تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 421 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یکی از دوستان نزدیکم یکی از عزیزانش فوت شده
    حضوری امکان دیدنشون رو ندارم بنظرتون چطور میشه بهش دلداری داد؟با چه جملاتی که نه کلیشه ای باشه و هم اینکه موثر هم باشه
    ممنونم
    سلام

اول از همه خدا رحمتشون کنه اون شخصی که فوت شدند روحشون شاد باشه.

البته حرفی که می خوام بزنم خیلی کلیشه ای هست اما ...

به نظر من شما اگر واقعا قصد دلداری دارید باید با احساس خودتون باهاش حرف بزنید نه اینکه من یا سایر دوستان یک چیزی دیکته کنیم شما هم بازگو کنید.

اما به هر حال کسی که عزیزش رو از دست داده فکر نکنم هیچ جوری آروم بشه مگر اینکه زمان بگذره و کم کم سرد تر بشه. البته زمان هیچ چیزی رو درست نمی کنه بلکه همه چی رو ماست مالی می کنه میره !

ولی خب در هر صورت حرف هایی که می تونید بهش بزنید هم عموما خیلی تکراری هستند و همه می دونند.

می تونید بگید " درسته که عزیزی رفته اما زندگی همینجوره فقط باید صبر کرد الان تو باید به فکر خودت باشی به فکر بجه هات باشی به فکر خانوادت باشی " البته اگر ازدواج کردند و بچه دارند ولی خب باز هم به نظرم از دست دادن کسی که خیلی عزیز هست برای آدم چیزی نیست که در حد یکی دو جمله یا حتی یک ساعت سخنرانی بشه درستش کرد و فقط باید رفته رفته کم رنگ تر بشه هر چند که مصیبتش تا آخر عمر با آدم می مونه.

2. 3 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مورد اول که هیچی دخترارو نمیشه زد
    مورد دومم در مورد من صدق نمیکنه چون نه بچه دارم نه خونه
    مورد سومم اینکه من رک و پوست کنده گفتم بهشون بعد گفتن چشم حتما میریزیم برات! الان از اون میریزیم برات 2 هفته گذشته :|
    دیگه موندم چه کنم واقعا تو مخن
    مورد اول و دوم رو که راه های کلی که خودم دیدم خیلی ها پیش می گیرند رو عرض کردم

اما خب اگر رک بهشون گفتید و اهمیت ندادند ه نظرم راهش این هست که مستقیم پول رو ازشون بگیرید نه اینکه واریز می کنم و غیره که بخوان بزنند زیرش.

راستش همچین آدم هایی رو خودم هم برخورد داشتم و به نظرم اصلا نباید باهاشون تعارف کرد به بگیم دوستی مون بهم می خوره و ناراحت میشند چون اول از اینکه به نظرم همچین آدمی ارزش دوستی نداره !

باید با مقداری خشونت که مقدارش به پر رو بودن طرف بستگی داره هرچی پررو تر خشن تر بهشون بگید و مثلا می تونید بهشون زنگ بزنید بگید من تا نیم ساعت دیگه میام پولش رو ازت میگیرم. با همچین آدمی باید پررو بود و حتی یک درصد هم نباید رو در وایستی یا تعارف کرد و با جسارت هرچی تمام تر پول رو ازشون بگیرید.

خب جدیدا با یک همچین آدمی برخورد داشتم آدم که چه عرض کنم (!) خب دیگه وقتی هیچ راهی جواب نداد می خواستم هرجوری شده پول رو ازش بگیرم یک راهی به ذهنم رسید که راه خوبی نیست و خوشبختانه اون مساله هم حلش کردم و نیاز به اون راه نشد. راستش گفتنش زیاد جالب نیست چون عرض کردم راه خوبی نبود

منظورم از مورد اول برخورد فیزیکی نبود این شکلش بد نشون داد

در واقع منظورم این بود که مثلا با همون دوستان تون که هستید خیلی دوستانه و محترمانه و با خونسردی کامل برگردید بهشون بگید " دوستان چرا پول من رو نمی دید ؟ " به قول معروف اینطوری انگار یه پارچ آب یخ ریختید تو صورت شون و اگر هم گفتند میدیم یا واریز می کنیم برات بهشون بگید " کی دیگه ؟ الان X ماه هست که هنوز حساب اون شب که رفتیم بیرون رو ندادید خجالت نمی کشید ؟ با چه رویی تو صورت من نگاه می کنید ؟ "

راستش این حرف هایی که من زدم شخصیت خیلی رکی رو می طلبه و باید بدون هیچ گونه رو در بایستی برگردید تو صورتشون این حرف ها رو بزنید.

این که میگم تو صورتشون چون تاثیری که چشم تو چشم حرف زدن داره تو تلفن یا اس ام اس نداره !

امیدوارم که بتونید حسابشون رو برسید
    Last edited by Mr.Pooya; 09-06-2014 at 22:40.

4. این کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

راستش این حرف هایی که من زدم شخصیت خیلی رکی رو می طلبه و باید بدون هیچ گونه رو در بایستی برگردید تو صورتشون این حرف ها رو بزنید.

این که میگم تو صورتشون چون تاثیری که چشم تو چشم حرف زدن داره تو تلفن یا اس ام اس نداره !

امیدوارم که بتونید حسابشون رو برسید

ممنون از راهنمایینون
    من کم رک نیستم ولی حتما در اولین فرصت حضوری بهشون میگم
    گیری افتادیم پول غذا و تفریح خودشونم باید زورکی بگیریم ازشون )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.
    یک آقایی که سنش از من خیلی بیشتر هست(تقریبا 20 سال بزرگترند) قبلا در یک محیط کاری با ایشون آشنا شده بودم .
    خیلی هم آدم محترم و متشخصی هستند به ظاهر...
    امروز دیدم یک مسیج از ایشون برام اومده ...
    تعجب کردم... چون رابطه نزدیکی با ایشون نداشتم... و آخرین باری که دیدمشون 4 ماه پیش بود... رابطه دوستانه ای هم نداشتیم و بهمین خاطر متعجب شدم .
    البته خوشحال هم شدم ، بعد ج دادم و احوالشونو پرسیدم .
    دیدم جوابی نیومد و
    یک ساعت بعدش همون مسیج قبلی رو بنده خدا دوباره فرستاد
    احساس کردم اس ام اس من نرسیده و نخونده که دوباره فرستاده مسیج خودشو ...
    بعدش دیگه گفتم باید زنگ بزنم زشت نشه...
    بعد قسمت بد ماجرا این بود که نمیدونستم چه حرفی بزنم ... فقط احوال پرسی ها و حرفهای کلیشه ای ...
    بعد تا اینکه گفتم از آقای فلانی چه خبر؟ خوب هستند ؟
    یه هو گفت : شما آقای فلانی رو از کجا میشناسی ؟
    مثل اینکه کلا از اول اشتباه گرفته بود ...
    میخواسته به کس دیگه مسیج بده اشتباهی به من فرستاده!!

خلاصه خیلی ضایع بازی شد ...
    بعدش که شناخت اصلا دیگه گرم و خوب خوش و بش نکرد (دقیقا همون چیزی که انتظارشو داشتم و اینکه قبلش تعجب کرده بودم !)

الان یک حسی بهم میگه یک نفر وقتی ایشون ازش شماره خواسته شماره منو داده !!
    Last edited by banii; 10-06-2014 at 20:58.

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

البته من متوجه سوال شما نشدم

ولی اگر حدس میزنید که ممکنه طرف به شماره شما اشتباهی پیامک داده وقتی زنگ میزنید بهتره اولش خودتون رو معرفی کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

...

الان یک حسی بهم میگه یک نفر وقتی ایشون ازش شماره خواسته شماره منو داده !!
    سلام

راستش من هم متوجه نشدم صحبت های شما حالت خبری داشت تا پرسشی. سوالتون رو واضح تر بیان کنید تا بتونیم راهنمایی تون کنیم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    این چه معنی میده؟ یک دختری روی وال فیس بوک زده بود
    خیلی راحت است که آدم، روز به همه چیز بی‌اعتنا باشد،اما شب همه چیز فرق می کند

10. این کاربر از iranch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    روز با ایجاد اعتماد به نفس کاذب باعث میشه به وسیله غرور روی هر آنچه دوست داشتی سرپوش بذاری، اما شب که اعتماد به نفس ناشی از غرور از بین میره تازه میفهمی چه خبطی کردی.

12. 7 کاربر از B.Russell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    روز خیلی چیزها رو میتونی به راحتی بیخیال بشی یا ایگنورشون کنی و بگذری.. اما وقتی شب میرسه و تنهایی، همه ی افکار مربوط بهشون برمیگرده و میفهمی که چقدر بیخیالی کردی یا باید بیشتر اعتنا میکردی.

14. 2 کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

این پست رو توی تاپیک نشد که بپرسم هم گذاشتم ولی کسی جواب نداد

فکر کنم اینجا جایش بهتر باشد

دوستان یه سوال

فرض کنید میرید به یه رستوران پر از گارسون
    در واقع انجا پاتوق شما شده

حالا 2 تا گارسون هستند که همیشه غذای شما رو می اورند و یکی بیش تر از دیگری هوای شما رو داره

حالا چجوری باید به اینها انعام بدیم؟
    به کدام؟
    چه مقدار-یعنی چند تومان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •