تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 1746 اولاول ... 861361761821831841851861871881891901962362866861186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

برا اون بازی کمک رسید ممنون که اومدین این بازی هم کمک میخاستم کلن همتون همینین تو این کشور من میدونین کی هستم میدونم این پاک میشه ولی میخام بخونین حتی همین سایتم میگیرم به راحترین طوری که فکر کنین بات اون قدرتم که تو فکرتون جواب نمیده اومدم تو ادمای عادی کارم بجدا این هیچ ربطی نداره یه چیز مالیم به اندازه دوبل یا سوبل زندگیتونه قدرتم چند کشور حمایتم میکنن میسوختم اگر نگم هر کاریم از دستم بر میاد حداقل این جاهایی که ما هستیم کسی نمیتونه به من هیچ حرفی بزنه اون وقت میام تو ادمای عادی به همه کمک میکنم بزرگترین گزینه اصیل که 90درصدتون حتی نمیدونین چیه ولی این سایتش هم خوبه هم اقا سینا خیلی خوبه اخه کمکم کرد اگر نبود صدردصد اون روز دیونه میشد انقدر گشتم که یکی از دوستان اومد بهم جواب داد بعدشم که الان ایدی گذاشتم برا اون بازی اومدن کمک تا چقدر میخاین عقب افتاده باشین یکم پیشرفت کنین که کشورتونم پیشرفت کنه من به چه امیدی اینجا بمونم اخه همش دم میزنین که کشور خوبی نداریم خوب کی خرابش کرده لیاقت میخاد کشور خوبی داشتن شما میخاین داشته باشین؟ من اینو همه جا میگم شما خودتونم نمیتونین درست کنین به خودتون نگاه کنین ای کاش میشد اینو پاک نکنه بخونن تو این کشور خیلیا زحمت میکشن خوب کشور فکردین چیه یه محدوده خاص با حسار که کلی خاکه توش که باید خاکشم بوسید خاک وطنتو اون ادماشن که باید بسازنش و اون ادماشم شمایین که فکرتون هنوز رشد نکرده بچه این مرد شما نیستین عزیزه من مرد اون دختریه که اینجا شبو ر.وز تمرین میکنه با دو ضربه دیگه شما بلند نمیشی مرد بودن فقط به اونی که فکر میکنیینو دارین نیست با این کارایی که این دختر یا این پسر میکنه بهش میگن مرد حالا چه کار خلاف کنه چه سالم حداقل اون میتونه ادعا مردونگی کنه

2. این کاربر از parmidapapi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

عزیزمن شما برو تو تاپیک خودش بنویس نه اینجا یا چمیدونم برو از مدیر ها کمک بگیر
    نه اینکه بیای اسپم بکنی 5 تا 6 تا پست پشت سر هم بذاری که بی ربط به موضوع تاپیک باشه

4. 2 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

تروخدا ... ترو جان من .... یه نامه کسی که انگلیسیش خوبه بنویسه برا lol بگه به پلیر ها اول بازی بگن ... شما نمی تونین وسط بازی برین شام بخورین ! شما نمی تونین وسط بازی برین سینما ! شما وسط بازی نمی تونین برین بیمارستان ! (مرده که میگفت دارم میرم بیمارستان ولی خالی می بسته احتمالا :| ) خب آخه یعنی چی ؟ :| وسط بازی داریم میبریم میزارن میرن میبازیم :| :| یه سری نوب هم هستن به خدا قسم همین امروز یه YI بود من میرفتم سراغ 2 تا هیرو 1 یکیرو میکشتم اون همینطوری نگاه می کرد :| بعد که می کشتم هیرو 2 ومیه ته جونش مونده بود این اتک میداد و میگرفت :| یا یسریا هستن تیمو بر میدارن فقط ks می کنن :| خب اخه یعنی چی ؟ :| عقده کیل دارن ؟ :| من گارن جدیدنا بر میدارم ، تانک می چینیم میرم وسط که اینا بیان پشتم تا وسط راه میان در میرن :| بعد کلی فید دادن ، سرندر میدم همه no میدن :| خب یعنی چی ؟ :|
    منو چی میگی پس . 4 نفر با هم premade کرده بودن منم شانسی افتاده بودم توشون . بعد دقیقه 40 بود تقریبا که تیممون توی بیس اونا داشت تاورشون رو میزد . اونا هم نوب بودن حسابی .
    بعد یکی از هم تیمی های من گفت من نمیتونم بازی کنم باید برم دیگه نگفت واسه چی . یه surr داد هر 4 تاشون yes زدن و بازی تموم شد . منو میگی همانا اینطوری موندم که 40 دقیقه واقعا چرا من وقتم رو گذاشتم روی این بازی (این شکلک جدیدا چه باحاله . وقتی ازشون استفاده میکنم حس میکنم توی ناروتوام)

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANT3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

برا اون بازی کمک رسید ممنون که اومدین این بازی هم کمک میخاستم کلن همتون همینین تو این کشور من میدونین کی هستم میدونم این پاک میشه ولی میخام بخونین حتی همین سایتم میگیرم به راحترین طوری که فکر کنین بات اون قدرتم که تو فکرتون جواب نمیده اومدم تو ادمای عادی کارم بجدا این هیچ ربطی نداره یه چیز مالیم به اندازه دوبل یا سوبل زندگیتونه قدرتم چند کشور حمایتم میکنن میسوختم اگر نگم هر کاریم از دستم بر میاد حداقل این جاهایی که ما هستیم کسی نمیتونه به من هیچ حرفی بزنه اون وقت میام تو ادمای عادی به همه کمک میکنم بزرگترین گزینه اصیل که 90درصدتون حتی نمیدونین چیه ولی این سایتش هم خوبه هم اقا سینا خیلی خوبه اخه کمکم کرد اگر نبود صدردصد اون روز دیونه میشد انقدر گشتم که یکی از دوستان اومد بهم جواب داد بعدشم که الان ایدی گذاشتم برا اون بازی اومدن کمک تا چقدر میخاین عقب افتاده باشین یکم پیشرفت کنین که کشورتونم پیشرفت کنه من به چه امیدی اینجا بمونم اخه همش دم میزنین که کشور خوبی نداریم خوب کی خرابش کرده لیاقت میخاد کشور خوبی داشتن شما میخاین داشته باشین؟ من اینو همه جا میگم شما خودتونم نمیتونین درست کنین به خودتون نگاه کنین ای کاش میشد اینو پاک نکنه بخونن تو این کشور خیلیا زحمت میکشن خوب کشور فکردین چیه یه محدوده خاص با حسار که کلی خاکه توش که باید خاکشم بوسید خاک وطنتو اون ادماشن که باید بسازنش و اون ادماشم شمایین که فکرتون هنوز رشد نکرده بچه این مرد شما نیستین عزیزه من مرد اون دختریه که اینجا شبو ر.وز تمرین میکنه با دو ضربه دیگه شما بلند نمیشی مرد بودن فقط به اونی که فکر میکنیینو دارین نیست با این کارایی که این دختر یا این پسر میکنه بهش میگن مرد حالا چه کار خلاف کنه چه سالم حداقل اون میتونه ادعا مردونگی کنه
    اقا من این متنو تو 3 تا مترجم تست کردم بازم متوجه نشدم منظوره ایشون چیه !!
    شما یکم منظورتو واضح بگو تا کمکت کنن ....

8. 2 کاربر از DANT3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

سلام شماها هم مثل من نمیتونید بازی کنید؟ من صبحها فقط میتونم بازی کنم ظهرها پینگم 300میشه دیگه نمیتونم همش لگه و ریکانکت میشم یه دفعه میمیرم خودم حالیم نمیشه شماها هم اینجوری هستید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Lesbian Club

پيش فرض

Last edited by J A C K S O N; 22-11-2012 at 02:17.

11. این کاربر از J A C K S O N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا من این متنو تو 3 تا مترجم تست کردم بازم متوجه نشدم منظوره ایشون چیه !!
    شما یکم منظورتو واضح بگو تا کمکت کنن ....
    شما از مترجم دوشــــواری کمک بگیر کار راه می افته
    قبلا پاییزی میشد محیط بازی بعد زمستونی میشد جال می کردیم الان هنوز بازی تو فصل بهار مونده چرا اخه زمستون نمی کنن اینا...

13. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این چمپ ساپور جدید مشخصاتش اومد واقعا اسپیل فاز میدهههههههههههههه تو مایه ها jeena

15. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام شماها هم مثل من نمیتونید بازی کنید؟ من صبحها فقط میتونم بازی کنم ظهرها پینگم 300میشه دیگه نمیتونم همش لگه و ریکانکت میشم یه دفعه میمیرم خودم حالیم نمیشه شماها هم اینجوری هستید؟
    اره تقریبا منم همینطورم . فکر کنم به خاطر اختلاف زمانی اروپا با ایران باشه . یعنی از یه موقعی به بعد اونا میریزن توی سرور و شلوغ میشه .
    شبا که توی ایران به خاطر ساعت دانلود رایگان نت شلوغ میشه و ظهر به بعد هم که اروپایی ها میریزن .

17. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این zix گرفتیم اصلا نمیشه رفت اون موقع که چمپ فری بود من 1 بار باهش نباختم اخر بازی 25 ... کیل بود الان 8 دست باهاش رفتم اصلا عجیب قریب میمیره ... استابل تیم بهم میرزه ...
    با وجود اینکه من تانکشم میکنم بازم خوب جواب نمیده ؟!

19. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •