شما هم کارت گرافیکتون خیلی ضعیفه و هم سی پی یو که واقعا به درد این بازی نمیخوره.
برای بازیهای جدید حتما توصیه میشه از سی پی یو 4 هسته ای استفاده بشه
متاسفانه قیمت های قطعات هم بسیار بالا شده و برای اکثر افراد غیر قابل خرید شده
![]()
شما هم کارت گرافیکتون خیلی ضعیفه و هم سی پی یو که واقعا به درد این بازی نمیخوره.
برای بازیهای جدید حتما توصیه میشه از سی پی یو 4 هسته ای استفاده بشه
متاسفانه قیمت های قطعات هم بسیار بالا شده و برای اکثر افراد غیر قابل خرید شده
![]()
Last edited by kingmohsen; 06-07-2013 at 16:11.
بازی معرکست
مخصوصا قسمت داستانی که خیلیییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییی عالیه
![]()
بالاخره بازی دست منم رسید! اونقدر غرق بازی بودم که از ساعت 2 تا 5 یکنواخت داشتم بخش استوری رو میرفتم! تغییر شکل و شمایل بعضی کاراکترا مثل Sektor و Kano خیلی جالبه و زیبا طراحی شده! البته سکتور یه صدایی میداد (لوبی لوبو بود فک کنم) اونو عوض کردن یکمی حالم گرفته شد
کیفیت بازی به نظرم از نسخه XboX بهتر بوده. خیلی خوب پورت شده.
این کانگ لائو یه حرکتی داشت رو هوا دوچرخه و موشکی میزد، کسی میدونه اینجا باید چطور بزنمش؟ راستی اسکورپین هم یه حرکت داشت از پشت سر طرف میومد بیرون ، اون چطوره؟
پ.ن:آنلاینشو کسی امتحان کرده؟ اگه شدنیه شب بریزیم با هم بازی کنیم!
Last edited by EngineeR EhsaN; 06-07-2013 at 16:17.
رو کنسول که بازی می کردم حرکت ها به این شکل بود ن
برا کانک لئو : عقب عقب مربع
برا اسکورپین : پایین عقب ضرب در
البته وقتی در حین بازی استارت رو بزنید و برید به منو اونجا طریقه زدن کمبوها رو یاد داده
آره بازم خوبه کلا فرهنگ اونور تا اینجا زمین تا آسمون فرق میکنه!!!
البته خوب یه چیز هم هست بیشتر گروههای هکر فقط به خاطر اثبات خودشون بازیها و نرم افزارها رو کرک میکنند و این قضیه کرک شدن بازیها به اون شدت هم وابسته به پایرسی بازیها نیست!!
درست شد
سال کنکور هست ایشالا سیستم جدید بعد از کنکور![]()
بازی خیلی رووون و عالی بود...بعد 20 سال یه مرتال کمبت زدم روشن شدم
از ساعت 5 صبح که دانلودش تموم شد تا الان دارم بازی میکنم.حال کردم با این ساب زیرو و اسکورپیون
فقط و فقط اسکورپیون و نوب سایبوت ، تمام
یعنی یکی این آنلاینو چک نکرده ببینه کار میکنه یا نه؟
میخواستم چک کنم ولی از اونجایی که اکانت استیمم خیلی عزیزه چک نکردم چون امکان بن شدن اکانت استیم رو داره این روش .یعنی یکی این آنلاینو چک نکرده ببینه کار میکنه یا نه؟
__
بازی خیلی عالیه بعد از مدت ها یه مرتال خوب زدم !
فقط برای من Sub-Zero و نوب .(اسموک هم دوست داشتنیست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)