برا اون بازی کمک رسید ممنون که اومدین این بازی هم کمک میخاستم کلن همتون همینین تو این کشور من میدونین کی هستم میدونم این پاک میشه ولی میخام بخونین حتی همین سایتم میگیرم به راحترین طوری که فکر کنین بات اون قدرتم که تو فکرتون جواب نمیده اومدم تو ادمای عادی کارم بجدا این هیچ ربطی نداره یه چیز مالیم به اندازه دوبل یا سوبل زندگیتونه قدرتم چند کشور حمایتم میکنن میسوختم اگر نگم هر کاریم از دستم بر میاد حداقل این جاهایی که ما هستیم کسی نمیتونه به من هیچ حرفی بزنه اون وقت میام تو ادمای عادی به همه کمک میکنم بزرگترین گزینه اصیل که 90درصدتون حتی نمیدونین چیه ولی این سایتش هم خوبه هم اقا سینا خیلی خوبه اخه کمکم کرد اگر نبود صدردصد اون روز دیونه میشد انقدر گشتم که یکی از دوستان اومد بهم جواب داد بعدشم که الان ایدی گذاشتم برا اون بازی اومدن کمک تا چقدر میخاین عقب افتاده باشین یکم پیشرفت کنین که کشورتونم پیشرفت کنه من به چه امیدی اینجا بمونم اخه همش دم میزنین که کشور خوبی نداریم خوب کی خرابش کرده لیاقت میخاد کشور خوبی داشتن شما میخاین داشته باشین؟ من اینو همه جا میگم شما خودتونم نمیتونین درست کنین به خودتون نگاه کنین ای کاش میشد اینو پاک نکنه بخونن تو این کشور خیلیا زحمت میکشن خوب کشور فکردین چیه یه محدوده خاص با حسار که کلی خاکه توش که باید خاکشم بوسید خاک وطنتو اون ادماشن که باید بسازنش و اون ادماشم شمایین که فکرتون هنوز رشد نکرده بچه این مرد شما نیستین عزیزه من مرد اون دختریه که اینجا شبو ر.وز تمرین میکنه با دو ضربه دیگه شما بلند نمیشی مرد بودن فقط به اونی که فکر میکنیینو دارین نیست با این کارایی که این دختر یا این پسر میکنه بهش میگن مرد حالا چه کار خلاف کنه چه سالم حداقل اون میتونه ادعا مردونگی کنه