تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 335 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

Battlefield 3: Back to Karkand screenshots

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

2. 4 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوست عزیز dvd 2 بازی مربوط به مولتی بازی و پک HD هست و dvd1 هم برای سینگل مرحله اول هم تو قطاره
    عزیز داری برعکس میگی که dvd2 مال سینگله
    و پچhd توی dvd 1

4. 2 کاربر از samad_sr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PES HOT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بچه ها نمیشه اینترنتی خرید این بازیو؟میدونم فروشش ممنوعه,ولی اگه کسی جایی سراغ داره بگه که ما مردیم از خماری...

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

بچه ها نمیشه اینترنتی خرید این بازیو؟میدونم فروشش ممنوعه,ولی اگه کسی جایی سراغ داره بگه که ما مردیم از خماری...
    من دارم. اگه خواستی PM بزن.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

به نظر من اصلا باز قشنگي نيست جدا از اينكه به ايران حمله كردن كه اصلا حس خوبي نداشتم. مراحل خيلي علكي تموم ميشن. سايه ها افتضاح. نحوه مردن ادما علكي. بازي خيلي خشگه اصلا حس جنگ و جو گير شدن نداره. به نظر من كال اف ديوتي بلك اباس ازين هم گرافيكش بيشتر بود هم خيليي زيباتر. بازي باگ داره بعضي اوقات دسته رو ول ميكني اروم ميچرخه نشونت يا اروم راه ميره. مراحل فرتي علكي تموم ميشن. كسايي كه ميميرن كمتر از دو ثانيه غيب ميشن. در كل اون تبليغي كه كردن با بازي متفاوته.

8. 3 کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad_zn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    زنجان

پيش فرض

سلام
    بچه ها من بازی رو نصب کردم ولی زبانش روسیه!
    من روسی بلد نیستم بخدا
    چطوری انگلیسیش کنم؟
    یه سری چیزای دیگم هست تو دی وی دی 3 اونارو کجا باید بریزم؟
    bom_fb2_initfs_win32

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض ..........

به نظر من اصلا باز قشنگي نيست جدا از اينكه به ايران حمله كردن كه اصلا حس خوبي نداشتم. مراحل خيلي علكي تموم ميشن. سايه ها افتضاح. نحوه مردن ادما علكي. بازي خيلي خشگه اصلا حس جنگ و جو گير شدن نداره. به نظر من كال اف ديوتي بلك اباس ازين هم گرافيكش بيشتر بود هم خيليي زيباتر. بازي باگ داره بعضي اوقات دسته رو ول ميكني اروم ميچرخه نشونت يا اروم راه ميره. مراحل فرتي علكي تموم ميشن. كسايي كه ميميرن كمتر از دو ثانيه غيب ميشن. در كل اون تبليغي كه كردن با بازي متفاوته.
    هر چي باشه از كا اف ديوتي بهتره

11. 3 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ کدوم از نقداتون رو قبول ندارم ( البته نظر هر کسی محترمه)

این بازی جزو عالی ترین بازیهایی بود که بازی کردم...

13. 6 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

بازی رو به علت باگ های زیاد و توهین بیش از حد به ایرانی جماعت گذاشتم کنار.
    انصافا هنوز وقتی شروع میکنم cod 6 رو میرم واسم جذابیت خاصی داره و دوست دارم ادامش بدم ولی این بازی خیر.داستان مشخصی نداره ولی یه هدف مشخص داره اونم خراب کردن ایران و ایرانی در دنیا...
    دقیقا منم با دوستان موافقم
    من کل مراحلش رو رفتم تا ببینم چقدر روو دارن که به ایران و ایرانی توهین کنن... ولی دیدم سنگ پا از اینا کم رو تره
    در هر حال.... اصلا منکر زیبا بودن بازی نیستم... مخصوصا جلوه هایی که داره
    و مخصوصا تر ... هیجان پرواز با هواپیما از روی عرشه ناو هواپیما بر....
    اما اینها باعث نمیشه باگ های مزخرف...سایه های خراب... رفتار و هوش مصنوعی پایین افراد هم تیمی و دشمنها و... رو نادیده بگیریم
    اضافه براینها توهین به ایرانیها.. و خراب و بد جلوه دادن فضای ایران ..بدترین جزء این بازی بود ...( آیا ما در تهران بمب اتمی داریم؟؟؟)
    شکر خدا..اینو فهمیدم که دانسته های این ها از ایران در حد مرغه
    فقط میدونن تو خیابونها صندوق صدقات داریم... پلاک ماشینهامون همه 54 هست... و تهران یه برج میلاد داره.. که اونهم از 10 کیلومتریش هم رد نمیشه تو این بازی
    جالب اینجاست که..دوبلور هایی که فارسی صحبت میکردن... متنی رو که به انگلیسی بهشون داده بودند رو..انگار با گوگل ترجمه کرده بودن و میخوندن...
    برا مثال... آمریکایی ها.. کلمه رایجی که دارن *fuc هستش... و این معانی زیادی علاوه بر اون معنی تحت اللفظی که همه ما میدونیم داره براشون
    مث صحبت کردن ما که بعضا میگیم لعنتی...یا از این دست حرفها... اونها از کلمه فا* استفاده میکنن...بنابراین عینا این کلمه و اجزاش به صورت ترجمه شده به دوبلور فارسی داده شده بود تا همونو اجرا کنه( و نمیدونستن که این حرفها توی کشور ما جزو حرفهای به شدت رکیک هست)
    خلاصه کلام... من از این سری بازی بتل 3 خیلی خوشم نیومد.... برعکس ورژن 2 اش که محشر بود و حتی با کال آف برابری میکرد
    منتظر میمونم ببینم mw3 چطوریه....

15. 3 کاربر از hesam_g59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بازی رو به علت باگ های زیاد و توهین بیش از حد به ایرانی جماعت گذاشتم کنار.
    انصافا هنوز وقتی شروع میکنم cod 6 رو میرم واسم جذابیت خاصی داره و دوست دارم ادامش بدم ولی این بازی خیر.داستان مشخصی نداره ولی یه هدف مشخص داره اونم خراب کردن ایران و ایرانی در دنیا...
    اون زمانی که تو 22 بهمن میری تو خیابون شعار مرگ بر آمریکا میدی پس به دایس هم باید حق بدی که یه سری مراحلش رو در کشوری بیاره که دشمنشه ...

17. 7 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •