حالا باز ادبیات، با وجود این که غلط هم داشت، بهتر بود.مال هنرشم زیاد خوب نبود. تو عمومی ها هم تستای ادبیات استاندارد بنظر نمیومد
حالا باز ادبیات، با وجود این که غلط هم داشت، بهتر بود.مال هنرشم زیاد خوب نبود. تو عمومی ها هم تستای ادبیات استاندارد بنظر نمیومد
ما یه دوست خیلی خوشحالی داریم میخواد از الان شروع کنه اینگار برای 92
بچه باهوشی هم هست
امیدی بهش هست ؟
چیا رو زودتر و بیشتر بخونه؟
چجوری بخونه؟تست بزنه یا تشریحی بخونه؟
دوست خوبمون چیز زیادی از دست نداده ، کسایی که از تیر میخوندن همچین جای خاصی نیست
هدفت چیه ؟ اهل کدوم شهری؟
من یه سوال دارم ، چرا قلمچی جواب هارو نمیده واسه آزمون امروز 13 اردیبهشت؟ یعنی ممکنه پاسخ نامه ی منو یادشون رفته باشه؟
یه سوال دیگه هم دارم من دیفرانسیل چطور بخونم که بتونم 20 الی 30 درصد بزنم ؟ روزی 4 ساعت میخونم ولی هرگز نتونستم از 10 درصد بیشتر بزنم گاها فکر میکنم نباید میومدم ریاضی فیزیکولی من فیزیک دوس دارمممم
بهتره بدون فکر کردن به اینکه میشه یا نمیشه شروع کنن به درس خوندن ... افرادی رو دیدم با شرایط ایشون که بعد کنکور با خودشون میگفتن که اگه از همون اردیبهشت شروع میکردم به اون چیزی که میخواستم میرسیدم ...
ولی اکثر افرادی که این سوالو میپرسن که میشه یا نمیشه فقط میخوان از نظر روانی خودشون رو آروم کنن که هنوز فرصت هست برای درس خوندن و گرنه قصد درس خوندن ندارن ...
ضمنا دوست عزیز اگه از الان شروع کنی شاید مجبور نشی یک سال از بهترین سالهای جوونیت رو هدر بدی ... آخه مگه چند سال قراره زندگی کنیم ؟؟؟
ضمنا اگه کسی به فکر سال بعد هست هم بدونه که اگه این 2 ماه رو درس نخوند سال بعد هم درس نمیخونه تا همین اردیبهشت میرسه و باز میگه وقت کمه و میرسم یا نمیرسم ...
راستی این دوستتون چه کار مهمتری از درس خوندن مگه دارند که تا حالا درس نخوندن ؟؟؟!!! و همچنین چه کار مهمتری دارند که تو این 2 ماه به جای درس خوندن میخوان انجام بدن ؟؟؟!!!
این 2 ماه با هر 2 ماه دیگه ای فرق داره ... هر کی که خوب ازش استفاده کنه قطعا میتونه خیلی پیشرفت کنه ...
سلام.
معلممون امروز میگفت تو تی وی شنیده که امسال تاثیر معدل مثبت نیست و مستقیم حساب می کنن. من که همچین چیزی نشنیدم حتی تو دفترچه کنکور 92 همنوشته بود مثبته تاثیرش.
کسی چیزی میدونه؟
+ احتمال اینکه کنکور تو سال 93 حذف شه چقدره؟
Last edited by s@har; 04-05-2013 at 10:41.
واسه 93 گفتن که تاثیر معدل مستقیم هست نه 92 ... با این حساب احتمال اینکه کنکور 93 حذف شه صفر میشه دیگه ...
دوستان اینجا کسی هست امتحاناتون شروع شده باشه؟
دوستان کسی به تخمین رتبه دسترسی داره؟ خیلی لازمش دارم
کیا دیروز برنامه فرصت برابر را دیدن؟
قلم گویا تخته سیاه واقعا جالب بود
دوستان تجربی کسی dvd همایش 91 آرامفر رو داره؟ چندتا dvd هست؟
کیفیت تدریس و فیلم چطوره؟
نمونه فیلمی که داخل سایتشون هست بنظر میاد کیفیت تصویر برداری خیلی بد باشه.
درکل بخرم یا نه؟ زیستم هم متوسطه شایدم ضعیف
راستی dvd دیگه ای برای جمع بندی زیست در بازار یافت میشه؟
ندیدم. چیه؟![]()
Last edited by Gita; 04-05-2013 at 16:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)