یه سوال شاید مسخره:
محتوای مخفی: پایان بازی
یه سوال شاید مسخره:
محتوای مخفی: پایان بازی
گزینه هایی هست که crucible ایجاد میکنه.
من حتی به این crucible شک دارم. یکی به من بگه طرح اولیش از کی بوده! میگن در تمام چرخه ها بوده و در هر چرخه کامل تر شده.
1 سوال پیش میاد!
اگر اولین چرخه پس از شکل گیری ریپر ها شروع به ساخته crucible کرده پس مطمئنا باید میدونستن که catalyst چیه ! وقتی نمیدونی دستگاهت چطور کار میکنه که نمیسازیش
اگر این طرح توسط خود ریپر ها بوجود اومده ، اونوقت یکم داستان قشنگتر میشه.
ریپر ها نقشه crucible رو باقی گذاشتن تا بهرحال یک چرخه شایسته بتونه ازش استفاده کنه ، باری همینه که کاتالیست میگه با مردن هر چرخه امید برای چرخه بعدی بوجود میاد! اگر اینطوری هم باشه یکم پایان قابل دفاع تر میشه. ریپر ها سالها کهکشان رو نابود میکردن تا یک چرخه ای ایجاد بشه ،که از همه نظر آماده باشه تا قانون و نظم چرخه عوض شه.
مثلا در زمان پروتئون ها همکاری نبود و صلح نبود ، و موجودات روباتیک حتی مانند گت ها صلح طلب نبودن! پس این چرخه شایستگیه فرصت دوباره رو داره. و اگر اینطوری باشه که crucible ماله خوده ریپر هاست، واقعا نابودی ریپر ها شاید درست نباشه(مایک گمبل هم گفته فکر نکنم بهترین پایان تخریب باشه)
نمیدونم همون ec بیاد همه چی معلوم میشه اینها فقط حدس و گمانه! امیدوارم در انتها حدس و گمان ها و تئوری های هواداران از آخر داستان به همراه ec بهتر نباشه![]()
خوب alliance هم نمیدونست که crucible چیه و چه طور کار میکنه ولی ساختنش...ولی اینکه طرح اولیش از کجا بوده واقعا جایه سواله...
حدس من اینه که خود نویسنده ها هم به معنای واقعی آخرش و خراب کردن و حالا میخوان درستش کنند امیدوارم که بتونند...
الاینس نمیدونه درست، ولی بهرحال نفشه ای بوده که از قدیم و زمان پروتئون ها باقی مونده و راه دیگه ای جز ساخت نیست.
ولی اون نژادی که اول طرح ساخت رو داده و شروع کرده به ساخت باید میدونسته کاتالیست چیه که دستگاهش کار کنه!
کسی میتونه کمکم کنه ؟!
یکو فقط تو تورنت میتونی پیدا کنی.
ولی واسه دو اگه بگردی شاید بتونی لینک غیر تورنت هم پیدا کنی
من خودم هردوتاش رو مجبور شدم از تورنت دانلود کنم
پس با این حساب یکو باید بیخیال شمدو رو هم دارم از یه جایی دانلود میکنم امیدوارم کار کنه ... این DLC مال 3 رو چی ؟! واسه اون لینکی داری ؟!
این فایلی که گذاشتی پسوردش چیه ؟! موقع اکسترکت پسورد میخواد
tooth![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)