'' بخدا اینِ مردونگی ''
.
رحمتی به مشهد میرود و تا صبح ویلچر معلولان را هل می دهد
غلام پیروانی درباره تماس با کفاشیان برای بازگشت مهدی رحمتی به تیم ملی می گوید:« من دو بار به کفاشیان زنگ زدم و از او خواهش کردم زمینه را برای بازگشت رحمتی فراهم کند. مهدی پسر مومنی است که از نظر فنی هم در سطح بالایی قرار دارد. کسی نمی داند ولی من می گویم که سید مهدی یکی دو هفته یک بار به مشهد می رود تا به معلولان کمک کند و آنها را با ویلچر به حرم ببرد. کسی از این مسائل خبر ندارد. شاید بعضی ها بگویند این کارها تظاهر است اما استاد مطهری هم گفت تنها چیزی که تظاهر می خواهد دین است. »
7moghadas
نمیدونم قبلا چند نفر این عکس رو دیده بودن؟؟ عکسی از دوران حضور هادی طباطبایی در تمرینات اینترمیلان ایتالیا در زمان حضور بزرگانی مانند رونالدو و رکوبا و سیدورف و تولدو و...
7moghadas
مدافع تیم استقلال گفت:بازی رفت با الریان به خاطر اتفاقات مساوی شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، حنیف عمرانزاده در حاشیه تمرین روز یکشنبه استقلال در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازی سختی مقابل الریان داریم و باید این سه امتیاز حساس را از این تیم بگیریم.
وی در باره تساوی استقلال در دیدار رفت با الریان عنوان کرد: بازی رفت با الریان به خاطر اتفاقات مساوی شد و امیدوارم در این بازی آن اتفاقات رخ ندهد و ما با پیروزی همچنان در لیگ قهرمانان آسیا صدرنشین باشیم. هواداران هم مثل بازی با سپاهان تا دقیقه آخر تیم را حمایت کنند
![]()