تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 602 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام ب اساتید خودمون
    مامیخوایم یه هدفون بگیریم تا 130 تومن پول داریم
    دوس دارم وایرلس باشه بیس خوبی هم داشته باشه البته اندازه پولم که میدونم واسه یه هدفون خیلی کمه
    این مدلو خیلی چشمم گرفته Creative Wireless CB8100 اما هرجا سوراغ میگیرم میگن دیگه تولید نمیشه کسی جایی سوراغ نداره ک اینو بفروشن نمایندگی خوبی؟
    راستی اگر مدله دیگه شبیه این سوراغ دارین بگین ممنونم وایرلس بود که چ بهتر اخه هرچی هدفون داشتم سیم شون خراب شده
    پیشاپیش سپاسگذارم
    من عجله دارم برای خرید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون
    با توجه راهنمایی شما و قیمت محصولات مزبور ، سه هدفون زیر نظرم رو جلب کرده (بالاخص شهرت سنهایزر در زمینه هدفون های راحت و با کیفیت)

Sennheiser HD 201
    Pioneer SE-M390
    AKG K44

میخواستم یه سبک و سنگین بکنم ببینم کدومشون برام بهتره
    مثلا کدوم راحت تره ؟ کدوم سبب گرم شدن گوش و تعریق نمیشه ؟ کدوم نشت صدای کمتری داره ؟ یا کدوم بهترین کیفیت صدایی رو داره (از لحاظ باس و هم از لحاظ مید)؟

ممنون
    از نظر راحتي مدل سنهايزر چون كاپ هاي بزرگتري دارد راحت تر است. از نظر بيس مدل پايونير از همه قوي تر است ولي نشت صدا به بيرون هم دارد و چندان راحت نيست. در ضمن در ريويو يكي از كاربران همين فروم اشاره شده است كه روي سر لرزش دارد.
    مدل هاي سنهايزر و AKG هر دو صداي نسبتا" متعادلي دارند ولي از نظر من صداي مدل سنهايزر دلنشين تر است. البته كيفيت ساخت آن هم بهتر است.
    موفق باشيد.

اقا از بین ep630 و سنهایزر cx350 کدمو پیشنهاد میدین؟و محدوده قیمت هر کدومش چقدره؟
    سلام.
    متاسفانه در مورد قيمت نظري ندارم اما قيمت CX350 به مراتب بالاتر است. (شايد بيش از سه چهار برابر)
    از نظر كيفيت صدا هم مدل سنهايزر بهتر از مدل كريتيو است اما هر دو هدفون بيس قوي دارند كه براي سبك الكترونيك مناسبند اما براي سبك هاي ديگر ممكن است خيلي مناسب نباشند.
    موفق باشيد.
    Last edited by kavehj4488; 06-01-2013 at 19:30.

3. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از نظر راحتي مدل سنهايزر چون كاپ هاي بزرگتري دارد راحت تر است. از نظر بيس مدل پايونير از همه قوي تر است ولي نشت صدا به بيرون هم دارد و چندان راحت نيست. در ضمن در ريويو يكي از كاربران همين فروم اشاره شده است كه روي سر لرزش دارد.
    مدل هاي سنهايزر و AKG هر دو صداي نسبتا" متعادلي دارند ولي از نظر من صداي مدل سنهايزر دلنشين تر است. البته كيفيت ساخت آن هم بهتر است.
    موفق باشيد
    از راهنماییتون خیلی ممنون
    در زمینه خرید سنهایزر مدل HD201 هم یه راهنمایی میخواستم
    این مدل ، تقلبی هم توی بازار داره یا نه؟( اصلش قیمتش حول و حوش چنده؟)
    اگه بخوام سنهایزر اصل بگیرم از کجا باید تهیه کنم ؟ (سایتی هستش؟)

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

Sound pressure level (SPL)
    اینی که نوشتم برای چیه؟هرچی بیشتر باشه بهتره؟ی توضیح کسی میتونه بگه
    ep630 بهتره یا cx271 ?
    فرقشون چیه؟
    کرایتیو 45 و سنهایزر 68 قیمت داره
    اگه واقعا مدلِ سنهایزر خیلی بهتره این هزینه رو کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2012

در آغاز فعالیت spyker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام

دوستان از بین مدل های هدفون سنهایزر مدل CX350 و مدل CX95 کدوم رو پیشنهاد میکنید و تفاوت هاشون چیه؟
    آیا کیفیت A++ این مدل ها میتونه راضی کننده باشه؟ (قیمت 30 تومان.خرید قدیم فروشنده با دلار ارزان طبق گفته ی خودش)

بنده الان هدفون فابریک سری گالاکسی سامسونگ رو دارم رو گوشیم که اصلا راضی نیستم
    هم گوش رو درد میاره و هم صدای بم داره و بعد نیم ساعت گوش کردن به آهنگ تا 1 روز گوش درد دارم

بیشتر مد نظرم این هست که سری هدفون ها لاستیکی باشه که ایزوله باشه در برابر ورود و خروج صدا

انظارم این هست که صدا شفاف باشه و بدون تیزی یا بمی بیش از حد و بشه با ولوم پایین به کیفیت بالا رسید
    مناسب گوش کردم همه نوع سبک

آیا با این تفاسیر این مدل ها مناسب هستند؟

با تشکر

در آغاز فعالیت The.Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان فرق این این با هم چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای گوش دادان به آهنگ های هیپ هاپ کد.م بهتره؟
    بیشتر با آیپاد تاچ گوش میدم
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هیچکس نیست مارو راهنمایی کنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

کسی نیست راهنمایی کنه!!!

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Sound pressure level (SPL)
    اینی که نوشتم برای چیه؟هرچی بیشتر باشه بهتره؟ی توضیح کسی میتونه بگه
    ep630 بهتره یا cx271 ?
    فرقشون چیه؟
    کرایتیو 45 و سنهایزر 68 قیمت داره
    اگه واقعا مدلِ سنهایزر خیلی بهتره این هزینه رو کنم

من منتظر موندم دوستانی ک از اون مدل سنهایزر استفاده کردن کمکت کنن...اما تا اونا بیان اینو بگم که مطمئنا مدل سنهایزر کیفیت ساخت بهتری داره و ارزش هزینه ای که میکنی داره اما چیزی ک هست اینه که اصلا اشنایی با جنس صدای اون مدل ندارم....

من خودم دو مدل inear سنهایزر تست کردم هیچ کدوم به سلیقه ی من جور در نیومد..برای همین توصیه میکنم حتما تستش کنی...اگر خیلی جنس صدا برات مهم نیست (که بعیده احتمالا!) سنهایزر انتخاب بهتریه...

تو نت هم ری ویوی درست حسابی پیدا نکردم که بشه فهمید چه جوریه صداش...

با سلام

دوستان از بین مدل های هدفون سنهایزر مدل CX350 و مدل CX95 کدوم رو پیشنهاد میکنید و تفاوت هاشون چیه؟
    آیا کیفیت A++ این مدل ها میتونه راضی کننده باشه؟ (قیمت 30 تومان.خرید قدیم فروشنده با دلار ارزان طبق گفته ی خودش)

بنده الان هدفون فابریک سری گالاکسی سامسونگ رو دارم رو گوشیم که اصلا راضی نیستم
    هم گوش رو درد میاره و هم صدای بم داره و بعد نیم ساعت گوش کردن به آهنگ تا 1 روز گوش درد دارم

بیشتر مد نظرم این هست که سری هدفون ها لاستیکی باشه که ایزوله باشه در برابر ورود و خروج صدا

انظارم این هست که صدا شفاف باشه و بدون تیزی یا بمی بیش از حد و بشه با ولوم پایین به کیفیت بالا رسید
    مناسب گوش کردم همه نوع سبک

آیا با این تفاسیر این مدل ها مناسب هستند؟

با تشکر
    من دیروز از نامداران امار مدل cx350 که به قیمت خیلی خوبی توی بازار پیدا میشه رو گرفتم گفت فیک هستن...دیگه راست و دروغش پای اونها....توی سایت سنهایزر هم من اثری از این دو مدلی ک شکا نام بردید پیدا نکردم...

به این که میگن با دلار ارزون وارد کردیم و جنس قدیم هست زیاد توجه نکنید که دروغه...کسی به فکر سود من و شما نیست...همون روز اولی ک دلار برای اولین بار گرون شد همهی فروشنده ها قیمتهارو کشیدن بالا گفتن خرید جدیده!! بعد بعد از گذشت چندین ماه و بالارفتن چندین برابر قیمتها یه فروشنده بیاد به قیمت خرید قدیم جنس بفروشه؟؟!! به نظر من که بعیده...

من از 2 تا فروشگاه که مدل cx350 رو داشتن خواستم ک تست کنمش هیچ کدوم اجازه ندادن...اما شما اگر تونستی تست کنیو راضی بودی بگیر یکی...طراحیش ک جالبه

12. 4 کاربر از h.khafan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •