ایمیل میاد ؟بعد از بردن چند بار یه ایمیل براتون میاد که باید برید برای خودتون یه ماشین بخرید
چجوری باید ایمیلم رو چک کنم ؟
ایمیل میاد ؟بعد از بردن چند بار یه ایمیل براتون میاد که باید برید برای خودتون یه ماشین بخرید
چجوری باید ایمیلم رو چک کنم ؟
پیش فرض دکمه N صفحه کلید را بزن.نقشه را نشون میده.زیر نقشه چند تا گزینه هست که یکیش Mail هست.البته یه دکمه دیگه هم هست که بزنی مستقیم میره تو ایمیل الآن یادم نیست
نه دیگه حسش اومده بیرون متاسفانه
حالا اینشالله این بازی uro2 بیاد ببینیم چطوریه![]()
سلام!
دوستان می خواستم بدونم تفاوت این بازی با Euro Truck چیه ؟؟ تو Euro Truck هم امکانات این بازی (استخدام راننده و ...) هست؟
ممنون .
مرسی رونی بالاخره نصبیدیشپیش فرض دکمه N صفحه کلید را بزن.نقشه را نشون میده.زیر نقشه چند تا گزینه هست که یکیش Mail هست.البته یه دکمه دیگه هم هست که بزنی مستقیم میره تو ایمیل الآن یادم نیست
فقط می خواستی 600 مگ اینترنت منو به باد بدینه دیگه حسش اومده بیرون متاسفانه
حالا اینشالله این بازی uro2 بیاد ببینیم چطوریه![]()
نه بابا بازی کنید بازی فوق العاده باحالیه اگر بهش بچسبید
من تا Level 16 رفتم فکر کنم![]()
خب گاراج رو كه خريديد حالا بايد بريد توي گاراج و بعد توي صفحه اصلي يه نمودار مانند هست كه زير نمودار عكس راننده هست و بالاش خالي هست كه بايد روي اون بالا كليك كنيد تا ماشين ها بياد و بعد يكي رو براي راننده بخريد
توي بيشتر شهر ها يه بار بري هست و لي توي بعضي ها 2 تا هست كه البته خيلي كم هست
حسش رو در خودت بوجود بيار من چون من دوست دارم كه كساني كه توي اين تاپيك ميان راننده واقعي و عشق به كاميون واقعي باشن
اين يورو 2 هم به احتمال زياد تابستان مياد
موفق باشيد![]()
سلام
توي Euro Truck شما نميتونيد گاراج بخريد نميتونيد راننده استخدام كنيد گرافيك اين نسخه از Euro Ttuck بهتر شده و اينكه كاميون هاي بيشتري داره و در كشور آلمان هست
موفق باشيد![]()
عزيز تو به حامد چي كار داري تو باري كن لذتش رو ببر
مگه از بازي الان خوشت نيومده؟
بعدشم چرا 600mb?لينك صفحه اول كه 415mb هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)