???????????????????????
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
دو تا از سيستم ها آي پي شون با هم يكي هست آيپي هارو دستي وارد كنيد نام سيستم ها رو هم چك كنيد تكراري نباشه !
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
???????????????????????
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
دو تا از سيستم ها آي پي شون با هم يكي هست آيپي هارو دستي وارد كنيد نام سيستم ها رو هم چك كنيد تكراري نباشه !
سلام به همه بر و بچه ها
مشكل من يه كم شاخ دار البته برا خودم!!!
من يه دستگاه دارم يك كلاينت كه روش يه پرينتر نصبه hp 1005 و اين پرينتر شير هستش.
تا اينجا مشكل نيست
و كلاينت هاي ديگه هم ازش استفاده مي كنند به شكل ورك گروپ
تا اينجا هم مشكل نيست
من يك كامپيتور دارم با سيستم عامل ويندوز سرور 2008 اين كامپوتر هر كاري ميكنم نميتونه پرينتر اون دستگاه رو ببينه براي اتصال.
و يك كامپوتر ديگه هم هست با ويندوز 7 اين هم نميتونه.
ديگه دارم ديونه ميشم.
در ضمن فاير وال ها رو خاموش ميكنم نميشه روشن ميكنم نميشه.راستي ping ميكنه و ميبينتش فقط وصل نميشه وقتي ميخوتد وصل شه پسورد ميخواد اما با هيچ پسوردي وصل نميشه.
آهان آهان....
راستي حتي ريموت هم بهم ميده اما فايل and پرينتر شيرينگ نهههههههههههههههههههههه: 45:
شما که اینقدر حرفه ای هستید ما رم راهنمایی کنید ثواب داره![]()
سلام
چطور میتونم mtu مودمم رو تغییر بدم
یه مسیری تو سایتها پیدا کردم
اما تو ریجستری من قسمت id وجود نداره
مگه تو ویندوز 7 فرق داره
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\
Parameters\Interfaces\ID
سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
دوست من یک گیم نت طراحی کرده با تجهیزات بسیار عالی با مشخصات فوق العاده
و یک برنامه مدیریتی که یکی از مهندسین شهر ما زده و خیلی هم رایج و همه گیم نت ها دارند تو شهر ما ما همه کارها را انجام دادیم 16 دستگاه اسم برنامش هسن زیرو وان 01 zreo one
اما الان به یک مشکل اساسی برخوردیم وقتی چند نفر شبکه ای بازی می کنند یک دفعه یکی از دستگاه ها استپ میشه و دیگر کامپیوتر اونو می بینندو میکشن و تا دستگاه ریستارت نشه درست نمیشه نم دونیم مشکل از کجاست برنامش مطمئن چون همین برنامه توی یک گیم نت دیگه هست
حالا نمیدونم ببینیم کسی از دوستان این سایت هست که بتونه این مشکل ما را برطرف کنه یانه؟ من خیلی عجله دارم منتظر جوابتون هستم؟ لطفا کمکم کنید
سلام
من تو خونه یک شبکه بین لپتاپ و کامپیوتر ایجاد کردم،نرم افزاری می خواستم که بتونم از طریق شبکه دسکتاپ کامپیوتر رو توسط لپتاپ دست خودم بگیرم و بتونم موس رو تکونش بدم و از راه دور کامپیوتر رو کنترل کنم.
سلام
دوستان راهي هست كه بشه محدوديت زماني استفاده از اينترنت و تو يه شركت از بين برد
مثلا مدير شبكه شركت ساعت استفاده براي كارمندارو 7تا9صبح و 13تا14.30 تعين كرده
ميخام اين محدوديت و بردارم تا14.30 يسره استفاده كنم از 7 تا 14.30
سلام
مودم ADSL2+ DSL-522T به يك كامپيوتر وصله و سپس اين كامپيوتر با چندين كامپيوتر داخل سايت شبكه شده. حالا من مي خواهم يه كامپيوتر را نزديك كامپيوتر اصلي به اينترنت وصل كنم. آيا با USB اين مودم ميشه اين كامپيوتر را به اينترنت متصل كرد. چون نمي خواهم از داخل سايت سيم كشي كنم و يه كابل برگردونم.
ترافیک شبکه وقتی است که ما از اترنت استفاده می کنیم چون ارسال اطلاعات برحسب چلنج یا رقابت است به همین دلیل سرعت کم می شود
ولی اگر از Token استفاده شود دیگر سرعت کم نمیشود که ما این حالت را در مدل توپولوژی رینگ می بینیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)