================
مهندس من سلام....کدوم بخشش برم تا بتونم با دوستم دو نفره بازی کنم؟صفحه نصف میشه حال میده اصن"؟
![]()
================
مهندس من سلام....کدوم بخشش برم تا بتونم با دوستم دو نفره بازی کنم؟صفحه نصف میشه حال میده اصن"؟
![]()
آره اینم خیل جالبه
مسلما هرچی مانیتور یا TV بزرگتری باشه بهتره ولی واسه شما که بن شدی گزینه مناسبیه و همین که یارت کنارته خیلی حال میده
special ops-split screen
بعدش دسته دوم رو به دستگاه میشناسونی و A رو میزنی تا Join شه و تمام![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 27-01-2012 at 15:16.
===========================
چرا وقتی select mission میزنیم دو تا act 1 و act 2 داره؟
درود
من بازی رو نصب کردم اما کیفیتش خیلی پایینه یجورایی تاره
مشکل گرافیک ندارم همه تنظیمات هم High
ممکنه از نسخه بازی باشه مثلاً بد ربپ شده..!!؟
نه همین جوریه
شایدم مشکل داشته باشی ولی به BF3 و Crysis2 که نمیرسه این گیم پلی شه ترکونده
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:00 PM ----------
بــــــــــــــــــــــــ ـــــلـــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــه![]()
کسی اطلاعاتی راجع به CD KEY نداشت؟
یه سوال قبلا توی مدرن وار 2 یه سری گلوله بود که قدرتشون بیشتر بود و ...
من الان دارم اون قسمتی که موج موج دشمن میاد بازی میکنم داخل این قسمت هست؟
البته احتمالا بسته چون من تازه 32 بیدم2روزه نشتم پای این قسمتش اول خشم نیمد ولی حالا همینجور کرمم میگیره
راستی راهی نیست که این ها که نارنجک شیمیای میندازن گازشون رو آدم کمتر اثر کنه
(واقعا این یکی از ورژن قبلیش بهتره)
دوستان چه شکلی می شه تو پی سی با دسته بازی کرد
کسی راهنمایی می کنه؟
از نرم افزار خیلی سبک و کم حجم و ساده و ... x360ce vibmod 3.1.0.4 BETA3 که کارش تبدیل دسته های معمولی به دسته xbox 360 هست استفاده کن![]()
نمی دونم شنیدی کنسول بازها معتقدن که با دسته بازی کردن بازی های شوتر خیلی بهتر از کیبورد ماوس هست؟ یه PC باز عمرا اگه اینو قبول کنه دلیلش ساده اس ببین شما وقتی می ری شوتر رو بازی می کنی روی کنسول Aim Assist فعال هست حتی می تونی غیر فعالش هم بکنی ولی قضیه اینجاست Aim Assist برای کنسول واقعا لازمه! سرعت نشونه گیری دستی با ماوس کجا با انالوگ دسته کجا! بنابراین سازنده ها برای کنسول این ایم اسیست رو گذاشتن که دشواری نشونه گیری رو روی کنسول کم کنن ولی رو پی سی از این خبرا نیست... شما نمی دونم چرا می خوای بازی PC رو با دسته بری ولی مطمئا باش مثل کنسول کارت راحت نخواهد بود بدون ایم اسیست شوتر بازی کردن با دسته سخته یادمه این ایم اسیست واسه گیرز 2 فعال نبود نمی دونم شاید من بلد نبودم فعالش کنم ولی برای گیرز 3 فعال بود کلی ضجه زدم واسه گیرز آف وار 2 به خاطر همین نداشتن ایم اسیست
همون طور که ارمین جان گفتن اصلا این کار توصیه نمیشه
برای این جور بازی ها همون PC ماوس و کیبورد حال میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)