تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 205 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 2044

نام تاپيک: Crysis

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پدرام خان من عکس های تفاوت کراسیس در directx 9 و directx 10 رو توی همین تاپیک گذاشتم
    چند صفحه قبل هست...یک نگاه بنداز
    ببين تفاوت هست ولي اونقدر نيست كه آدم فداي ويستا بكنه. اونقدرها محسوس نيست يه ذره رنگ شفاف تر ميشه تازه اونم توي اون عكسها واقعا معلوم نيست اگه توي خود گيم امتحان كنيم هم شاهد اين تغييرات باشيم تازه اون عكسها توي كيفيت بالاي گرافيكي از بازي گرفته شدند ما كه براي سرعت بخشيدن به بازي و نداشتن افت فريم مي ذاريم روي كمترين كيفيت ديگه dx10 يا 9 خيلي توفيري نداره. قبول كن ويستا گيمينگ نيست ديگه حناي مايكروسافت رنگي نداره همه اين موضوع رو فهميدند حتي خود مايكروسافت هم اعتراف كرده كه ويستا حتب با داشتن dx10 گيمينگ نيست. توي gta iv يه عددي هست كه تا قرمز نشده مي توني كيفيت بازي رو بالا ببري توي ويستا اون عدد در حالت عادي براي من 200 و خورده اي بود ولي توي xp چيزي حدود 450 و كمي هم بيشتر ديگه چه دليلي بهتر از اين توي ويستا من نمي تونم pes بازي كنم چون بيشترين رزوليشني كه تو تنظيمات ميده خيلي كمتر از رزوليشن استاندارد مانيتورم هست ولي توي xp مي تونم رزوليشن بازي رو بذارم روي 1440 در 900 حالا شما باز هم ميگي برم با ويستا كار كنم تازه اينا نقطه ضعف هاي ويستا توي گيمينگ بود حالا بماند دنگ و فنگ ها و سوال ها و كانفيرميشن هايي كه در محيط ويندوز ازمون مي خواد واسه يه كپي پيست كردن ساده بايد 100 بار اوكي و يس بزني. خيلي سوال مي پرسه وقت آدم رو كلا تلف مي كنه واقعا براي استفاده هاي ساده ويستا مناسب نيست خيلي امنيتي هست. ويستا خوبه ولي به درد ما ايرونيا نمي خوره. وقتي xp اومد اصلا پز نميداد مايكروسافت چون ازش خيلي نا اميد بود ولي هد اومدن sp2 و پشت بندش sp3 ديديم كه xp چه قدر قدرتمند كاربردي و بهينه هست در حاليكه قبل اومدن ويستا مايكروسافت بد جوري داشت پزش رو ميداد همون نسخه آلفاش كه نهايي بود كلي مشكل داشت اونقدر مشكل داشت كه تا حالا هيچ ويندوزي اينقدر اشكال نداشت. ويستا اگه خوب بود اينقدر زود نمي مرد. Xp از 2003 تا الان هنوزم بهترين هست. البته همه اينها هم سليقه اي هست و xp براي من سازگاره. بهتره بحث رو خاتمه بديم. تا تاپيك قفل نداشه البته اگه قفل هم بشه واسه تاپيك كريسيس يه تنوع ميشه از بس كساد هست بازار تاپيك هاي كريسيس

اوكي... فعلا باي

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ممنون از توضیحات شما فقط لطف کن و یک سر به تاپیک استالکر بزن و تفاوت بین این دو رو ببین
    stalker shadow of chernobyl

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

ببين تفاوت هست ولي اونقدر نيست كه آدم فداي ويستا بكنه. اونقدرها محسوس نيست يه ذره رنگ شفاف تر ميشه تازه اونم توي اون عكسها واقعا معلوم نيست اگه توي خود گيم امتحان كنيم هم شاهد اين تغييرات باشيم تازه اون عكسها توي كيفيت بالاي گرافيكي از بازي گرفته شدند ما كه براي سرعت بخشيدن به بازي و نداشتن افت فريم مي ذاريم روي كمترين كيفيت ديگه dx10 يا 9 خيلي توفيري نداره. قبول كن ويستا گيمينگ نيست ديگه حناي مايكروسافت رنگي نداره همه اين موضوع رو فهميدند حتي خود مايكروسافت هم اعتراف كرده كه ويستا حتب با داشتن dx10 گيمينگ نيست. توي gta iv يه عددي هست كه تا قرمز نشده مي توني كيفيت بازي رو بالا ببري توي ويستا اون عدد در حالت عادي براي من 200 و خورده اي بود ولي توي xp چيزي حدود 450 و كمي هم بيشتر ديگه چه دليلي بهتر از اين توي ويستا من نمي تونم pes بازي كنم چون بيشترين رزوليشني كه تو تنظيمات ميده خيلي كمتر از رزوليشن استاندارد مانيتورم هست ولي توي xp مي تونم رزوليشن بازي رو بذارم روي 1440 در 900 حالا شما باز هم ميگي برم با ويستا كار كنم تازه اينا نقطه ضعف هاي ويستا توي گيمينگ بود حالا بماند دنگ و فنگ ها و سوال ها و كانفيرميشن هايي كه در محيط ويندوز ازمون مي خواد واسه يه كپي پيست كردن ساده بايد 100 بار اوكي و يس بزني. خيلي سوال مي پرسه وقت آدم رو كلا تلف مي كنه واقعا براي استفاده هاي ساده ويستا مناسب نيست خيلي امنيتي هست. ويستا خوبه ولي به درد ما ايرونيا نمي خوره. وقتي xp اومد اصلا پز نميداد مايكروسافت چون ازش خيلي نا اميد بود ولي هد اومدن sp2 و پشت بندش sp3 ديديم كه xp چه قدر قدرتمند كاربردي و بهينه هست در حاليكه قبل اومدن ويستا مايكروسافت بد جوري داشت پزش رو ميداد همون نسخه آلفاش كه نهايي بود كلي مشكل داشت اونقدر مشكل داشت كه تا حالا هيچ ويندوزي اينقدر اشكال نداشت. ويستا اگه خوب بود اينقدر زود نمي مرد. Xp از 2003 تا الان هنوزم بهترين هست. البته همه اينها هم سليقه اي هست و xp براي من سازگاره. بهتره بحث رو خاتمه بديم. تا تاپيك قفل نداشه البته اگه قفل هم بشه واسه تاپيك كريسيس يه تنوع ميشه از بس كساد هست بازار تاپيك هاي كريسيس

اوكي... فعلا باي
    دوست من !
    مطمئن باش ویستا برای بازی خیلی بهتر نسبت به XP .
    در مورد Crysis من خودم با 2 تا سیستم همزمان تست کردم .
    تا وقتی اونطوری نبینی همین حرف رو میزنی .

در مورد DX10 هم شابد به نظر فرقی نداشته باشه ولی تو بعضی بازی های واقعا تاثیر داره .
    مثلا FarCry2 .
    ولی واسه GTA IV هیچ تاثیری نداره .
    اونی هم که شما میگی تو XP فضای بیشتری بوده ، دلیلش اینه که اگه یه بازی واسه اجرا توی ایکس پی ، 1 گیگ رم میخواد ، تو ویستا 1 گیگ و نیم میخواد .
    شما اگه با رم 2 گیگ تو XP امتحان کردی ، تو ویستا با رم 3گیگ امتحان کنی همون نتیجه رو میگیری .

در مورد اون سئوالات و COnfiguration مثلا از مزیت های ویستا هست
    اون باعث میشه که هربرنامه ای که خواست اجرا بشه ازت اجازه بگیره .
    مثلا اگه یه ویروس واسه فعال شدن خواست نرم افزارش اجرا بشه ، بازم از شما اجازه میگیره .
    شما هم وقتی میبینی چیزی نیست که اجرا کردی خوب اجازه رو بهش نمیدی و نمیتونه کاری کنه .
    بعدشم اونا قابل تنظیم هست . شما اصلا میتونی برش داری !

در مورد XP هم بله کاملا درسته .
    یه ویندوز با ظاهری ساده ولی در اصل قدرتمند و سریع .
    ولی هوش ویستا رو نداره .

من خودم شخصا 1سال و نیم هست که ویستا دارم !

anyway

به قول شما بهتره بحث رو خاتمه بدیم !
    موفق باشید .

4. این کاربر از Oracle_Eldorado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

اقا این maximume edition قضیش چیه ؟؟

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

اقا این maximume edition قضیش چیه ؟؟
    مگه اومد؟؟؟
    والا تا اونجایی که من فهمیدم همون قبلیا هست.
    ولی بچه ها میگفتن اینطور نیست.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دیشب داشتم بازی میکردم
    trainer هم زده بودم
    حالا نمیدونم از trainer بود یا bug خود بازی
    داشتیم راهمون رو میرفتیم که یهو زمین دهن باز کرد و سر از نا کجا اباد در اوردیم
    ولی بسی جالب بود

8. 4 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این مشکلات معمولا با ترینر بوجود میاد
    من هم توی یک سری از بازی ها با استفاده از ترینر همچین مشکلاتی داشتم
    ولی ممنون...خیلی جالب بود

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دیشب داشتم بازی میکردم
    trainer هم زده بودم
    حالا نمیدونم از trainer بود یا bug خود بازی
    داشتیم راهمون رو میرفتیم که یهو زمین دهن باز کرد و سر از نا کجا اباد در اوردیم
    ولی بسی جالب بود

احتمالا مشکل رو ترینر به وجود آورده
    حالا ترینر چی زدی ؟ که چیکار کنه ؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مشكلات اين چنيني رو من توي بازي توراك ديده بودم وقتي زيده بالا پايين مپريدي توي زمين فرو مي رفتي عين اين كه توي آب غرق ميشي با اين تفاوت كه همه جا سياهه

آخر فروم باز chaos theory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مشكلات اين چنيني رو من توي بازي توراك ديده بودم وقتي زيده بالا پايين مپريدي توي زمين فرو مي رفتي عين اين كه توي آب غرق ميشي با اين تفاوت كه همه جا سياهه
    اون مشکل احتمالا از گرافیکتون بوده..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •