارم روزی بیاد که بتونین به آرمان ها و عقایدتون کامل عمل کنید، اونم عقایدی که معلوم نیست چرا عمل بهش سخت تره !!
![]()
وقتی کسی نتونه حرف بدیهی ساختن سخت تر از خراب کردن هست رو قبول کنه واقعا جای بحثی می مونه!؟
Last edited by Argada; 03-01-2015 at 15:03.
برای ازدواج مهم درآمد ثابت و مطمئن هست، بعد از ازدواج هم ناچارید این خرج ها رو کم و نهایتاً حذف کنید!
اکثر کسانیکه مهریه نجومی دارن، از نظر مالی زندگی انچنانی هم ندارن که حالا با نصف کردنش چیزی هم بخواد بهشون برسه!
کسانی که تمام زندگیشون از نظر مالی جمعاً 300 میلیون نمیارزه، دقیقاً چی رو باید نصف کنن؟
البته این رقمی که گفتم با احتساب پول دیه خودشون بود
مهریه های آنچنانی معمولاً به خاطر چشم و هم چشمیــه (یا بهتره بگیم عُرف) . بعد از ازدواج هم که نقش اهرم فشار رو بازی میکنه.
سلام؛ من کار ندارم ولی یکی از اقوام توی یه شرکت خودروسازی کار میکرد، همین حرف ها رو میزد.
کار رو فنی ها انجام میدن، بعد طرف میاد یه امضا میکنه، و میره. همه چی هم به اسم خودش تموم میشه.
حقوقشون هم ظاهراً زیاد مناسب نبود. میگفت کار رو ما میکنیم پول رو دیگران میخورن!
اون موقع مجرد بود اومد بیرون؛ ولی افراد متأهل ناچار بودن با همون شرایط کار کنن.
خود من هم زیاد از این وضع خوشم نمیاد؛ ولی اینطوری که نمیشه زندگی کرد. وبگردی تا کِی؟!
چه بدتر ! اونا دیگه خیلی احمقن .اکثر کسانیکه مهریه نجومی دارن، از نظر مالی زندگی انچنانی هم ندارن که حالا با نصف کردنش چیزی هم بخواد بهشون برسه!
کسانی که تمام زندگیشون از نظر مالی جمعاً 300 میلیون نمیارزه، دقیقاً چی رو باید نصف کنن؟
البته این رقمی که گفتم با احتساب پول دیه خودشون بود
مهریه های آنچنانی معمولاً به خاطر چشم و هم چشمیــه (یا بهتره بگیم عُرف) . بعد از ازدواج هم که نقش اهرم فشار رو بازی میکنه.
همون 300 ملیونو باید نصف کنن !
تمام بدبختیش همینه دیگه ! فشار روی مرد ! ولی اگر نصف نصف باشه حداقل میدونه اگر هم به طور مثال کل زندگیشون 1000 تومن بیارزه 500 تومن برای مرده میمونه 500 هم به زن ! نه اینکه مرده بره بشینه گوشه زندان یا اینکه قسط ببندن کلا درآمدشو تو ماه بده برای قسط مهریه و زنه هم حاشو ببره !
درست میگی رفیق ما یه همسایه داریم تازه ازدواج کردن دهه 60 هم هستن هم سن خودمونن.بعد یادمه گفت با پارتی یه جای خوب تو اداره شهرداری تهران بهم کا ردادن.ببین هم واسه خودش هم واسه زنش کار گرفته .
ببین یعنی پول میگیرن ها.الان یه خونه رهن کردن 100 میلیون تومن تو محل ما.بعدش 2 تا ماشین داره یه mvm خانومش خریده خودشم پژو 206. بعد میگه تا چند سال دیگه همون خونه رو که رهن کردیم می خریم.
خلاصه ببین پارتی چیکا رمیکنه یکی مثل همسایه ما با مدرک لیسانس داره ماهی 3-4 میلیون گیرش میاد یکی هم مثل شما چون پارتی نداری تو خونه. لعنت به این زندگی که منصفانه نیست.
سلام دادا
مشکل زندگی نیست
مشکل دولتمردامونن ک این شرایطا ایجاد کردن... اتفاقا همین الان دارم امتجان جامعه شناسی جهان سوم را میخونم و افسوس میخورم ک چی بر سرما گذشته
حیف جوونی ک بدرس خوندن گذشت... میخام ب لیسانس اکتفا بکنم و بعدش برم ی کاری راه بندازم
زن هم پیش کش....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)