تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 197 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام

آقا این قضیه ی نامه چیه ؟ چرا بازیکن ها میگن بی اطلاعیم ، در صورتی که میگن بازیکن ها نوشتن .

نکنه شیرینی نوشته ؟

جعل امضاء شده یعنی ؟ : دی

....................

دایی: بگذارید مردم برای پرسپولیس تصمیم بگیرد

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: باشگاه پرسپولیس و استقلال متعلق به مردم هستند پس اجازه دهید منتخب مردم راجع به این دو باشگاه بزرگ تصمیم بگیرد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی دایی در مورد تغییرات در رأس باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: من می‌توانم فقط در این خصوص در این شرایط حساس برای کسانی ‌که در این مقطع این تصمیم‌ها را می‌گیرند متأسف باشم.

وی افزود: بدون شک الان پرسپولیس در شرایط حساسی است. ما در حال تمرین و یارگیری هستیم اما متأسفانه در شرایطی که همه باید در این مرحله سخت از پرسپولیس حمایت کنند و پشت سر این تیم بزرگ و مردمی باشند با چنین اخباری همه چیز ما را بهم می‌ریزند.

دایی ادامه داد: آقایان! تا کی مسائل سیاسی را در ورزش و فوتبال دخیل می‌کنید؟ این کار اشتباه است، کسی آمده و بعد از یکی دو سال تجربه کسب کرده و الان وقت بازدهی و نتیجه دادن مدیریتش است اما می خواهند او را کنار بگذارند.

دایی یادآور شد: آقایان علت این تصمیم‌ها را شفاف‌سازی کنند تا مردم همه چیز را بدانند، خوب است دلایل حذف شدن‌ها اعلام شود تا ببینیم مسائل ورزشی است یا چیزهای دیگر، آنطور که من در جریان هستم مأموریت رویانیان توسط ستاد کل نیروهای مسلح یک سال دیگر تمدید شده است اما مسائل دیگری مطرح می‌شود.

سرمربی قرمزها یادآور شد: من نمی‌دانم چرا دوست ندارند پرسپولیس نتیجه بگیرد و مردم خوشحال شوند؟ تا کی مسائل شخصی را می‌خواهند با ورزش قاطی کنند؟ چرا این یک ماه که دولت در حال انتقال به دولت جدید است دست نگه نمی‌دارند تا تکلیف همه چیز مشخص و دولت جدید تصمیم بگیرد؟ اصلاً من از شما می‌پرسم در این یک ماه فرد جدید می‌خواهد چه تصمیمی یا کاری انجام دهد؟ پس اجازه دهید دولت جدید و منتخب مردم تصمیم بگیرد.

دایی یادآور شد: بدون شک باشگاه های بزرگ پرسپولیس و استقلال متعلق به میلیون‌ها هوادار و مردم هستند، پس اجازه دهید منتخب مردم برای این دو باشگاه بزرگ تصمیم بگیرد و تکلیف همه چیز مشخص شود.

وی افزود: متأسفانه هر موقعی کسی در مورد مشکلات ورزش حقایق موجود را می‌گوید و شفاف صحبت می‌کند که به ضرر بعضی آقایان است سریعاً اقدام به حذف آن فرد می‌کنند، من بازهم تکرار می‌کنم تازه الان زمان به بار نشستن مدیریت آقای رویانیان است پس نباید به دنبال تصمیم نادرست باشیم.

دایی در پایان تأکید کرد: این تصمیم نه تنها به پرسپولیس کمک نمی‌کند بلکه پرسپولیس را وارد حاشیه می‌کند، در همه تیم‌های موفق، ثبات مدیریت اولین رکن مجموعه آنها برای موفقیت است که ما هم باید به دنبال این ثبات‌ها باشم مخصوصاً در تیم مردمی پرسپولیس.

2. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

علی دایی: هرکس انتقاد کند را حذف می‌کنید؟؟!

ورزش > لیگ برتر - فارس نوشت:علی دایی در مورد تغییرات در رأس باشگاه پرسپولیس گفت:« من می‌توانم فقط در این خصوص در این شرایط حساس برای کسانی ‌که در این مقطع این تصمیم‌ها را می‌گیرند متأسف باشم.بدون شک الان پرسپولیس در شرایط حساسی است. ما در حال تمرین و یارگیری هستیم اما متأسفانه در شرایطی که همه باید در این مرحله سخت از پرسپولیس حمایت کنند و پشت سر این تیم بزرگ و مردمی باشند با چنین اخباری همه چیز ما را بهم می‌ریزند.»
    دایی ادامه داد:« آقایان! تا کی مسائل سیاسی را در ورزش و فوتبال دخیل می‌کنید؟ این کار اشتباه است، کسی آمده و بعد از یکی دو سال تجربه کسب کرده و الان وقت بازدهی و نتیجه دادن مدیریتش است اما می خواهند او را کنار بگذارند. آقایان علت این تصمیم‌ها را شفاف‌سازی کنند تا مردم همه چیز را بدانند، خوب است دلایل حذف شدن‌ها اعلام شود تا ببینیم مسائل ورزشی است یا چیزهای دیگر، آنطور که من در جریان هستم مأموریت رویانیان توسط ستاد کل نیروهای مسلح یک سال دیگر تمدید شده است اما مسائل دیگری مطرح می‌شود.»
    سرمربی قرمزها یادآور شد:« من نمی‌دانم چرا دوست ندارند پرسپولیس نتیجه بگیرد و مردم خوشحال شوند؟ تا کی مسائل شخصی را می‌خواهند با ورزش قاطی کنند؟ چرا این یک ماه که دولت در حال انتقال به دولت جدید است دست نگه نمی‌دارند تا تکلیف همه چیز مشخص و دولت جدید تصمیم بگیرد؟ اصلاً من از شما می‌پرسم در این یک ماه فرد جدید می‌خواهد چه تصمیمی یا کاری انجام دهد؟ پس اجازه دهید دولت جدید و منتخب مردم تصمیم بگیرد. بدون شک باشگاه های بزرگ پرسپولیس و استقلال متعلق به میلیون‌ها هوادار و مردم هستند، پس اجازه دهید منتخب مردم برای این دو باشگاه بزرگ تصمیم بگیرد و تکلیف همه چیز مشخص شود. متأسفانه هر موقعی کسی در مورد مشکلات ورزش حقایق موجود را می‌گوید و شفاف صحبت می‌کند که به ضرر بعضی آقایان است سریعاً اقدام به حذف آن فرد می‌کنند، من بازهم تکرار می‌کنم تازه الان زمان به بار نشستن مدیریت آقای رویانیان است پس نباید به دنبال تصمیم نادرست باشیم.»
    دایی در پایان تأکید کرد: «این تصمیم نه تنها به پرسپولیس کمک نمی‌کند بلکه پرسپولیس را وارد حاشیه می‌کند، در همه تیم‌های موفق، ثبات مدیریت اولین رکن مجموعه آنها برای موفقیت است که ما هم باید به دنبال این ثبات‌ها باشم مخصوصاً در تیم مردمی پرسپولیس.»

4. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تجمع اعتراض امیز برای حمایت از سرررررررررررررر رررررررررردار سرخ ایران
    فردا ساعت 11 ظهر مقابل وزارت ورزش

آدرس : تهران بزرگراه نیایش ،خیابان سئول،وزارت ورزش و جوانان ساختمان شماره یک

همه برای سردار محبوبمان

6. 5 کاربر از denzelmovie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

علی دایی: هرکس انتقاد کند را حذف می‌کنید؟؟!

ورزش > لیگ برتر - فارس نوشت:علی دایی در مورد تغییرات در رأس باشگاه پرسپولیس گفت:« من می‌توانم فقط در این خصوص در این شرایط حساس برای کسانی ‌که در این مقطع این تصمیم‌ها را می‌گیرند متأسف باشم.بدون شک الان پرسپولیس در شرایط حساسی است. ما در حال تمرین و یارگیری هستیم اما متأسفانه در شرایطی که همه باید در این مرحله سخت از پرسپولیس حمایت کنند و پشت سر این تیم بزرگ و مردمی باشند با چنین اخباری همه چیز ما را بهم می‌ریزند.»
    دایی ادامه داد:« آقایان! تا کی مسائل سیاسی را در ورزش و فوتبال دخیل می‌کنید؟ این کار اشتباه است، کسی آمده و بعد از یکی دو سال تجربه کسب کرده و الان وقت بازدهی و نتیجه دادن مدیریتش است اما می خواهند او را کنار بگذارند. آقایان علت این تصمیم‌ها را شفاف‌سازی کنند تا مردم همه چیز را بدانند، خوب است دلایل حذف شدن‌ها اعلام شود تا ببینیم مسائل ورزشی است یا چیزهای دیگر، آنطور که من در جریان هستم مأموریت رویانیان توسط ستاد کل نیروهای مسلح یک سال دیگر تمدید شده است اما مسائل دیگری مطرح می‌شود.»
    سرمربی قرمزها یادآور شد:« من نمی‌دانم چرا دوست ندارند پرسپولیس نتیجه بگیرد و مردم خوشحال شوند؟ تا کی مسائل شخصی را می‌خواهند با ورزش قاطی کنند؟ چرا این یک ماه که دولت در حال انتقال به دولت جدید است دست نگه نمی‌دارند تا تکلیف همه چیز مشخص و دولت جدید تصمیم بگیرد؟ اصلاً من از شما می‌پرسم در این یک ماه فرد جدید می‌خواهد چه تصمیمی یا کاری انجام دهد؟ پس اجازه دهید دولت جدید و منتخب مردم تصمیم بگیرد. بدون شک باشگاه های بزرگ پرسپولیس و استقلال متعلق به میلیون‌ها هوادار و مردم هستند، پس اجازه دهید منتخب مردم برای این دو باشگاه بزرگ تصمیم بگیرد و تکلیف همه چیز مشخص شود. متأسفانه هر موقعی کسی در مورد مشکلات ورزش حقایق موجود را می‌گوید و شفاف صحبت می‌کند که به ضرر بعضی آقایان است سریعاً اقدام به حذف آن فرد می‌کنند، من بازهم تکرار می‌کنم تازه الان زمان به بار نشستن مدیریت آقای رویانیان است پس نباید به دنبال تصمیم نادرست باشیم.»
    دایی در پایان تأکید کرد: «این تصمیم نه تنها به پرسپولیس کمک نمی‌کند بلکه پرسپولیس را وارد حاشیه می‌کند، در همه تیم‌های موفق، ثبات مدیریت اولین رکن مجموعه آنها برای موفقیت است که ما هم باید به دنبال این ثبات‌ها باشم مخصوصاً در تیم مردمی پرسپولیس.»
    تغییر موضع دایی نسبت به عملکرد رویانیان هم میشه به فال نیک گرفت . با موندن سردار انشاا... کدورت گذشته برای رسیدن به موفقیت تیم کنار گذاشته بشه . حرف خوردبین توی این مقطع زمانی با توجه به ست و سال و تجربش واقعا تاسف بار بود . انگار برای بعضی از پیشکسوتها هنوز پست و منسب مهمتر از موفقیت پرسپولیسه

8. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

درخواست رويانيان براي پروانه اپراتوري نسل چهارم

معاون وزير ارتباطات گفت: رويانيان براي «شهر الکترونيک باشگاه پرسپوليس»اخذ پروانه اپراتوري نسل چهارم موبايل (LTE) را درخواست کرده است.

اخيرا محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس در صحبت‌هاي تازه‌اي از تاسيس شهر الکترونيک پرسپوليس و شبکه تلويزيوني پرسپوليس TV سخن گفته است.

به گزارش فارس، وي اين اقدامات را در راستاي الگوبرداري از باشگاه‌هاي مطرح خارجي، به منظور درآمدزايي، توسعه فعاليت‌هاي اقتصادي و تجارت بين‌الملل، پوشش اخبار و رويدادهاي باشگاه پرسپوليس و ارائه خدمات ويژه به هواداران اعلام کرده است.

اين درخواست جديد که براي نخستين بار پاي رويانيان را به حوزه فناوري باز کرده، از منظر قانوني قطعا نياز به مجوزهايي خواهد داشت که چارچوب قانوني اين برنامه جديد باشگاه پرسپوليس را از معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات جويا شده‌ايم.

محمد علي فرقاني اظهار داشت: آقاي رويانيان دو درخواست براي اخذ پروانه اپراتوري «شهر الکترونيک پرسپوليس در قشم» و اخذ پروانه اپراتوري «نسل چهارم تلفن همراه» به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ارائه کرده‌ است.

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي افزود: به دليل اينکه ايشان مي‌خواهند در شهر الکترونيک پرسپوليس جزيره قشم کار اقتصادي انجام دهند و سرويس ارائه کنند، نيازمند اخذ مجوز از رگولاتوري هستند.

معاون وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات ادامه داد: تاکنون تجربه‌اي در کشور به عنوان «مجوز اپراتوري شهر الکترونيک» با چنين وسعت و گستردگي و با اهداف اقتصادي وجود نداشته و به اين دليل درخواست آقاي رويانيان براي طرح و بررسي موضوع به کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات فرستاده خواهد شد.

وي تصريح کرد: در زمان صدور يک پروانه اپراتوري، موضوعاتي از جمله شرح خدمات، منطقه جغرافيايي، سرويس، تکاليف و دوره حفاظت از سرمايه پيش‌بيني و در پروانه قيد مي‌شود که اين موارد در مورد پروانه «شهر الکترونيک» نيز بايد بررسي شود.

فرقاني افزود: در نهايت پاسخ درخواست آقاي رويانيان براي ايجاد «شهر الکترونيک پرسپوليس در قشم» بسته به نظر کميسيون تنظيم مقررات ارتباطات خواهد بود.

وي ادامه داد: در پاسخ به درخواست اخذ پروانه نسل چهارم نيز با توجه به اينکه پيش از اين پروانه FTTX (اپراتور چهارم، اپراتور فيبر نوري) به شرکت ايرانيان‌نت واگذار شده و 5 سال مدت دوره حفاظت اين پروانه است، آنها را به شرکت ايرانيان‌نت ارجاع داده‌ايم که با جلب رضايت ايرانيان‌نت بخشي از کار اين اپراتور را به صورت کارگزاري در قشم انجام دهند.

رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تاکيد کرد: با توجه به دوره حفاظت 5 ساله اپراتور فيبر نوري، پروانه جديدي در اين زمينه براي پرسپوليس صادر نخواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 4 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مهمان داران هواپیمای اختصاصی پرسپولیس

FB

12. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شعار علیه خوردبین و مالکی، تشویق دایی و رویانیان
    150 هوادار ناراضی پرسپولیس مقابل وزارت ورزش و باشگاه پرسپولیس تجمع کردند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، پس از انتشار خبر برکناری محمد رویانیان ابتدا هواداران پرسپولیس ساعت 11 امروز مقابل باشگاه جمع شدند اما با حضور ماموران نیروی انتظامی اجازه شعار دادن پیدا نکردند. تعداد هواداران که به 150 نفر می رسید ابتدا مقابل وزارت ورزش تجمع کردند و سپس پیاده به سمت باشگاه پرسپولیس راه افتادند. آنها مقابل باشگاه پرسپولیس حلقه زدند و با شعار‌هایی علیه محمود خوردبین و فداحسین مالکی اعتراضشان را به مسئولان باشگاه پرسپولیس نشان دادند.
    آنها سپس علی دایی و محمد رویانیان را به شدت تشویق کردند.
    هواداران همچنین پلاکاردهایی آورده بودند که روی آن نوشته بود «انتخاب را به منتخب ورزش بسپارید»، «پرسپولیس سیاسی نمی‌خواهیم نمی‌خواهیم»
    این هواداران هم‌اکنون هم مقابل باشگاه هستند و به شدت علیه برخی مسئولان باشگاه شعار می‌دهند.
    این در شرایطی است که هواداران تهدید کرده‌اند که جلسه هیئت مدیره هر کجا که برگزار شود در آنجا حضور پیدا می کنند و از رویانیان و دایی حمایت خواهند کرد.

66666666666666666666666666666666666666666666666666 66666666666666666666666666666666666666666666666666 66666666666666666666666666666666666666666666666666 66666666666666666666666666666666666666666

هواداران پرسپولیس باشگاه را ترک کردند/ شعار علیه رئیس فدراسیون شطرنج!
    هواداران ناراضی تیم فوتبال پرسپولیس با تلاش نیروی انتظامی مقابل باشگاه را ترک کردند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حدود 150 هوادار ناراضی پرسپولیس به دلیل تغییر رویانیان امروز به مدت 90 دقیقه مقابل باشگاه به دادن شعارهایی علیه برخی از مسئولان باشگاه پرسپولیس و وزارت ورزش پرداختند اما بالاخره با تلاش نیروی انتظامی و پس از گفت و گو با چند شبکه تلویزیونی و صحبت‌های لیدرها ساعت 13:20 امروز هواداران از مقابل باشگاه پراکنده شدند اما آنها در هنگام پراکنده شدن جلوی باشگاه با خواندن بیانیه‌ای ضمن اعتراض به عباسی وزیر ورزش و جوانان و شعار علیه کامبوزیا گزینه مدیر عاملی پرسپولیس که اکنون رئیس فدراسیون شطرنج است، اعلام کردند که اگر او جایگزین رویانیان شود و مدیر عامل قرمز پوشان تغییر کند باز هم به مقابل وزارت ورزش و باشگاه پرسپولیس برمی‌گردند. این در شرایطی است که هواداران عکسی را از وزارت ورزش همراه خود آورده بودند و روی او با ماژیک قرمز خط کشیده بودند و نوشته بودند "فوتبال با سیاست نمی‌خواهیم".

66666666666666666666666666666666666666666666666666 66666666666666666666666666666666666666666666666666 66666666666666666666666666666666666666666666666666 66666666666666666666666666666666666666666

درخواست هواداران از روحانی، حضور نیروی انتظامی و دوربین خبرساز
    هواداران تیم فوتبال پرسپولیس از منتخب مردم خواستند تا سریعا به موضوع مدیریت پرسپولیس رسیدگی کنند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، حدود 150 هوادار ناراضی پرسپولیس امروز مقابل وزارت ورزش و باشگاه پرسپولیس جمع شدند و با شعارهایی علیه وزارت ورزش، فداحسین مالکی و محمود خوردبین ناراحتی خود را بابت خبر جدایی محمد رویانیان از پرسپولیس اعلام کردند. بیش از یک ساعت از تجمع هواداران می‌گذرد و هواداران دست بردار نیستند و حاضر نمی شوند که باشگاه را ترک کنند.
    آنها با سر دادن شعارهایی از حسن روحانی رئیس‌جمهور منتخب مردم خواستند تا سریع‌تر به موضوع باشگاه پرسپولیس و حمایت از رویانیان و دایی اقدام کنند و نگذارند تا افراد سودجو پرسپولیس را به حاشیه ببرند.
    همین موضوع باعث اعتراض همسایگان باشگاه پرسپولیس شد و به همین دلیل پس از دقایقی نیروی انتظامی به مقابل باشگاه آمده اما همچنان هواداران معترض مقابل درب باشگاه پرسپولیس حضور دارند.
    لیدرها نیز از هواداران خواستند تا به باشگاه هیچ صدمه‌ای نزنند و فقط به تشویق رویانیان و دایی بپردازند.
    همچنین دوربین خبرساز برای گرفتن گزارش از تجمع امروز به باشگاه پرسپولیس آمده‌اند و در حال تهیه گزارش هستند.

14. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض تشکر رویانیان از هوادارن معترض!

رييس کانون هواداران باشگاه پرسپوليس گفت:رويانيان از ابراز احساسات هواداران تشکر کرد.

حسين فريدوني درباره تجمع صبح امروز گروهي از هواداران پرسپوليس در مقابل وزارت ورزش و جوانان عنوان کرد:هواداران به صورت خودجوش تصميم گرفتند نظرشان را درباره تغييرات به وجود آمده به وزير ورزش اعلام کنند.به همين دليل برخي از آنها صبح سه شنبه راهي وزارت شدند تا پيگير وضعيت مديرعامل باشگاه باشند.

به گزارش اوج ، وي ادامه داد: وقتي من به اين محل رسيدم با توجه به اينکه وزارت ورزش و جوانان در خيابان اصلي واقع شده است،از هواداران حاضر در محل خواستم که به محل باشگاه بيايند.البته در اين بين معاون حراست وزارت ورزش هم حضور داشت و صحبت هاي متيني انجام داد.او به هواداران گفت بهتر است بحث را ابتدا از طريق خود باشگاه پيگير شويد و بعدا اگر اقدامي صورت نگرفت به اينجا بياييد.من از حسن نيت حراست وزارت ورزش سپاسگزارم.

رييس کانون هواداران پرسپوليس تاکيد کرد:هواداران سپس به باشگاه آمدند و آنجا گلايه هاي خود را در گفت و گو با شبکه خبر اعلام کردند و پس از دقايقي رفتند.

فريدوني درباره اينکه آيا رويانيان از اين اتفاقات باخبر است يا نه گفت:سردار با يکي از دوستان صحبت کرده و از ابراز احساسات هواداران تشکر کرده است.او همچنين خواسته است که هواداران عکس العمل نشان ندهند و آرامش داشته باشند.

+

دایی اعلام كرد كه هيچكدام از خارجي هاي فصل گذشته پرسپوليس را نمي خواهد و از همين رو تمديد قرارداد گرزودانوسكي منتفي شد.

فوتبال ایران گرزودانوسكي كه در نيم فصل دوم و با نظر يحيي گل محمدي به پرسپوليس پيوست، در طول رقابتها بد كار نكرد و توانست رضايت نسبي هواداران و مسئولين باشگاه را جلب كند و از همين رو نامش در ليست اوليه باشگاه براي تمديد قرارداد وجود داشت اما با انتصاب دايي، او اعلام كرد كه هيچكدام از خارجي هاي فصل گذشته پرسپوليس را نمي خواهد و از همين رو تمديد قرارداد گرزودانوسكي منتفي شد.

اين هافبك مقدونيه اي كه با پايان تعطيلات به چين سفر كرده و در اين كشور در حال تفريح است، در صفحه اجتماعي اش با انتشار عكسي از دوران حضورش در پرسپوليس از علي دايي بابت جواب كردنش انتقاد كرد و نوشت: «دايي يك چهره شناخته شده و مربي بزرگي است و من بسيار دوست داشتم كه اين فصل با او در پرسپوليس كار كنم اما متاسفانه او بدون اينكه با من صحبت كند و يا عملكرد من را آناليز كند، اعلام كرد من را نمي خواهد. رفتاري كه براي من عجيب بود. متاسفم كه دايي فرصت حضور در تيم بزرگ پرسپوليس و هواداران خونگرمش را از من گرفت»

16. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

کارهاي اقتصادي رويانيان به فکر هيچکس نرسيده

سرمربي سابق تيم ملي فوتسال گفت: بايد اجازه دهند منتخب مردم که چند روز ديگر دولت جديد را به عهده خواهد گرفت،‌ در ارتباط با پرسپولس تصميم بگيرد.

حسين شمس با انتقاد از برکناري روز گذشته مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: رويانيان سفير طلايي سازمان بهزيستي است که بدون هيچ چشمداشتي تيم فوتسال پرسپوليس را به بچه‌هاي بهزيستي تقديم کرد و موجي از شادي را به اين بچه‌ها هديه داد. او در قد و قامت يک مديرعامل بسيار خوب در فوتبال ما بود و مي‌توانم بگويم که بهترين مديرعامل تاريخ‌مان محسوب مي‌شود. افتتاح رستوران هاي زنجيره اي، ايجاد دانشگاه خصوصي، هواپيمايي اختصاصي، تلويزيون خصوصي براي پرسپوليس و صدها کار ماندگار اقتصادي ديگر که تا به حال به فکر هيچ يک از مديران عامل نرسيده بود، از جمله کارهاي اوست که وارد چرخه فوتبال کرد.

به گزارش فارس ، وي خاطرنشان کرد: در صورت رفتن رويانيان، ضربه بزرگي به پيکره فوتبال وارد خواهد شد که اميدوارم مسئولان وزارت ورزش اگر نگاه سياسي به اين موضوع داشته و تصميم‌شان رنگ و بوي سياسي داشته، اين کار را انجام ندهند و اجازه دهند که منتخب مردم که چند روز ديگر که دولت جديد را به عهده خواهد گرفت،‌ در ارتباط با پرسپولس تصميم بگيرد.

مسئول ورزش سازمان بهزيستي گفت: با ايجاد خيريه نيکان سرخپوش بيش از چندهزار کودک زير سه سال تهران تحت سرپرستي قرار گرفتند، حالا نمي‌دانم با رفتن رويانيان، چه اتفاقي براي اين بچه‌ها خواهد افتاد. آيا بعد از او،‌ مديرعاملي هست که اين کار بزرگ را ادامه دهد؟ اسم رويانيان گرچه مديري غيرفوتبالي بود اما چون خدماتش حتي از مدعيان فوتبالي هم بيشتر بود، هميشه ماندگار خواهند ماند. باز هم از وزارت ورزش و جوانان مي‌خواهم که از اين تصميم‌شان دست برداشته و به راي مردم و عقلاي فوتبال گردن نهند و او را در پست خودش ابقا کنند.

کو گوش شنوا!!!!

18. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شاید با رفتن رویانیان تصمیم جدیدی بگیرم/ بازیکنان دیگر هم دودل هستند
    هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: در صورتی که رویانیان از پرسپولیس جدا شود به احتمال فراوان البته با اجازه دایی من هم تصمیم دیگری خواهم گرفت.

محمد نوری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اظهار داشت: دوست داشتم با حضور دایی امسال با آرامش وارد مسابقات شویم اما متأسفانه همه چیز با یک خبر در اردو به هم خورده و این اصلاً برای پرسپولیس خوب نیست.
    وی افزود: من هم این را اعلام می‌کنم در صورت رفتن رویانیان با اجازه دایی من هم شاید تصمیم دیگری در خصوص همکاری‌ام با پرسپولیس بگیرم. من و چند نفر از بازیکنان هنوز قرارداد نهایی خود را امضاء نکرده‌ایم و با توجه به صحبت‌ها در صورت نبود رویانیان می‌توانیم تصمیم جدیدی بگیریم.
    نوری ادامه داد: قصد تهدید و این حرف‌ها را ندارم اما در صورتی که تغییراتی انجام شود به نظر من برخی بازیکنان که یکی از آنها من هستم تصمیمات جدیدی خواهیم گرفت که این به نفع پرسپولیس نیست. همیشه افتخار می‌کنم که پیراهن پرسپولیس را می‌پوشم اما با رویانیان خوب برخورد نکردند و او به دلیل عملکردش باید بیشتر در پرسپولیس بماند و ثمره کار خود را ببیند.
    به گزارش فارس، بازیکنان دیگری نظیر جلال حسینی، ماهینی، نورمحمدی، غلامرضا رضایی در تماس خبرنگار فارس با آنها با نظر محمد نوری موافق بودند و تاکید داشتند که رویانیان باید در این باشگاه بماند.

در صورت برکناری رویانیان رضا حقیقی بازیکن آزاد محسوب شده و سپس به اروپا می‌رود.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، رضا حقیقی هافبک تیم پرسپولیس به هنگام عقد قرارداد با قرمز‌پوشان بندی را در قرارداد آورده مبنی بر اینکه در صورتی که رویانیان از مدیرعاملی پرسپولیس برکنار شود حقیقی نیز بازیکن آزاد است.
    وی به همین دلیل قصد دارد در صورت برکناری رویانیان با اجازه کادر فنی مسافر اروپا شود.
    حقیقی ضمن تائید خبر فوق به خبرنگار ورزشی فارس گفت: این موضوع کاملا مشخص است و من اگر رویانیان برکنار شود از طریق مدیر برنامه‌هایم این موضوع را پیگیری می‌کنم. خدای ناکرده به دنبال خودشیرینی و بازار‌گرمی نیستم اما می‌خواهم طبق قراردادم عمل کنم.

20. 2 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •