تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 686 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

به نظر من ک بازار داغ میشه این طرح رومینگ هم واقعا معرکست.
    البته به نظرم بعیده قیمت اینترنت هاشون بیاد پایین...و همچنین به نظرم رایتل یه قدم جلوتره چون تو این چند سال یه تجربه نسبی ای داره.
    البته رایتل باید سریعتر این پیشواز و اینا رو راه بندازه
    راستی مشکل اختلال هم کاملا برطرف شده و الان نت رایتل تو تهران ک عاولیه

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

این تعرفه های رایتل توهین به مردم هست بخاطر انحصاری بودن داره سوء استفاده میکنه و میشینه به امت همیشه در صحنه

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

این تعرفه های رایتل توهین به مردم هست بخاطر انحصاری بودن داره سوء استفاده میکنه و میشینه به امت همیشه در صحنه
    قبول دارم تعرفه ها گرونه اما یکم فکر کنید....
    ایرانس و همراه اول اون نت مضخ ف غیر قابل استفادشون رو 10 تومن میدن و رایتل نسل3 نسبتا خوب و قابل استفادش رو 12500 میده
    پس میبینیم ایرانس و همراه دزد تر هستند

4. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

قبول دارم تعرفه ها گرونه اما یکم فکر کنید....
    ایرانس و همراه اول اون نت مضخ ف غیر قابل استفادشون رو 10 تومن میدن و رایتل نسل3 نسبتا خوب و قابل استفادش رو 12500 میده
    پس میبینیم ایرانس و همراه دزد تر هستند

سلام.
    البته یک بحث دیگه هم میمونه و اونم اینکه با رومینگ ملی تکلیف اینترنت 3G چی میشه؟ آیا با آنتن های همراه اول و ایرانسل رایتل قادر به دادن اینترنت 3Gهست یا نه؟ (با توجه به تجهیزات) و اگر هست چرا خود اون شرکت ها همزمان با رومینگ ملی 3Gرو راه اندازی نکنن . اینجوری قضیه برد برد میشه و همه چی به کام رایتل نمیشه."flo

Sent From My SM-G900H

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.
    البته یک بحث دیگه هم میمونه و اونم اینکه با رومینگ ملی تکلیف اینترنت 3G چی میشه؟ آیا با آنتن های همراه اول و ایرانسل رایتل قادر به دادن اینترنت 3Gهست یا نه؟ (با توجه به تجهیزات) و اگر هست چرا خود اون شرکت ها همزمان با رومینگ ملی 3Gرو راه اندازی نکنن . اینجوری قضیه برد برد میشه و همه چی به کام رایتل نمیشه."flo

Sent From My SM-G900H
    به نظرم فعلا تو مناطقی ک رایتل پوشش نداره مجبوریم از نسل دو استفاده کنیم....
    اما خوب زمانی ک شهریور اپراتور های دیگه نسل سوم راه اندازی بالطبع این مشکل هم حل میشه...
    در کل به نظرم فقط به سود رایتله...

7. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

به نظرم فعلا تو مناطقی ک رایتل پوشش نداره مجبوریم از نسل دو استفاده کنیم....
    اما خوب زمانی ک شهریور اپراتور های دیگه نسل سوم راه اندازی بالطبع این مشکل هم حل میشه...
    در کل به نظرم فقط به سود رایتله...

سلام.
    این مورد رو قبلا بنده عرض کرده بودم ولی دوستان قبول نمیکردن و میگفتن با این شرایط رایتل ضرر میکنه و به سرنوشت تالیا دچار میشه !!!!

Sent From My SM-G900H

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام.
    این مورد رو قبلا بنده عرض کرده بودم ولی دوستان قبول نمیکردن و میگفتن با این شرایط رایتل ضرر میکنه و به سرنوشت تالیا دچار میشه !!!!

Sent From My SM-G900H
    الان تو همه سایت ها نظرات رو میخونم همه از رایتل بد میگن...اما به نظر خودم ک الان 1 ساله رایتل دارم به نظرم رایتل به جز پوشش هیچ مشکل دیگه ای نداره حداقل تو تهران و همدان و پشتیبانیش هم خیلی عالیه....
    از لحاظ تهرفه ها هم بالا توضیح دادم متاسفانه سایر اپراتور ها روی کاغذ مردم رو فریب می دهند در حالی ک 180 درجه فرق داره....

10. این کاربر از kasra2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم قضیه رومینگ فقط شامل تماس های تلفنی باشه نه اینترنت! (3G)
    Last edited by امین1356; 12-06-2014 at 10:02.

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

الان تو همه سایت ها نظرات رو میخونم همه از رایتل بد میگن...اما به نظر خودم ک الان 1 ساله رایتل دارم به نظرم رایتل به جز پوشش هیچ مشکل دیگه ای نداره حداقل تو تهران و همدان و پشتیبانیش هم خیلی عالیه....
    از لحاظ تهرفه ها هم بالا توضیح دادم متاسفانه سایر اپراتور ها روی کاغذ مردم رو فریب می دهند در حالی ک 180 درجه فرق داره....

سلام

مگه از یه اپراتور موبایل بجز داشتن یه پوشش خوب چیز دیگه ای هم به اون اهمیت هست که شما می گید فقط پوشش خوب نداشت

من می خوام تو مسافرت اینترنت داشته باشم که رایتل نداره وگرنه تو خونه و محل کار اکثرا اینترنت دارن افراد کمی هم هستند که بخاطر کارشون نیاز باشه هر زمان و هرجا به اینترنت دسترسی داشته باشند

حتی تو شهرها هم از وضعیت خالی کردن شارژ گوشی ها، وضعیت پوشش رایتل مشخصه پس حتی نمی شه گفت تو شهر ها پوشش خوبی داره

از نظر هزینه هم سالهاست وضعیت اینترنت اون دو اپراتور مشخصه. با مقایسه هزینه ها هم رایتل دزدتر و گرون فروشتر نباشه معصوم تر از اون دوتا نیست. اگه سرعت اینترنت نسل دو در حد کیلو بایت باشه باز هم میشه گفت قدیمیه ولی وقتی مثلا 3G رایتل هم همین سرعت رو بده باید هم خون ادم بجوش بیاد

خیلی از دوستان تو همین تهران و مناطق بالا شهر هستند که سرعت اینترنت رایتل کیلو بایتی دارند.خوبی سرعت اینترنت فقط برای شما هم که نمی تونه ملاک باشه وگرنه سرعت ایرانسل هم برای من معمولا عالیه پس باید بگم نسل دو ایرانسل خیلی خوبه.

بنظر من رایتل عرضه این رو نداشت که از شرایط استفاده کنه تا اینجا هم که اومد بقیه مثل یه بچه دستش رو گرفته بودن تا چند ماه دیگه بین دو اپراتور دیگه بیشتر کاربرهاش رو از دست میده مگه اینکه باز دستش با دادن کمک های غیر مستقیمی مثل رومینگ بگیرن.
    Last edited by arash59b; 11-06-2014 at 23:01.

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

3g ایرانسل
    اگه از همون اول ۸مگابیت بده که رایتل دیگه حرفی برای گفتن نخواهد داشت!

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

14. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •