تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 186 از 221 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام ب همه دوستان مخصوصا اقا حامد
    من الان 1سالی میشه میرم باشکا(قد 187 وزن70) ولاغر اندامم ولی چون سنگین کار کردم بدن تقریبا خطی دارم و شکمم 6پک داره میشه
    میخام وزن زیاد کنم مربی گفت گینر بگیر ک کرفتم(4 کیلویی شرکت اینر(مسل پیک) ک اصلم نیست ب احتمل زیاد و کراتین منوهیدرات ک خودتون توصیه کردین)
    میخام بدونم دیکه چی لازمه وتسه افزایش وزن؟نظرتون درمورد دیانابول و متان و... چیه؟
    همین برای حجم عالیه. اگه خواستی یه گلوتامین هم بگیر ولی خیلی نیازی نیست.

متان و دیانابول و... اینا همه هورمون هستند! نه مکمل! در مورد عوارضش هم که من نیازی نیست توضیح بدم... اصلا جدای از عوارضش شما فعلا نیاز به اینا نداری.

والا من چون یکم توانم کم بود از پمپ استفاده کردم الانم راه افتادم تو تمرین و احتیاجی به پمپ نمیبینم.الان میخوام بدونم چه مکملی بهترین فایده رو برای من داره که استفاده کنم.
    پروتئین!
    در درجه ی بعد کربوهیدرات و گلوتامین. مولتی ویتامین ها فراموش نشه اگه غذاتون کامل نیست.

داره خودمونی میشه mohsen3544's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه پروتئین خوب به ما معرفی میکنین؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

همین برای حجم عالیه. اگه خواستی یه گلوتامین هم بگیر ولی خیلی نیازی نیست.

متان و دیانابول و... اینا همه هورمون هستند! نه مکمل! در مورد عوارضش هم که من نیازی نیست توضیح بدم... اصلا جدای از عوارضش شما فعلا نیاز به اینا ندارن.
    دوستم حدود 100تا دیانابول همراه با گینر مصرف کرده بود حدود 5 کیلو وزن تو ی ماه زیاد کرد ب منم گفت مصرف کنم.از مربی پرسیدم گفت اره ضرر داره ولی این ضرر مال اوناییه ک روزی 7و8تا میخورن
    چن تا پست قبلیم دیدم خودتون ب یکی پیشنهاد امپولی رو دادید ک اون میخاست قرصشو بخوره چون گفتید واسه کبد ضرر داره
    یادمه اونم استروید و هرمون بود

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ببینید مصرف دارو خودش اصول داره ، همینجور الکی نیست.

اگه دقت کرده باشید منم گفتم فعلا برای شما نیازی نیست یعنی در آینده اگه قید سلامتی صد در صد رو بزنید میشه یه چیزایی اونم اصولی و علمی مصرف کرد.... وقتی که بدن دیگه با تغذیه ی معمولی رشد نمیکنه. تازه همونم روشهای دیگه ای به جز مصرف دارو وجود داره برای اینکه بدن رو وادار کنیم به ادامه ی رشد!

اون چیزی که مربی گفته نشون میده که کلا نمیدونه دیانابول چیه!
    دیانابول داروییه که حدود سه تا پنج ساعت بیشتر توی خون فعال نمیمونه ، یعنی کسی که میخواد مصرف کنه قطعا باید هر چهار ساعت یک قرص بخوره تا جواب بگیره... وگرنه بدن توی پنج ساعت بعد از مصرف قرص رشد میکنه و بعد از اینکه دارو اثرش رفت شروع میکنه به تحلیل رفتن.... اینا رو من به زبان ساده گفتم که شما متوجه بشید اینا مباحث تخصصی پزشکی هستش که هر مربی نمیدونه ، مربی باید درس اینکارو خونده باشه تا بتونه دارو تجویز کنه. من ادعایی ندارم ولی حداقل چیزی که مصرف میکنم یا تجویز میکنم کامل کامل میشناسم و راههای اثرش مدت اثرش عوارضش راههای کاهش عوارض و....... رو میدونم.

دیانابول رو بعد از اینکه مصرف کردید دیگه بدن شما بدون قرص یا آمپول کوچکترین رشدی نخواهد کرد ، اینو میدونستید؟؟!

عوارض کبدی دیانابول هم زیاده به دلیل ساختار مولکولیش... دیگه بیشتر از این توضیح بدم تخصصی میشه اگه خواستید و حوصله داشتید بگید توضیح میدم.

اون دوست شما هم یا دیانابول مصرف نکرده یا تقلبی بوده یا اشتباه مصرف کرده ، مردم از یه گینر معمولی بیشتر از پنج کیلو وزن میگیرن چطوری از صد تا دیانابول و گینر پنج کیلو وزن گرفته؟

به علاوه ی اینکه دیانابول فقط توی بازار سیاه پیدا میشه و دست دلالها هستش. بنابر این تشخیص اصل بودن دارو به عهده ی خود شماست.. یه دوستی داشتم دیانابول تقلبی بهش انداختن هرچی گفتم مصرف نکن گوش نکرد... جوشهایی به صورتش زد وحشتناک. فقط نسخه ای که دکتر پوست براش نوشت حدود 90 هزار تومن شد! و دو ماه طول درمان داشت تا خوب شد...
    Last edited by Havbb; 09-10-2013 at 02:39.

5. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من از امروز میرم باشگاه که لاغر کنم
    اگه میشه بگید که کذوم دستگاه هارو چقدر بزنم ...
    18 سالمه . قدم 175 . وزنم 105 ...
    همه جای بدنم تپله ... در ضمن چربی های من سفت تر از رفیقامه ... این کارمو سختتر میکنه ؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

لاغر شدن = رژیم غذایی + ورزش هوازی + صبر

این دو سه تا ارکان اساسی هستن. حتی چربی سوزها و مکملها هم فقط به این دو سه تا کمک میکنن!
    شما فعلا اینو انجام بدید. ورزش هوازی یعنی مثلا دویدن آهسته

8. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام وقتتون به خیر...سوالم این هست که در بدنسازی آیا میشه موضعی کار کرد؟مثلا شخصا دوست دارم جلو بازوم سفت و توپی بشه و سینم سفت بشه و شکمم هم عضله ای بشه(نه شش تیکه)...یعنی در کل هدف بزرگی ندارم.سوالم اینه که میشه موضعی فقط حرکت های تمرینی این سه تا قسمت رو زد یا اینکه باید کل بدن رو با هم ساخت؟...یکی از دوستان میگفت اگه این کار رو انجام بدی بدنت زشت میشه آیا این حقیقت داره؟...ممنون میشم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بله بدن زشت میشه. شما این عضلاتی که گفتی رو وقتی کار کردی بدون سر شونه بزرگ بدنت زشته. سرشونه رو که کار کنی تقریبا بالاتنه رو کامل کارکردیش. میمونه زیر بغل و پا! فقط همین دوتا اضافی هستن برای شما؟

11. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

یه سوال مبتدیانه
    {پست بدن زشت میشه خوندم این سوال بوجود اومد!}
    بچه ها چندوقتیه تو خونه با دوتا دمبل کار میکنم( اصلا حس باشگاه نیست پلیز پیشنهاد ندید)
    اوایل فقط جلو بازو + پشت بازو بود چندتا کلیپ از یوتیوب گرفتم همونارو کار میکردم
    دوبل ، تک ، چکشی و ....
    الان چند روزیه یه میز درست کردم با تخته
    قفسه سینه کار میکنم (اسم حرکاتو نمیدونم)
    1-دراز میکشم بعد دستارو باز میکنی
    2-دمبل هاو جفتی میبرم پشت سرم بعد میارم بالای سینه و نزدیک سینه میکنم
    +
    و برنامه شنا هم ریختم که به مرور روزی 20-30 تا شنا برم
    و 100 تا هم دراز نشست
    از فردا هم بشین پاشو بصورت حرفه ای میاد تو برنامم(شنیدم خیلی برای استحکام خوبه!)
    => سوالات
    1-الان با این حرکات باز بدن زشت میشه؟
    2-برای زیر بغل ، پا و سرشونه چه حرکاتی میتونم بزنم؟
    3-حرکت شنا + دراز نشست + بشین پاشو دقیقا برای چه قسمتهایی از بدنه؟
    4-من تقریبا هفته ای چهار روز دو ساعته دارم کار میکنم
    این چهار روز هم پشت سر همه بعد سه روز دانشگاه
    اینجوری مشکلی پیش میاد؟ امروز یه مطلب در مورد ریکاوری خوندم واسم سوال پیش اومد
    مثلا 4روز پشت سرهم همه ی این حرکات میزنم :
    شنا+دراز نشست
    با دمبل : صلیب + 2تا حرکت قفسه سینه که بالا گفتم+جلو بازو + پشت بازو + کول
    اینجوری تو سه روز بعد ریکاوری میشه یا کارم اشتباست؟
    دمتون گرم اگه میشه به همه سوالات جواب بدید ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

1- نه ، نمیخوام روحیه تو خراب کنم ولی با این روال رشد آنچنانی نخواهی کرد که بخواد زشت بشه بدنت.
    2-شما بارفیکس + شنا+بشین پاشو با وزنه+ لیفت توی برنامه ت باشه بقیه حرکاتی هم که بلدی بزن بدنت همه جاش ورزیده میشه همه عضلاتت درگیر میشه و متناسب.

3- شنا مال سرشونه پشت بازو سینه شکم (پایه). دراز نشست مال شکم (اختصاصی). بشین پاشو با وزنه مال رشد عمومی بدن مخصوصا پاها و کمر. توی این حرکت حتی به شکم هم فشار میاد کلا همه جا رو درگیر میکنه.
    4- اگه یک روز در میون باشه بهتره ولی اینجوری هم اگه مجبوری خب دیگه چاره ای نیست

شما سعی کن هر روزی یک یا دو عضله رو درگیر کنی. مثلا شنا و پشت بازو . روز بعد بارفیکس و کول و زیربغل. روز بعد بشین پاشو و... اینطوری خودت تقسیم کن. تغذیه ت رو هم قبل و بعد باشگاه خوب مصرف کن تا رشد بکنی. از پروتئین ها زیاد استفاده کن. سعی کن ورزش هوازی (مثل دویدن) رو هم حتما بذاری توی برنامه. با شکم پر تمرین نکن نیم ساعت تا یک ساعت بعد از غذا خوردن شروع کن تمرینو

14. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •