Avira به خاطر امنیت خوب - فایروال مناسب و در نهایت عدم افت سرعت سیستم در هنگام استفاده
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
Avira به خاطر امنیت خوب - فایروال مناسب و در نهایت عدم افت سرعت سیستم در هنگام استفاده
من از این انتی ویروس استفاده کردم خیلی خوبه. ولی به کرک ها گیر میده و درسته از موتور بیت استفاده میکنه ولی از بیت ضعیف تره اما از بیت رایگان بهتره
چیز جالبی هست فایروال هم داره
اپدیت هاش سنگینه بخاطر موتور بیت
سرعت اسکنش خوبه
کلا سبکه
امکانات خوبی داره
شناساییش خوبه
و قدرت پاکسازیش هم خوبه
در مقابل زیرو دی کمی ضعیفه
Last edited by pedram_01; 17-04-2013 at 18:08.
سلام دوستان
من حدود 5-6 ماه بود از Avira Internet Security استفاده میکردم
اما به خاطر این که سرعت نتم رو 1/10 کرد پاکش کردم
حالا میخوام یه آنتی ویروس رایگان و خوب
که آپدیت هم به راحتی بشه و فایروال هم داشته باشه
انتخاب کنم میخواستم ببینم شما چی پیشنهاد میدین؟؟
![]()
انتی ویروس های رایگان که فایروال دارن و قدرتمند هم هستن
ربواسکن همین که بالا معرفی شده
زون الارم اینترنت سیکروبتی رایگان
کمودو اینترنت سیکروبتی رایگان
دمت گرم داداش فقط این ربو اسکن خوب هستش تا حالا اسمش رو نشنیدم
اگه سرت تو کار خودت باشه و ویروس بازی نکنی خوبه . موتور خودش که هیچی . موتور بیتدفندرش کمی دیر اپدیت میشه مثلا اگه الان ویروس بیاد بیت بشناسه این دو روز بعد اپدیتش رو میگیره و میشناسه . خوب وقتی یک ویروسی تازه بیاد بعد تو اینترنت بچرخه دست مردم بیفته یک هفته طول میکشه . و انتی تو اون ویروس رو خواهد شناخت و ویروسی نمیشی
دستت درد نکنه من Zone Alarm رو هم میخوام دان کنم ببینم چطوری هستش به نظر میرسه که خوب باشه
زون الارم رایگان هم سبکه هم خوبه ولی مشگلات روبو اسکن رو هم داره این انتی ویروس هر 24 ساعت یک بار اپدیت میشه .
ولی فایروال خیلی قدرتمند تری نسبت به ربو اسکن داره
سلام دوستان من از نورتون اینترنت سکوریتی استفاده میکنم و واقعا هم ازش راضی هستم
ولی الان چندوقتی هست احساس میکنم درکنار این باید از یه آنتی ویروس هم استفاده کنم
یه انتی ویروس میخوام مثل همین نورتون از لحاظ آپدیت و کلیداش مشکل نداشته باشم.با اینترنت خیلی کارمیکنم.فلشمم چون به سیستمای دانشگاه یا بچه های دیگه وصل میکنم ویروسیه
نظر شماها چیه؟
نورتون اینترنت سکیوریتی خودش آنتی ویروس هم داره و شما نمیتونید در کنارش از یک آنتی ویروس دیگه استفاده کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)