تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 405 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

وضعیت گازوئیل در شهر شما چطوره.
    با شرایطی که گفتید کار را خیلی سخت میکنه.پکیج برقی مناسبترین گزینه برای شرایط شهر شماست ولی وقتی 56 ساعت برق نداشته باشید دیگه سیستم برقی تعطیل میشه. اگر بخواید از کپسول گاز استفاده کنید وقتی فشار گاز کپسول به نصف برسه دیگه آب را به خوبی گرم نمیکنه و مجبورید هزینه بالای برای تعویض کپسول ها پرداخت کنید.فقط میمونه گزینه موتورخونه مرکزی با سوخت مایع ( گازوئیل یا نفت).
    مرسی دوست عزیز .منظورم 5 الی 6 ساعت در روز بود.فکر کنم این مدت رو میتونم از گاز کپسول استفاده کنم.اینجا گازوییل و نفت خیلی گرونه ولی برق ارزون میفته. فکر کنم با یه آبگرمکن برقی گازی یا برقی نفتی کارم زاه میفته ولی نمیدونم چند لیتری مناسبه.واسه پکیجم چون اینجا اصلا استفاده نمیکنن و تعمیرکارش به سختی پیدابشه استفاده نکنم بهت باشه نظر شما چیه.به نظرت ابگرمکن جواب میده یعنی میتونه اون کاراییه مشعل ودیگ یا پکیج رو داشته باشه.واسه رادیاتورها هم اگه میتونید راهنماییم کنید ممنون میشم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بیشتر پکیج های که امروزه ساخته میشن به آب ، گاز (سوخت ) و برق احتاج دارند در صورتی که یکی از این گزینه ها نباشه پکیج هم کار نمیکنه.پس استفاده از پکیج گازی و برقی هم شرایط سختی را براتون ایجاد میکنه.
    اون 5 ساعتی که برق نیست رو میتونم با برق ژنراتو تامین کنم حدود 2 آمپر یعنی اگه بخوام پکیج بزارم راحت برق پکیج رو تامین میکنه ولی کلا اینجا فکر کنم پکیج مناسب نباشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

09-03-2013, 23:14
    متاسفانه بعضی از رادیاتورها بخصوص رادیاتورهای آلمینومی نامرغوب بعد از یک مدتی شروع به خوردگی میکنن و باعث آزاد شدن گاز هیدروژن می شوند.که این هیدروژن در مجاورت کبریت شعله ور شده و همچنین بوی بدی هم داره.و باید کاری کنید که این خوردگی متوقف بشه.در واقع اون مایعی که میگید سال گذشته به سیستم اضافه کردید جلوی خوردگی رادیاتورها را گرفته و الان دوباره خاصیت خودشو از دست داده و سطوح داخلی رادیاتورها مستعد خوردگی شدن.و باید دوباره از چنین موادی( با خاصیت جلوگیری از خوردگی )استفاده کنید یا اینکه روی تک تک رادیاتورها هواگیر اتوماتیک نصب کنید که هرقت رادیاتورها هوا بگیره خودبخود از این هواگیرهای اتوماتیک خارج میشه.
    سلام

متشکر از این سایت خوبتان من 1 سوال داشتم ما در خانه یک پکیج دیواری به مارک ایران رادیاتور E 24FFداریم که تقریبا 4 ساله هست. سال پیش زمستان درجه بار دستگاه مرتبا خالی میشد و بعد از هوا گیری و اب گیری
    مجدادا بالا میرفت. و رادیاتورها نیز هوا میگرفتند که این هوا هم بودار بود و هم زمانی که در مجاورت شعله کبریت قرار میگرفت شعله ور میشد!!!!!!! خلاصه با سرویس کار رسمی شرکت تماس گرفتیم ایشان گفتند که بعضی از رادیاتورها با آب منطقه حل مشوند و ایجاد گاز میکنند ودر نهایت مایع خاص و غلیظی را(که شبیه مایع ظرفشویی بود) آورده و داخل رادیاتورها تزریق کردند. بغد از ان برای چند مدت پکیج عادی کار میکرد و درجه بار ان تغییری نمیکرد ولی امسال دوباره همان جریان و مشکل ایجاد شده است. میخواستم راهنمایی بفرمائید.لطفا. با سپاس از شما
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خیلی سپاسگذارم از پاسخ شما ولی حالا این سوال برای من پیش آمده که اولا اسم این مایع خاص جهت پوسیدگی چیه و از کجا میشود تهیه کرد(البته ما دیگر به آن سرویس کار دسترسی نداریم)؟ دوما آیا ماده دیگری مثلا مثل کربن که معمولا با گازها ترکیب میشود را آیا میشود به سیستم تزریق کرد یا خیر؟ با سپاس و درود بی کران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام خدمت تعميركار عزيز من پكيج بوتان optima24kis خريداري كردم موقع خريد فروشنده ميگفت بايد روسوب گير __ ----- گاز ___ ----- آب خريداري كني كه ظاهرا 70 تا80 تومني خرج رو دستم ميذاشت كه من احساس كردم داره ميندازه حريداري نكردم ايا واقعا" نياز هست اين لوازم كه نام برده شده خريداري كنم و ايا ربطي به تاييد شدن يا نشدن گاز جهت وصل شدنش داره يا خير ....
    بي زحمت اگر واقعا نياز هست گه خريداري بشه وسايل مورد نياز با مارك معتبر جهت راه اندازي پكيج نامبرده رو برام معرفي كنيد.باتشكر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

با سلام اقاي تعمير كار.وتشكر
    به نظر شما پكيج بوتان از نظر كيفيت وخدمات بهتره يا پكيج بايكان؟
    جهت شهرستان؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

پکیج برقی مناسب ترین چیزی که متونید برای گرم کردن خونه استفاده کنید. اگر بتونید یک پکیج آماده پیدا کنید که خیلی خوبه (فکر میکنم آریستون پکیج برقی داشته باشه و یا با گشتن در سایت های چینی هم پکیج های برقی خیلی زیادی میتونید پیدا کنید ) . در غیر اینصورت باید آب را در داخل یک آبگرمکن برقی گرم کنید و با استفاده از یک پمپ آب را در داخل رادیاتورها سیرکوله کنید.و برای مصرف آبگر هم از یک آبگرمکن برقی جداگانه استفاده کنید .یک ترموستات هم در مسیر قرار بدید تا با کاهش دمای آب ، المنت دستگاه را روشن کنه و یک ترموستات هم روی پمپ قرار بدید تا فرمان سیرکوله را به پمپ بده.
    اون 5 ساعتی که برق نیست رو میتونم با برق ژنراتو تامین کنم حدود 2 آمپر یعنی اگه بخوام پکیج بزارم راحت برق پکیج رو تامین میکنه ولی کلا اینجا فکر کنم پکیج مناسب نباشه

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به شخص اعتقاد زیادی به این مواد که اثراتش خیلی زود از بین میره ندارم، و فکر میکنم نصب ایرونت خیلی بهتر از این مواد جواب میده.
    بهتر سیستم شوفاژ را هم کاملاً شستشو بدید تا اگرقطعات خیلی خیلی کوچک فلز آلومنیم که از رادیاتور جدا شده ( و خیلی مستعد به تجزیه شدن و تولید گاز بد بوی هیدروژن است ) و در آب شناور شده، از داخل مدار خارج بشه .
    09-03-2013, 23:14
    متاسفانه بعضی از رادیاتورها بخصوص رادیاتورهای آلمینومی نامرغوب بعد از یک مدتی شروع به خوردگی میکنن و باعث آزاد شدن گاز هیدروژن می شوند.که این هیدروژن در مجاورت کبریت شعله ور شده و همچنین بوی بدی هم داره.و باید کاری کنید که این خوردگی متوقف بشه.در واقع اون مایعی که میگید سال گذشته به سیستم اضافه کردید جلوی خوردگی رادیاتورها را گرفته و الان دوباره خاصیت خودشو از دست داده و سطوح داخلی رادیاتورها مستعد خوردگی شدن.و باید دوباره از چنین موادی( با خاصیت جلوگیری از خوردگی )استفاده کنید یا اینکه روی تک تک رادیاتورها هواگیر اتوماتیک نصب کنید که هرقت رادیاتورها هوا بگیره خودبخود از این هواگیرهای اتوماتیک خارج میشه.
    سلام

متشکر از این سایت خوبتان من 1 سوال داشتم ما در خانه یک پکیج دیواری به مارک ایران رادیاتور E 24FFداریم که تقریبا 4 ساله هست. سال پیش زمستان درجه بار دستگاه مرتبا خالی میشد و بعد از هوا گیری و اب گیری
    مجدادا بالا میرفت. و رادیاتورها نیز هوا میگرفتند که این هوا هم بودار بود و هم زمانی که در مجاورت شعله کبریت قرار میگرفت شعله ور میشد!!!!!!! خلاصه با سرویس کار رسمی شرکت تماس گرفتیم ایشان گفتند که بعضی از رادیاتورها با آب منطقه حل مشوند و ایجاد گاز میکنند ودر نهایت مایع خاص و غلیظی را(که شبیه مایع ظرفشویی بود) آورده و داخل رادیاتورها تزریق کردند. بغد از ان برای چند مدت پکیج عادی کار میکرد و درجه بار ان تغییری نمیکرد ولی امسال دوباره همان جریان و مشکل ایجاد شده است. میخواستم راهنمایی بفرمائید.لطفا. با سپاس از شما
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خیلی سپاسگذارم از پاسخ شما ولی حالا این سوال برای من پیش آمده که اولا اسم این مایع خاص جهت پوسیدگی چیه و از کجا میشود تهیه کرد(البته ما دیگر به آن سرویس کار دسترسی نداریم)؟ دوما آیا ماده دیگری مثلا مثل کربن که معمولا با گازها ترکیب میشود را آیا میشود به سیستم تزریق کرد یا خیر؟ با سپاس و درود بی کران

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

به این ادرس هم سر بزنید . دیدن پکیج برقی آریا ساخت ایران هم خالی از لطف نیست.
    سایت دما یار
    Last edited by tamirkar1; 27-01-2014 at 19:50.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

استفاده از سختی گیر خیلی خوبه ولی متاسفانه کیفیت این سختی گیرهای شیمایی موجود در بازار خیلی پایین آمده (و معلوم نیست داخلش چی ریختن)و اثرات نامطلوبی هم روی آب میذاره و وزارت بهداشت استفاده از سختی گیرهای شیمیایی را رد کرده.در گاهی موارد هم روی دستگاه اثرات نامطلوبی میذاره. سختی گیرهای شیمیایی ایمر گاز کیفیت خیلی خوب داشت الان مدتی که دیگه استفاده نمی کنم نمیدونم دوباره کیفیت قبل را داره یا نه. بهتره یک سختی مغناطیسی حتماً روی دستگاه نصب کنید.
    ولی نیازی به فیلتر گاز نیست چوتن داخل کارتن پکیج فیلتر گاز قرار داره که موقع نصب ، نصاب این فیلتر را در داخل شیر گاز قرار میده.
    با سلام خدمت تعميركار عزيز من پكيج بوتان optima24kis خريداري كردم موقع خريد فروشنده ميگفت بايد روسوب گير __ ----- گاز ___ ----- آب خريداري كني كه ظاهرا 70 تا80 تومني خرج رو دستم ميذاشت كه من احساس كردم داره ميندازه حريداري نكردم ايا واقعا" نياز هست اين لوازم كه نام برده شده خريداري كنم و ايا ربطي به تاييد شدن يا نشدن گاز جهت وصل شدنش داره يا خير ....
    بي زحمت اگر واقعا نياز هست گه خريداري بشه وسايل مورد نياز با مارك معتبر جهت راه اندازي پكيج نامبرده رو برام معرفي كنيد.باتشكر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

بوتان خدمات گسترده ای داره اما بایکان خیلی با کیفیتره
    با سلام اقاي تعمير كار.وتشكر
    به نظر شما پكيج بوتان از نظر كيفيت وخدمات بهتره يا پكيج بايكان؟
    جهت شهرستان؟
    Last edited by tamirkar1; 27-01-2014 at 20:29.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •