هنوز مشخص نیست.
سالهای گذشته خودروهایی که از دهه فجر به بعد ثبت نام میشدن با مدل سال جدید ( سال بعد ) عرضه میشدن
امسال هم باید صبر کنیم تا دهه فجر ببینیم آیا این طرح رو. میزارن یا نه
هنوز مشخص نیست.
سالهای گذشته خودروهایی که از دهه فجر به بعد ثبت نام میشدن با مدل سال جدید ( سال بعد ) عرضه میشدن
امسال هم باید صبر کنیم تا دهه فجر ببینیم آیا این طرح رو. میزارن یا نه
یعنی اگه از قبل هم ثبتنام کرده بودند ولی بعد دهه فجر تحویل میدادند تحویل سال بعد بود ؟
یتا فقط اونایی که ثبتانمی بود؟
کاری به نوع خرید نداره.
شما هر خودرویی با هر شرایطی که در طول دهه فجر از شرکت ایران خودرو بخرید با مدل سال بعد تحویل میدن.
مهم اینکه ثبت نام در مدت ازمان دهه فجر تا عید انجام بشه
همون طور که محمدجان گفتن ثبت نام های بعد دهه فجر مدل سال بعد میخوره به علاوه همه ثبت نام هایی که قبل از اون تاریخ ثبت نام شدن و بعدازاون تاریخ(دهه فجر واسه پارسال و بهمن ماه واسه سال پیش)تحویل داده میشن ....
به نظر شما پارس سال 91 با کارکرد 2500 با قیمت 24500000 مناسبه؟
Last edited by hadigm; 04-01-2013 at 23:19.
بله دوست من قیمت مناسبه
به نظرتون صفرشو ثبت نام کنم بهتره(23 تومن) یا اینکه اینو از بازار بخرم؟امروز هم قیمت پارس تندرو گفتن 23 تومن(قیمت کارخانه)،یا اینکه منتظر باشم تا ثبت نام پارس تندر شروع شه؟(برای من فرقی نمیکنه که پارس بخرم یا تندر)
به نظره من اگه برای شما مصرف سوخت مهمتر از زیبایی هست پارس تندرو بگیرید
اگه زیبایی مهمتره پارس رو بگیرید
حالا کو به اصطلاح پارس تندر، بعد مگه چيکارش کردن که همينجوري 2 ميليون کشيدن روش، نه دوستان اين موجود به ظاهر قشنگ هنوز هيچ خبري ازش نيست اگه پول داري و نميخواي از بازار بخري منتظر تندر اتومات ايران گاري باش
سمند lx EF7 پایه گازسوز مدل 90 بیمه فول بدون ضربه و رنگ چقدر می ارزه ؟
مزدا دو کابین دوگانه سوز صفر چقدره قیمتش ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)