سلام..
sola الان 530 تا 560 تومان
u حدود 420 تا 460
تا 400 تومن بهترین گزینه XPERIA Ray هست.
نمایشگر 3.3. اینچی با تراکم پیکسل عالی
دوربین 8
سخت افزاری خوب
اندروید 4
و...
تا 450 هم Neo گزینه خوبی هست..
سلام..
sola الان 530 تا 560 تومان
u حدود 420 تا 460
تا 400 تومن بهترین گزینه XPERIA Ray هست.
نمایشگر 3.3. اینچی با تراکم پیکسل عالی
دوربین 8
سخت افزاری خوب
اندروید 4
و...
تا 450 هم Neo گزینه خوبی هست..
داداش داخل کدوم بنچمارک نکسوس بهتر از اکسپریا عمل کرده؟نوشته شده توسط ANDROYD3;7164277[COLOR=#ff0000
.....
خواستین بگین بنچمارکهاشون رو بزارم.. اسکسپریا در بنچمارکها از نکسوس خیلی جلوتر بوده ...
اس 3 و وان ایکس قیمتشون بالا 1 تومنه.. بودجه ایشون 900 تومنه..!!!
htc ONE S
نمایشگر SUPER AMOLED با رزولیشنqhd
ظاهر شیک و بدنه با کیفیت
رابطه کاربری جذاب
اندروید 4.1 تایید شده.
سخت افزار بسیار قوی. قویترین دو هسته ای که به راحتی با 4 هسته ها در حال رقابت است.
و....
در خریدش شک نکنید.
فقط توجه کنید با چیپست Snapdragon S4 باید بخرید..
موفق باشید..
Last edited by Punisher_2008; 17-08-2012 at 22:43.
مموری 32 گیگ (حتی کلاس 10) روش به راحتی جواب میده که با حافظه داخلی 16 گیگ مجموعاً میشه 48 گیگ!
توی نمایشگر در اون تستی که انجام داید یک اشتباه بزرگ صورت گرفته! شما تست رو در 50 درصد روشنایی صفحه انجام دادید که درست نیست من خودم قبول دارم در 50 درصد brightness ال سی دی ها عملکرد بهتری نسبت به AMOLED دارند اما در 100 درصد روشنایی این موضوع کاملاً بر عکس میشه و Super AMOLED در 100 درصد روشنایی از ال سی دی خیلی بهتر تصویر رو نشون میده مخصوصاً تصاویری که داخلشون رنگهای مشکی و سبز دارند، من هم خودم از نزدیک با 100 درصد روشنایی Xperia S و Galaxy S2 و Galaxy Nexus رو تست کردم (موقعی که میخاستم گوشی جدید بگیرم). حقیقتاً نکسوس بهتر بود یعنی Xperia S شاید روشنتر باشه صفحهاش ولی نکسوس و S2 رنگها رو زنده تر نشون میدادند و به علاوه یک نکته ای که درباره ال سی دی هست اینه که پس از چند ساعت کار کردن چشم ها خسته میشن در حالی که من الان با گوشیم (Galaxy S2) ساعتها هم که کار میکنم چشمام خیلی کمتر خسته میشه نسبت به زمانی که ساعتها با گوشی قبلیم (Xperia Arc) که صفحه اش ال سی دی بود.
واقعا ممنون از این که جواب دادین دو تاسوال دیگه هم دارم البته با عرض معذرت
1-مدل بدون جی چقدر شارژ نگه میداره؟؟مثلا با کمی بازی و فیلم دیدن و آهنگ گوش دادن و کار های دیگه چقدر نگه میداره؟؟
2-میشه بدون روت کردن نسخه ی اندرید رو به 4 برد؟؟ یعنی از تو خود گوشی آپدیت کرد؟؟ یانه؟ یعنی با وای فای؟
با تشکر
گوشی هایی که Sony میزنه اصلا دوست ندارم. راستش سونی اریکسون از چشمم افتاده و سونی هم که خیلی بد قیافه گوشی میزنه!
از گوشی کشویی خوشم نمیاد. تجربه خوبی از mini pro ندارم. کشویی های سونی اریکس.ن کیفیت لازمو ندارند.
روی پولم اصلا نمیوتنم بزارم. ضمنا اگه قرار باشه سامسونگ بگیرم میرم سراغ htc که کیفیت بالاتری داره.
من از P970 خوشم اومده، چون نسبت به قیمتش خیلی عالیه و خوشگله. من قبلا optimus 3d شو دیدم، خیلی کیفیت ساختش بالا بود.
سلام.
دوست عزیز ظاهرا متوجه نشدید.. گفتم نور 50% و سنسور رو حالت اوتوماتیک..یعنی بنا به تشخیص سنسور...
شما یک سری به یوتوب هم بزن....
تا دلت بخواد گوشی عوض کردم چون کارم خرید و فروش این چیزا هست....
![]()
حـــذفــــ![]()
من بر اساس بررسی توی جی اس ام آرنا گفتم
درضمن ایکس رو هفته پیش 960 دیدم. اس 3 بالای 1 تومنه
وان اس هم بخاطر لبه های تیزش زیاد به دل نمی نشینه و نسبت به هم رده هاش گرون تره!!!!!
سلام به دوستای گلم
من جواب نگرفتم هنوز .یه رای میشه بدید. نفهمیدم یه گوشی خوب ( 2 هسته ای - صفحه بزرگتر از 4 - ...) با یه تبلت چینی ارزون بگیرم یا یه تبلت خوب ( نکسوس 7 - تب2 - تب7+ - ainol novo aurora 2 - ... ) با یه گوشی ساده تر مثلا ace یا ray یا wave3 بگیرم.
نمی خوام زیاد هزینم زیاد کنم تا اگه مثل این سری اگه خراب شدن نسوزم
در ضمن زیاد دوست ندارم هر 2 تا گجت از یه سیستم عامل باشه ولی ...
میشه راهنمایی کنید؟ و دلیل هم لطف کنید ذکر کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)