اگر قبلا از هانکوک استفاده کردین و راضی بودین
بازم از همین برند استفاده کنید و بهتره هر چهار چرخ
لاستیک از یک برند باشه
اگر قبلا از هانکوک استفاده کردین و راضی بودین
بازم از همین برند استفاده کنید و بهتره هر چهار چرخ
لاستیک از یک برند باشه
دوستان برای ماشین شاسی بلند با رینگ 17 میخوام یه لاستیک کره ای بخرم بخاطر نرمیش
حالا بین سه برند نکسن، هانکوک و کومهو از همه نرم تر کدومه؟
هر سه مورد خوبن اما در حال حاضر هانکوک برند برتر کره ای در کشورمون هست
تشکر از پاسختون
برای سایزی که من میخوام 235/65/17 فقط یه مدل هانکوک پیدا میشه مدل Dynapro HP2 که توی ریویو ها خیلی ازش تعریف نکردند خصوصا اینکه اکثرا ساخت چین هست توی بازار ایران یعنی هانکوک چین هست نه کره.
در عوض نکسن توی این سایز مدل ROADIANT HTX RH5 هست که بسیار ازش تعریف کردند و ساخت خود کره است.
کومهو هم فروشنده گفت گل و مدلش رو نمیدونم فقط سفارش میدم برات بیاد!
و ساخت کره است
فعلا بین این سه با این شرایط نکسن رو انتخاب کردم. دیدم قبل تر نوشته بودید کومهو از هانکوک و نکسن نرم تره کمی به شک افتادم روی انتخابم چون نرمی لاستیک خیلی برام مهمه.
یکی از فروشنده ها که اصرار روی نکسن داشت میگفت کومهو دو پوسته میشه و خیلی این مورد خرابی رو داشتیم!
سلام دوستان عزیز
من میخوام ۴ حلقه لاستیک هانکوک 185/65/14 بگیرم نه گیر میاد نه چیزی! یه سری ها دارن قیمت عجیب و فضایی میدن قیمت میشلن رو میدن به هانکوک! نمیدونم چیکار کنیم تو این کشور خراب شده
اگر کسی فروشنده است یا اشنا داره یا میدونه فروشگاهی هست که هر جا باشه و این لاستیک رو با قیمت درست بده من ۴ حلقه میخوام راهنماییم کنن ممنون میشم خصوصی و اینا بدید اگر لازم شد
--
و دوستان اهل فن: کومهو در مقایسه با هانکوک و دیگر برند ها چطوره؟ خب اینا ارزون نیستن توی این بازار میخوام میدونم ارزش هزینه دارن و خوبن؟ لاستیک فعلیم ایرانیه دو پوسته شده
لاستیک 225/65/17 هم تعاونی میدن؟چه مارکیه؟
در حال حاضر بهترین برند کره ای که الان داره انتخاب میشه هانکوک هست
قیمت ها نجومی شده باید خیلی با دقت خرید کنید مخصوصا در مورد تاریخ تولید حک شده روی لاستیک
با سند خودرو حضوری باید تشریف ببرید تعاونی و سوال کتید
مشخص نیست برای این سایزی که شما ذکر کردین چه برندی باشه
کسی تجربه استفاده لاستیک چینی تراینگل رو داره ؟
کویر میگن 2018 ها خیلی خوب شده !
هانکوک دارم ولی با این وضع بازار باید برم سراغ ایرانی ها
60هزارتا کار کردم باهاش ، چون عقب یزد هست ، مجبور شدم همون جلو کار کنه ، نزدیک 60 هزار تا موند !
تعاونی کویر میده نزدیک 400 باید فعلا بگیرم ، یزد رو که قبلا داشتم بعد مدتی خشک میشه ، بارز هم که میگن زود باد میکنه (همکارم گرفت هفته اول باد کرد)
میخوام کویر رو تست کنم ! ؟
من متوسط یک روز در میون 200 کیلومتر میرم ، سالی حدود 40 تا 50 هزارتا و همش هم جاده هستم
من تراینگل تست کردم.خیلی افتضاح بود.به هیچ وجه نگیرین.کویر رو نمیدونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)