دکمه سلکت رو بگیرید
دکمه سلکت رو بگیرید
الان من آپدیت 1.3 رو کپی کردم تو فولدر بازی بجای dt0f تغییرات انجام شده با این کیت سرور هم مشکلی نداره !!!
البته این کرک واسه 1.3 رو کپی نکردم با همون ورژن 1.0 بازی میکنم.
آپدیت 1.03 رو شما نصب نکردید... شما دیتا پک 3.00 رو کپی کردید فرق دارن چنانچه اپدیت تایتل 1.03 رو که به صورت نصبی هست رو نصب می کردید نیاز به این کرک داشتید... گرچه به نظرم بهترین کار رو شما می کنید تایتل اپدیت ها مسخره بازی هستند و هیچ چیز ملموسی ندارن حداقل برای ما که آنلاین باز نیستیم
البته تو آپدیت 1.02 آوتو سیو رو میشد خاموش کرد![]()
منظورتون رو متوجه نشدم
اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین
اصلا اگه میشه روش آفساید گیری دستی(نه اتوماتیک) رو بهم بگین
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
تنها این نیست اگه میخوای یه فیلم بزارم که والدز با توپ میره بیرون و کرنر میشه!![]()
سلام
آقا الان انلکا اومده یوونتوس من هر چی میکردم انگار انلکا تو پیس نیس چیکار کنم یکی کمک کنه
دوستان لذت ببرید ، پچ بسیار کاملی هست مشکل کفش های سیاه در مستر هم حل شده + قابلیت سیو دستی ....
به خاطر اینکه یکوقت تبلیغ نشه ! لینک نمیزارم ولی در soft gozar , soft 98 , yas dl الان برای دانلود موجود است ، میتونید برید دانلود کنید
آپدیت نقل و انتقالات زمستانی 796 انتقال در همه لیگ ها انجام شده + 1400 انتقال انجام شده در آغاز ژانویه :New Features
Updated winter transfers 796 transfers made in all leagues since 2.8, 1400+ since start of the January window (Anelka > Juventus, Balotelli > Milan, Beckham > Paris, Drogba > Galatasaray, Gago > Velez Sarsfield, Monreal > Arsenal, Rivière > Monaco, Samba > QPR, Sneijder > Galatasaray, Willian > Anzhi etc.)
20+ new faces Abdennour, Cruyff, Cvitanich, Figo, Fofana, Gouffran, Mskani, Zidane etc., in total 700+ faces
New kits Angola, Atlético, Chile, Corinthians, France, Hungary, Israel, Las Palmas, Manchester City, Morocco, Nürnberg, Portugal, Sao Paulo, Sevilla, Sweden, Zambia
Created 149 missing players Hahn (Augsburg), Latka (Düsseldorf), Brice Samba (Marseille), Zevallos (Juventus) etc.
New scoreboard Canal+ (Txak)
Fixed a lot boots + accessories
General Features
Added 8 leagues Bundesliga, Primera Division Argentina, Russian Premier League, 2. Bundesliga, Liga Adelante, Npower Championship, Serie B, Ligue 2, Brasileirão Série B
Added 12 other teams Arminia Bielefeld, BATE Borisov, BSC Young Boys, Dnipro Dnipropetrovsk, FC Basel, KRC Genk, Metalist Kharkiv, Steaua Bucureşti, Videoton FC, Viktoria Plzen + Indonesia, Malaysia
Correct kits for all Premier League, Liga ZON Sagres + all National & Classic Teams
Corrected names for fake players in unlicensed National teams and ML unlockable players
Faces More than 700 new faces (all fixed by PESEDIT)
Fixed kits for a lot teams including Barcelona, Manchester United and Sevilla
Includes newest DLC 3.0 + game version 1.03
Scoreboard and stadium switch in selector (download stadiums [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Removed blur
Fixed boots + accessories for 4000+ players
(آنلکا به یوونتوس , بالوتلی به میلان , بکهام به پارس سنت ژرمن , دروگبا به گالاتاسارای , گاگو به ولز سارسفیلد , مونرئال به آرسنال , ریوره به موناکو , سامبا به کوئینز پارک رتنجرز , اسنایدر به گالاتاسارای , ویلیان به آنژی ماخاچ و ...)
20 فیس جدید Abdennour و Cruyff و Cvitanich, Figo و Fofana, Gouffran و Mskani و Zidane و ... در مجموع 700 فیس .
کیت های جدید آنگولا و اتلتیکو و شیلی و کورنتیانس و فرانسه و مجارستان و رژیم صهیونیستی و لاس پالماس و منچسترسیتی و مراکش و نورنبرگ و پرتغال و سائو پائولو و سویا و سوئد و زامبیا
149 بازیکن جدید Hahn (آووسبورگ), Latka (فورتونا دوسلدورف), Brice Samba (مارسی), Zevallos (یوونتوس) و ...
اسکوربورد جدید (Canal+ (Txak
تصحیح بسیاری از کفش ها و لوازم جانبی (accessories)
***امکانات کلی***
اضافه شدن 8 لیگ : بوندسلیگا و لیگ برتر آرژانتین , لیگ برتر روسیه , بوندسلیگا 2, دسته دو اسپانیا , دسته 2 انگلیس , سری B, دسته دو فرانسه , دسته 2 برزیل
اضافه شدن 12 تیم دیگر آرمنیا بیه فیلد , باته بوریسف , یانگ بویز , Dnipro Dnipropetrovsk, اف سی بازل , خنک , متالیست خارکیف , استو بخارست, ویدئوتن اف سی اف سی , ویتوریا پلژن + اندونزی, مالزی
کیت صحیح برای لیگ برتر , لیگ پرتغال + همه تیم های ملی & تیم های کلاسیک
نام صحیح برای بازی کنان فیک(fake) در تیمهای ملی لایسنس نشده و بازیکنان باز شده در مستر لیگ
فیس ها : بیش از 700 فیس جدید (همه توسط PESEDIT)
کیت صحیح برای بسیاری از تیم ها شامل بارسلونا ، منچستریونایتد و سویا
شامل جدید ترین (DLC (3.0 + ورژن 1.03 بازی
سوئیچ اسکوربورد و استادیوم در سلکتور
حذف بلور
کفش های صحیح + لوازم جانبی برای بیش از 4000 بازیکن
Last edited by Eblis 2011; 04-02-2013 at 01:25.
سلام
کدوم کلیدها برای ضربه آزاد مناسب است؟پچ 2.6 نصب دارم،آخرین پچ؟مشکل داوری حل شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)