تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 320 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

ه نظرم تیم به هیچ بازیکن جدیدی هم نیاز نداره(چون تل بازیکن جدید بیاد و بخواد جا بیوفته, فصل تموم شده.) به جاش باید به تیم فرصت داد تا دوباره اوج بگیره و بشه همون رئالی که حداقل 5 تا می زد.

دوستان مورینیو خداییش کجا بد کار کرده? چرا اون موقعی که آژاکس و لیونو رفت و برگشت برد, کسی نمی گفت باید تعویض شه? (یادتون رفته همیشه به لیون می خوردیمو حذف می شدیم?)
    به نظر من مشکل نه از بازیکناست و نه مربی. فقط تیم تو اوج نیست.
    تیم باید از لحاظ روحیه شارژ بشه, اونوقت همون رئالی می شه که همه انتظار دارن.
    ببخشید از این لفظ استفاده میکنم...ولی تعویض مورینهو درست مثال یک جک میمونه...آخه از مورینهو کی بهتره؟؟؟نه؟؟واقعا کی بهتره؟؟؟چی بهتر از این تیم میخواین؟؟؟؟فقط بد بختی اینه که اینقدر قبل مورینهو اوضاع داغون بوده جلو بارسا و بازیکنان روحیه کافی واسه بردن بارستا رو ندارن...همین...
    بخدا لیاقت کسایی که میگن باید مورینهو عوض شه همون پلیگرینی و امثال اوناس و حذف جلو لیون و آژاکس...همین و بس...

2. 8 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

AS

مورینیو-بیلسا ، دو مرد ، دو سبک
    به وزنشون اشاره نکرد

فیلسوف آرژانتینی در حال آزمایش سیستم مرد پرتغالی

وسواس برای بازی در بالاترین سطح: اتلتیک 13 گل زده و مادرید 7 گل دریافت کرده

MARCA

استرس در رختکن مادرید

در چهره ها

بیلسا:"حمله می کنیم."

- رائول با تساوی بایرن صدرنشین بوندسلیگا شد
    آقایی هر جا بازی کنی سالاری
    "باید به مورینیو اعتماد کرد "

در حالی که خوزه مورینیو تا یک هفته قبل ، بهترین مربی ممکن برای رئال ماردید بود ، به نظر می رسد که انگار هیچ کاره است و به خاطر شکست به بارسلونا ، همه سعی می کنند که به نحوی به او بتازند .

در ابتدا باید از حمایت زین الدین زیدان از مرد پرتغالی تشکر کرد . او یک اسطوره زنده در فوتبال و رئال مادرید است و روز جمعه در مصاحبه هایی ، مواضعش را به طور جدی مشخص کرد . هر کدام از کلماتش بوی موفقیت می دادند . بی تردید او یکی از بزرگترین اسطوره های تاریخ رئال است که باید به او احترام گذاشت .
    مورینیو پس از شکست دیگری به بارسلونا ، باز هم تحت فشارها قرار گرفت اما پیشرفت تیم در عرض یک سال و نیم اخیر ، قابل انکار نیست . یک جام برده است . بازیکنانی برای آینده را به تیم اضافه کرده و به تیم ، شخصیت بردن داده است . هواداران رئال مادرید ، به بازی خوب تیم عادت کرده اند و رئال ، رکوردهای بزرگی را با مرد پرتغالی پشت سر گذاشته است .
    22 برد در 24 بازی اخیر که البته در دو بازی دیگر ، تیم به بارسلونا باخته که شاید شرم آور باشد . رئال مادرید در بازی لیگ باخت ، با نتیجه بدتری نسبت به بازی چهارشنبه گذشته اما رئال در آن بازی به تاکتیک خود پایبند بود ، شجاعانه بازی کرد و به دنبال حمله به بارسلونا بود .
    اما برای بازی کوپا همه چیز مشخص بود . رئال می خواست تدافعی بازی کند . کمتر کسی از ترکیب تیم ، پیش از بازی سورپرایز شد . دیدن کاروالیو و آلتین توپ عجیب بود اما هیچ کدام از آنها مقصر شکست جدید نبودند . کل تیم مقصر بود . در واقع کمتر کسی بود که نسبت به تاکتیک مشکلی داشت . رئال توانسته بود که یک نیمه بازی را ببرد و این طور نبود که بخواهیم به تیم بتازیم .
    جیم کارلوس
    منبع:مرجع اخبار رئال

4. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این گزارش مارکا از درگیری خوزه با راموس-ایکر خداست یعنی!
    میشه یه کمدی خیلی قشنگ ازش ساخت!
    چه قوه تخیلی داشته نویسنده؟!
    دم این روزنامه های واقعا طرفدار رئال گرم...!
    مورینیو:روی گل اول کجا بودی ، سرجیو ؟
    راموس:پیکه را گرفته بودم
    مورینیو:خب ، مگر نباید پویول را می گرفتی؟
    راموس:پویول و پیکه ، طرح هایشان را عوض کردند و ما تصمیم گرفتیم که مسئولیت هایمان را با هم عوض کنیم
    مورینیو (به طعنه) : خب که چه ؟ حالا برای خودت مربیگری هم می کنی؟!
    راموس:نه ، بستگی به شرایط بازی دارد . گاهی ضروری است که مسئولیت هایمان را عوض کنیم . شما چون خودت بازیکن نبوده ای ، نمی دانی که گاهی اوقات این چیزها ضروری است

6. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برادر من شما یه جور درمورد رونالدو صحبت می کنین, که انگار یه با,یکن معمولیه و فاصلش با مسی زمین تا آسمونه.
    اصلا اینو قبول ندارم. تموم بازیکنای بارسا وقتی رونالدو پا به توپ می شد, می ریختن سرش. به حدی این بازیکن فوق العادست که یک بار تموم دفاع بارسارو محو کرد و گل زیباشو زد. بعدشم آماری هم بخوایم نگاه کنیم رونالدو هم فصل پیش هم فصل جاری, گل زدش از مسی بیشتر. اونوقت من متوجه نمی شم وقتی می گید رونالدو چند بازیکنو سرگرم خودش نمی کنه. بارسایی ها هم لابد مثل شما دست کمش گرفتن که این ستاره هم جوابشونو داد.
    در نیمه اول وقتی که همه بازیکنان بارسا جلو کشیده بودن گل خورد یه ضد حمله که تقریبا تو همه الکلاسیکو ها این تاکیک رئال هست تو اون صحنه هم مقصر دربازه بان بود درضمن تو نیمه دوم شما یک صحنه از رو بگو که رونالدو کاری کرد.باز هم این بحث پیش میاد که رونالدو مرد بازی های بزرگ نیست.در مورد امار هم باید خمتتون عرض کنم که مسی علاوه بر مهاجم کاره بازی سازی هم انجام میده تعداد پاس گل و گل هایی که در تمام بازی ها(نه فقط لیگ)زده بیشتر از رونالدو هستش و این که مسی بیشتر تاثیر گذاره در بازی.در نیمه دوم هر وقت توپ به سمت رونالدو اومد ابیدال توپ رو گرفت غیر از این بود؟علاوه بر خود بازی چند بار رویو بازی رو هم دیدم جز این چیزی نبود
    شانس هم ازین جهت گفتم که وقتی روزی که تموم مهاجما و هافبکای بارسا از کار افتادن آبیدالی که تو عمرش گل نزده, میاد گل میزنه. یا پویول که فکر کنم قدش نصف قد پپ هم نیست میاد هد میزنه.
    به نظز من برد آخر شانسی بود. چون بازم می گم مهاجما و هافبکا از کار افتاده بودن. حالا پیتون میاد گل مزنه و شما میگید شانسی نیست, نظرتون بالای سر.
    ببخشید ها ولی شما مطمئنی همه از کار افتادن؟به امار اخر بازی نگاه کردین؟نسبت به فصل پیش یه مقایسه بکنین متوجه میشین واقعا از کار افتادن یا نه!
    شما میتونی نظر شخصی خودت رو داشته باشی ولی برد شانسی یک بار دو بار نه این همه بازی رئال میبازی و همش میندازن تقصیر شانس و داوری...مخصوصا این الکلاسیکو که داور بیش از حد به نفع رئال سوت زد این رو هیچ کس نمیتونه انکار کنه اون همه خطا بدون کارت زرد..!خطایی په په هم که دیگه جایی برای بحث نذاشت حتی کمیته انظباطی هم سکوت کرده.
    در اون مورد که به dolfin عزیز هم عرض کردم, وقتی شما می گید رئال جلو بارسا کم میاره یعنی ازش ضعیف تره که گفتم نظر من این نیست و رئال. می تونه راحت بارسارو ببره. که شما هم فکر کنم تاییدش کردین. ولی فرمودین رئال. قبل بازی از لحاظ روحی بازیو می بازه. این هم به خاطر همون موضوعیه که گفتم. بی جهت بارسارو دست بالا می گیریم. دیدیم که تو همین فصل بارسا جلو میلان مساوی داد. اما رئال تموم بازیاشو برد.
    چی رو با چی مقایسه میکنین؟میلان رو که در زمین خودش برد.در نیوکمپ هم که واقعا میلان کاری نکرد همش دفاع کردن دقیقه 90 با یه کرنر بردن اما در بازی برگشت بارسا کاره خودش رو کرد
    رئال تیم قدرتمندیه نمیشه انکارش کرد ولی ضعف تاکتیک داره موج میزنه در باخت هایی که مقابل بارسا داره
    تو همین بازی چند بار با تاکتیک اومدن جلو؟ولی بارسا موقعیت های گل متنوعی رو خلق کرد و این همه بخاطر تاکتیک و تکنیک قوی بارساست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این گزارش مارکا از درگیری خوزه با راموس-ایکر خداست یعنی!
    میشه یه کمدی خیلی قشنگ ازش ساخت!
    چه قوه تخیلی داشته نویسنده؟!
    دم این روزنامه های واقعا طرفدار رئال گرم...!
    من مطمئن ام که چرندی بیش نیست ولی چرا مارکا؟ روزنامه های کاتالانی اینجوری نمینویسن که این نوشته
    تیم داره به حاشیه کشیده میشه خیلی نگرانم
    اختلاف اونم بین ارکان اصلی تیم

9. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

با اجازه...
    در نیمه اول وقتی که همه بازیکنان بارسا جلو کشیده بودن گل خورد یه ضد حمله که تقریبا تو همه الکلاسیکو ها این تاکیک رئال هست تو اون صحنه هم مقصر دربازه بان بود درضمن تو نیمه دوم شما یک صحنه از رو بگو که رونالدو کاری کرد.باز هم این بحث پیش میاد که رونالدو مرد بازی های بزرگ نیست.در مورد امار هم باید خمتتون عرض کنم که مسی علاوه بر مهاجم کاره بازی سازی هم انجام میده تعداد پاس گل و گل هایی که در تمام بازی ها(نه فقط لیگ)زده بیشتر از رونالدو هستش و این که مسی بیشتر تاثیر گذاره در بازی.در نیمه دوم هر وقت توپ به سمت رونالدو اومد ابیدال توپ رو گرفت غیر از این بود؟علاوه بر خود بازی چند بار رویو بازی رو هم دیدم جز این چیزی نبود
    عزیز شما بازیهای رئال رو درست نگاه میکنید؟
    چون اگه نگاه کنید، متوحه میشید که بازی سرعتی، تاکتیک بازی رئال از زمان اومدن خوزه شده...
    یعنی کلا رئال همیشه اینطور بوده اما خب تا قبل اومدن خوزه، این تاکتیک درست اجرا نمیشد...
    پس اینکه ضد حمله میزنه فقط، بیشتر شبیه شوخیه چون این شیوه بازی تیمه!
    رئال تیمی نیست که بخواد با صبر و حوصله بازی کنه!(مهندس میگفت"یه بازی اومدیم یخورده با صبر بازی کنیم و پاسکاری کنیم..از همون اوایل بازی، هوادارا شروع کردن به سوت زدن و اعتراض!")

در مورد کریس هم...عزیز من بازیهای بزرگ، یعنی فقط بازیهای با بارسا؟ اگه اره که خب اره کریس خیلی موفق نیست و مرد بازیهای بزرگ نیست...(همین بازی هم اون گل عالی رو زد)
    اما من شخصا قبول ندارم این رو...بازیهای بزرگ، فقط بازی با بارسا نیست..درسته رقیب اصلیمونه اما فقط اون بازی نیست!
    کریس اگه اشتباه نکنم، فقط به 2 یا 3 تیم لیگ اسپانیاست که گل نزده و به تمام تیم های بزرگ گل زده..اونم خیلی وقتها 3 تا و 4تا! و ما کلی از این امتیازامون رو مدیونش هستیم...
    و البته فینال جام حذفی..که اونجا به گل کریس بردیم و قهرمان شدیم..حالا تیم رقیب تیم کوچیکی بود، مهم ن...اه راستی! اونجا هم رقیب فکر کنم بارسا بود؟!!
    پس شاید بلاخره یخورده مرد بازیهای با بارسا هم باشه؟! (فراموش نکنیم که همین کریس، تویه بازی بی نهایت حساس پرتغال که داشت باعث میشد از جام ملت ها دور بمونن، ستاره تیمش بود و تیمش رو برد یورو)

اما در مورد اینکه مسی بازیسازی میکنه..عزیز من، مسی اکثر وقت ها به عنوان مهاجم کاذب و پشت مهاجمین بازی میکنه در حالیکه کریس وینگر بازی میکنه یعنی گوشیه های زمین!
    این یعنی اینکه بیشتر باید توپ پاس بدی و سانتر کنی تا اینکه گل بزنی! یعنی مسی موقعیت بیشتر گیرش میاد..
    برای همینه که امار کریس خارق العاده تر میشه وقتی بدونیم وینگر بازی میکنه!
    نمونش دی ماریا که وینگر اون سمتمونه و بهترین پاسور اروپاست اما گل نمیزنه زیاد!
    ببخشید ها ولی شما مطمئنی همه از کار افتادن؟به امار اخر بازی نگاه کردین؟نسبت به فصل پیش یه مقایسه بکنین متوجه میشین واقعا از کار افتادن یا نه!
    حالا شما مطمئنی که از کار نیوفتادن!؟
    آمار چی رو؟!
    درصد مالکیت؟! اینکه دروازبانشون از نظر تعداد پاس، جز اولین نفر ها بود؟!!
    مسی جز صجنه گل دوم، یه حرکت خاص کرد؟! ژاوی تونست بازیسازی بکنه؟!
    شما همون گلزنها رو ببین، متوجه میشی..
    رئال تویه حمله خوب نبود اما از نظر قفل کردن مسی و ژاوی(70 درصد بارسا)، این بازی شاهکار بود..فقط یه اینیستا عالی بود و کارش رو کرد..که اگه اون نبود، بارسا عمرا یه موقعیت خلق میکرد!
    شما میتونی نظر شخصی خودت رو داشته باشی ولی برد شانسی یک بار دو بار نه این همه بازی رئال میبازی و همش میندازن تقصیر شانس و داوری...مخصوصا این الکلاسیکو که داور بیش از حد به نفع رئال سوت زد این رو هیچ کس نمیتونه انکار کنه اون همه خطا بدون کارت زرد..!خطایی په په هم که دیگه جایی برای بحث نذاشت حتی کمیته انظباطی هم سکوت کرده.
    این بازی داوری خیلی بهتر بود اما نه بازهم به نفع ما!
    اون صحنه پپه رو ندید داور وگرنه اخراجش میکرد!
    وگرنه همون اخطار دقیقه 15 پپه..پپه پاش نخورد به بازیکن بارسا اما بخاطر فیلم جناب حریف، داور فکر کرد خبریه و کارت داد بهش! کایخون اومد تو زمین، یه خطا وسط زمین کرد، کارت گرفت!
    توپی که به مسی نمیرسید رو اشتباه آفساید گرفت؟! این همه گل آفساید خوردیم ازشون، یه بار توپی که بازیکن نمیرسیده رو به نفع ما اشتباه آفساید بگیره!
    رئال تیم قدرتمندیه نمیشه انکارش کرد ولی ضعف تاکتیک داره موج میزنه در باخت هایی که مقابل بارسا داره
    تو همین بازی چند بار با تاکتیک اومدن جلو؟ولی بارسا موقعیت های گل متنوعی رو خلق کرد و این همه بخاطر تاکتیک و تکنیک قوی بارساست
    اصلا قبول ندارم..
    نکته اینه که شما بارسا رو یه تیم معمولی فرض میکنی در حالیکه این تیم بهترین تیم تاریخشونه!
    این تیم خط حمله فوق العاده هماهنگی داره و حفظ توپ تخصصشونه در نتیجه هدف اول باید گل نخوردن باشه بعد گرفتن توپ و بعد موقعیت سازی..
    رئال گل نخوردن رو خوب بود...گرفتن توپ هم بد نبود..فقط مشکل نبود یه بازیساز بود که خب..
    نمیدونم شاید بعد از 1-0، دستور تاکتیکی خوزه این بود که توپ رو بدن بارسایی ها (به سبک اینتر-بارسا لیگ قهرمانان)..چون خیلی تابلو بازیکنا توپ میدادن ایکر و اونم میزد تو زمین بارسا!
    بارسا هم اگه موقعیتی داشت، بخاطر اینیستا بود! برید بازی رو نگاه کنید، رد پای اینیستا رو تویه همه حرکت ها میبینید!

رئال این بازی در مجموع تویه فاز حمله، افتضاح بود و شکی توش نیست...
    اما خب نیایم الکی بقیه موارد رو زیر سوال ببریم...!

11. 7 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

اینقدر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز کامل توضیح دادن که دیگه نیازی نیست من چیزی اضافه کنم.
    فقط یه مورد که فرمودید:

نیمه دوم شما یک صحنه از رو بگو که رونالدو کاری کرد.
    اونوقت شما یه صحنه از مسی بگید که کاری کرده باشه. به طور کل از بازی محو شده بود.

درمورد شانس هم شما هنوز منظور منو متوجه نشدید. کی به داوری گیر داد؟ من اصلا بحث از داوری کردم؟ بعدشم بازیه قبل تر که مسی به کارت زرد داشت و بعد اون یه خطای وحشتناک کرد (به دلیل عصبانیت از گلی که خورده بودن و قب افتاده بودن) اما داور اخراجش نکرد. چرا اون موقع از داوری حرفی نزدید. اون بازی اگه مسی اخراج می شد، فاتحه ی بارسا خونده می شد. بازی قبل هم فابرگاس یه حرکت زشت رو آلونسو انجام داد. اما شما ظاهرا فقط از یه دید به بازی نگاه می کنید (با دید منفی نسبت به رئال)

بازی با میلان هم یک مثال بود. کار به میزبان بودن یا تعداد تماشاگرای حاضر در ورزشگاه ندارم. می خواید چندتا از باختای دیگه ی بارسا یا مساوی هاشو بگم تو این فصل؟

من نمی دونم شما از چی دارید طرفداری می کنید. به احتمال زیاد شما بارسایی هستید که رونالدو رو بازیکن نمی دونید و گل فوق العادشو که با یه حرکت سریع و دریبل مدافعین و زدن یه شوت تمام عیار، یه گل معمولی می بینید که رو ضدحمله زده شده. اگه اینطوره که من حرفی ندارم. چون خودم به تاپیک بارسا سر نمی زنم و علاقه ای هم به بحث با بارسایی ها ندارم. تیم من رئاله فقطم راجب همین تیم دلم می خواد خبر بشنومو حرف بزنم.

13. 5 کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه michaelkp1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض رئال

تو بازی با اتتیک هم گل میخوریم بازم روی ارسال از کرنر یا کناره ها با ضربه سر حالا ببینید

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    بازی شروع شد و یک گل هم خوردیم ! باز هم مارسلو و باز هم آربلوئا مقصر این گل بودن !
    اول مارسلو که پشت سرش اتوبان شد و مهاجم حریف حرکت کرد دوم آربلوئا که که طی پاس عرضی مهاجم دیگه از پشت سرش راحت حرکت کرد و توپ رو تو گل کاشت ! واقعا فاجعه هستند ! با اینکه علاقه زیادی به آربلوئا دارم ولی عقیده دارم با این وضعیت جاش تو رئال نیست !

16. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این چه وضعه خط دفاعیه !!
    چهارتا موقعیت خیلی خطرناک از یه جا ایجاد کردند .واران و راموس افساید پر میکنن و از طرفی درست وسط دفاع رو هم خالی میکنن قشنگ با یه پاس همشون از بازی خارج میشن!
    خدا عاقبت بازی رو به خیرکنه .
    ایول به مارسلو که اون تک موقعیتی گیرش اومد رو گل کرد.

18. 3 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •