تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 303 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام !

یک سوال داشتم ! مدل دستگاه من 6920ه که الان دیگه تنظیمات رنگ رو سیو نمیکنه ! یعنی وقتی سیو میکنم و با خاموش و روشن شدن دستگاه دوباره بر میگرده به تنظیمات اولیه !! میخواستم ببینم مشکل چیه !
    Last edited by امير موسر; 30-03-2013 at 11:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز

روش بکاب گیری اینطوری است که در قسمت hotel mode ------> clon tv to usb به usb انتقال میدهید ولی معمول وقتی به ورژن بالا تر میروید دیگر نمی شود به ورژن قبل برگشت و این سایت ورژن جدید که نام گذاری ایران ua40d6940um و نام گذاری اصلی ua40d6400um
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من فريم وير رو دانلود كردم
    ولي وقتي كه ميخواد آپديت بشه روي 3 % تلويزيون خاموش و روشن ميشه و يه پيغام مياد كه ارتقا انجام نشد
    آيا برا ارتقا هم بايد هتل مود رو فعال كنم؟ يا مشكل جاي ديگس؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام !

یک سوال داشتم ! مدل دستگاه من 6920ه که الان دیگه تنظیمات رنگ رو سیو نمیکنه ! یعنی وقتی سیو میکنم و با خاموش و روشن شدن دستگاه دوباره بر میگرده به تنظیمات اولیه !! میخواستم ببینم مشکل چیه !
    دوست عزیز
    مدل تلویزیونتان را کامل بنویسید و اینکه تنظیمات را از کجا انجام میدهید.

4. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من فريم وير رو دانلود كردم
    ولي وقتي كه ميخواد آپديت بشه روي 3 % تلويزيون خاموش و روشن ميشه و يه پيغام مياد كه ارتقا انجام نشد
    آيا برا ارتقا هم بايد هتل مود رو فعال كنم؟ يا مشكل جاي ديگس؟
    دوست عریر

هتل مود باید خاموش باشد واینکه نگاه کنید حافظه تلویزیو نتان پر نشده باشد.از قسمت اسمارت هاب اگر اپلکیشنهای زیاد از طریق اینترنت دانلود کردید حذف کنید تا حافظه کافی داشته باشید.

6. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    مدل تلویزیونتان را کامل بنویسید و اینکه تنظیمات را از کجا انجام میدهید.
    LED U46D6920 !

تنظیمات رو هم با ریموت از منو دستگاه ! فقط و فقط هم تنظیمات تصویرش به این شکله یعنی صداش و اینجور چیزاش سیو شدس ! فقط من یه کاری کردم اینجوری شد ! منو رو ریموت و منو رو خود پنل رو با هم نگه داشتم یهو نوشت شاپ مود ! دیگه تنظیمات سیو نمیشه از اون موقع !

ممنون میشم که جواب میدی !

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

LED U46D6920 !

تنظیمات رو هم با ریموت از منو دستگاه ! فقط و فقط هم تنظیمات تصویرش به این شکله یعنی صداش و اینجور چیزاش سیو شدس ! فقط من یه کاری کردم اینجوری شد ! منو رو ریموت و منو رو خود پنل رو با هم نگه داشتم یهو نوشت شاپ مود ! دیگه تنظیمات سیو نمیشه از اون موقع !

ممنون میشم که جواب میدی !
    دوست عزیز
    اگر تلويزيون در حالت نمایش مغازه است، تنظيمات صدا Œ Œو تصوير را هر 30 دقيقه دوباره تنظيم می كند. تنظیمات را از حالت نمایش مغازه به حالت استفاده در منزل با استفاده از فرایند تنظیمات تغییر دهید. تلویزیون را درمنبع با استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کرده و به سیستم ← تنظیمات بروید.

تلویزیون شما در حالت مغازه رفته از این طریق عمل کنید. اول با کنترول روی منبع تلویزیون بروید نه روی AV بعد از قسمت
    منو -----> سیستم -----> تنظیمات -----> از حالت مغازه بروید روی منزل وپس از تایید کردن خارج شوید

9. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عریر

هتل مود باید خاموش باشد واینکه نگاه کنید حافظه تلویزیو نتان پر نشده باشد.از قسمت اسمارت هاب اگر اپلکیشنهای زیاد از طریق اینترنت دانلود کردید حذف کنید تا حافظه کافی داشته باشید.
    ممنون از راهنمايي شما
    ولي مشكل حل نشد و موفق به آپگريد نشدم . جالبه كه مشكل ضبط برنامه ها رو دارم و گفتم شايد حل بشه كه نشد .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمايي شما
    ولي مشكل حل نشد و موفق به آپگريد نشدم . جالبه كه مشكل ضبط برنامه ها رو دارم و گفتم شايد حل بشه كه نشد .
    دوست عزیز

عملکرد ضبط روی USB در تلویزیون LED SAMSUNG

دکمه اسمارت هاب----->ALLSHARE PLAY ------> ضبط تلویزیون

برای استفاده از عملکرد ضبط یا TIME SHIFT از USB که با مشخصات USB HDD با سرعت 5,400 دور در دقیقه استفاده کنید.
    1-هنگامی که یک برنامه در حال پخش را ضبط میکنید کلید ضبط را با استفاده از کنترول از راه دور انتخاب کنید. پنجره POP UP نمایان می شود. دستگاه USB نمی تواند تا زمانیکه آزمایش عملکرد دستگاه را تمام نکرده ضبط کند

2- مدت را برای تنظیم زمان ضبط کردن انتخاب کرده و سپس قبول را انتخاب کنید.
    لازم به ذکر است که فرمت ضبط شده فقط در خود تلویزیون قابل پخش است

12. 2 کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام و ممنون از اين همه اطلاع رسانى،من آلمان هستم و زندگى مى کنم،مى خواستم ببينم امکانى هست که با اسمارت تى وى مدل ue40es5500 بدون ماهواره برنامه هاى ايران رو داشته باشم و آيا مى تونم دفترچه راهنماى افارسى اين مدل رو دپيدا کنم از سايت؟ممنون و سال خوبى رو براتون آرزومندم.
    Last edited by kia3noosh; 01-04-2013 at 02:33.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام و ممنون از اين همه اطلاع رسانى،من آلمان هستم و زندگى مى کنم،مى خواستم ببينم امکانى هست که با اسمارت تى وى مدل ue40es5500 بدون ماهواره برنامه هاى ايران رو داشته باشم و آيا مى تونم دفترچه راهنماى افارسى اين مدل رو دپيدا کنم از سايت؟ممنون و سال خوبى رو براتون آرزومندم.
    دوست عزیز

شما می توانید منوال تلویزیونتان را از این سایت بردارید مدل آن با شما فرقی نمی کند User Manual فارسی (PERSIAN ) را انتخاب کنید.

و برا ی دیدن آنلاین شبکه های صدا و سیما از این سایت از طریق بروویس وب اسمارت تلویزیونتان جستجو کنید.

و هر شبکه آنلاین دیگر کافی است که از طریق گوگل شبکه های آنلاین فارسی را جستجو کرده و تماشا کنید.

موفق باشید

15. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •