تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 309 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

چقدر عجولی رفیق! هنوز 2 هفته نیست 2.2.2 رسمی اومده (اون هم یه باگ کوچولو توی ring tune داره) نه نیومده

بچه ها نرم افزاری میشناسید که وقتی گوشی با کابل به کامپیوتر وصل است بشه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد؟
    من دارم روی ConnectifyInstaller و VirtualRouterInstaller که واسه اتصال به وایرلس لپتاپ و کشیدن adsl از اون طریق هست کار میکنم ولی هییییییی قطع میشه هیییییییی قطع میشه. شمام اگه به جایی رسیدی خبرشو بده بمون

2. این کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام
    من بدجور تو اين استفاده از اپرا ميني گير كردم...اگر كسي ميدونه چطور از چي پي ان توي گوشي ميشه استفاده كرد لطفا راهنمايي كنه... البته من از اينترنت با وايرلس استفاده ميكنم و مستقيم به مودم كانكت هستم...

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

با درود دوباره خدمت دوستان

یه سوال داشتم می خواستم بدونم این مشکل قفل صفحه به صورت زمان راندوم رو دوستان دارند ؟
    منظورم اینه که دارین کار میکنی با گوشی یه دفعه صفحه لاک می شه باید دوباره با دکمه پاور لاک آنلاک بکنی تا مشکل حل بشه ولی بازم ...

راه حلی نیست واسش؟
    فکر کنم قبلا" یکی از دوستان یک همچین مشکلی داشت. اگر سخت افزاری نباشه یعنی از کلید پاورش با یک آپدیت حل میشه . برای اطمینان اگر گوشی رو تازه خریدی به فروشگاهی که خریدی نشون بده .

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------

بچه ها نرم افزاری میشناسید که وقتی گوشی با کابل به کامپیوتر وصل است بشه از اینترنت کامپیوتر استفاده کرد؟
    usb tether اگر درست تایپ کرده باشم

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

usb tether اگر درست تایپ کرده باشم
    آقا ما اشکمون در اومد بس که دنبال اتصال گوشی به کامپیوتر یا لپتاپ (از طریق کابل و وایرلس و این جور چیزا) گشتیم. یه کم توضیح بدین لطفا اسم نرم افزار که توی سرچ پیدا نشد
    من دارم روی ConnectifyInstaller و VirtualRouterInstaller که واسه اتصال به وایرلس لپتاپ و کشیدن adsl از اون طریق هست کار میکنم ولی هییییییی قطع میشه هیییییییی قطع میشه. شمام اگه به جایی رسیدی خبرشو بده بمون

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض راهنمای استفاده از اینترنت کامپیوتر در گوشیهای وایرلس دار بدون Access Point

آقا ما اشکمون در اومد بس که دنبال اتصال گوشی به کامپیوتر یا لپتاپ (از طریق کابل و وایرلس و این جور چیزا) گشتیم. یه کم توضیح بدین لطفا اسم نرم افزار که توی سرچ پیدا نشد
    راهنمای استفاده از اینترنت کامپیوتر در گوشیهای وایرلس دار بدون Access Point

برای استفاده از اینترنت کامپیوتر روی گوشیهایی که Wi-fi یا همون Wirelsss دارن یا باید روتر وایرلس (Wireless Router) یا همون Access Point داشته باشید که به این کارها نیاز نداره یا باید یه کامپیوتر مجهز به Wireless و یه اشتراک اینترنت اشته باشید تا بتونید اینترنت رو با هر وسیله Wireless دار دیگه به اشتراک بزارید. (البته فکر میکنم با بلوتوث هم بشه تو گوشیهایی مثل گوشی های بالا اینترنت رو به اشتراک گذاشت ولی طریقه کار کردنش رو بلد نیستم.:dont

کارهایی که توضیحشون تو ادامه اومده برای درست کردن یک شبکه بیسیم بدون داشتن روتر یا access point (اصطلاحا Ad-Hoc) است.شرمنده من با ویندوز ویستا این کارو کردم چون با XP موفق نشدم. :nono:

شروع میکنیم :

از روی Task Bar روی اون دوتا کامپیوتر راست کلید کنید و Network & Sharing Center رو کلیک کنید.

از سمت چپ Manage Network Connections رو کلیک کنید

کانکشنی رو که میخواید ازش تو گوشی استفاده کنید راست کلیک کنید Properties رو بزنید

حالا روی Sharing کلیک کنید و گزینه ی Allow other network users to... رو تیک بزنید و آداپتور وایرلس رو انتخاب کنید.

Ok کنید.

حالا روی آیکون وایرلس راست کلیک کنید و Properties رو کلیک کنید.

روی( Internet Protocol Version 4 (TCP/IP V4 کلیک کنید و Properties رو بزنید. در پنجره باز شده اعدادی که در عکس اومده رو در جای خودشون وارد کنید. بقیه رو خالی بزارید.

OK کنید.

حالا به Start برید و Connect To رو بزنید. و از اون پایین Set up a network or connection رو انتخاب کنید.

Setup a wireless ad-hoc network رو انتخاب کنید.

در این پنجره در کادر جلوی Network name یه اسم دلخواه وارد کنید. اگر میخواید که شبکه تون پسورد داشته باشه Security Type رو WEP انتخاب کنید (حواستون باشه WP2A Personal رو انتخاب نکنید چون گوشی از این نوع رمزگذاری پشتیبانی نمیکنه.) و در Security Key/Passphrase یه پسورد 5 یا 13 رقمی وارد کنید اگر نه ( No Authentication (Open رو انتخاب کنید و Save this network رو تیک بزنید.

حالا توی گوشی WLAN رو فعال کنید و Scan کنید. یادتون نره که Wireless کامپیوتر یا نوت بوک باید روشن باشه و شما باید به اینترنت وصل باشید !

نقل از TCI

و اين هم آموزش در XP
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by vafa1353; 30-06-2011 at 21:55.

7. 7 کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

سلام
    من بدجور تو اين استفاده از اپرا ميني گير كردم...اگر كسي ميدونه چطور از چي پي ان توي گوشي ميشه استفاده كرد لطفا راهنمايي كنه... البته من از اينترنت با وايرلس استفاده ميكنم و مستقيم به مودم كانكت هستم...
    يعني كسي از چي پي ان استفاده نكرده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

من با ویندوز ویستا این کارو کردم چون با XP موفق نشدم. :nono:
    آقا دم شما گرم. تا یه جاهایی پیش رفتم ولی یکی 2تا از اون پنجره ها رو وین7 نداره امیدووارم کار بقیه راه افتاده باشه

ویرایش:
    hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooh hoooooooooh
    جااااااااااان کار ما هم راه افتاد

سلام دوستان
    هونطور که می دونید واسه نصب نرم اقزار ها و آپدیت گوشی به اینترنت داخل گوشی معمولا احتیاج هست
    بهترین نحوه ضیر اینترنت هم از طریق مودم وای فای هست
    اما شاید بعضیا مودم وایرلس نداشته باشن یا نخوان هزینه اضافی بدن و اونو بخرن
    از طریق روشی که بهتون می گم البته فقط روی ویندوز 7 می تونید از طریق کارت وایرلس یا وایرلس لپ تاپتون اینترنت سیستمتونو با گوشی شیر کنید راه هم بسیار سادست
    ابتدا نرم افزار connectify me رو از لینک زیر دانلود کنید که فقط روی ویندوز 7 کار می کنه
    بعد از نصب نرم افزار به این ترتیب عمل کنید
    وارد control panel بشید سپس network and sharing center
    بعد از اون کانکشنی که باهاش به اینترنت وصلیدو انتخاب کنید این کانکشن حتما باید ppoe باشه
    بعد ر برید به properties اون کانکشن
    تب sharing رو انتخاب کنید سپس تیک گزینه allow this connectin to ..... رو فعال کنید
    حالا کانکشن wierless رو از تب پایینش انتخاب کنید

بر می گردیم به نرم افزاری که دانلود کردید
    نصب و اجراش می کنیم
    سپس بعد از اجرا در سطر اول یعنی WiFi Name نام شبکه وایفای خود را تعیین کنید که یک نام دلخواه خواهد بود . در بخش بعدی یعنی Passphrase برای شبکه خود یک پسورد تعیین کنید تا از لحاظ امنیتی مشکلی پیش نیاید و تنها خودتان و کسانی که پسورد آن را دارند بتوانند به شبکه وایرلس دسترسی پیدا کنند. در نهایت در بخش سوم یعنی اینترنت نام کانکشنی که بدان در لپ تاپ خود متصل هستید را انتخاب نمایید. اکنون با زدن گرینه Start Hotspot لپ تاپ شما اینترنت خود را برای موبایل ها و سایر لپ تاپ های دیگر به اشتراک می گذارد و با سرچ کردن وایرلس نام انتخابی که در سطر اول گذاشتید نمایش داده و به راحتی می توانید به آن متصل شوید. بدین ترتیب اینترنت پرسرعت خود را به راحتی به دستگاه های مجهز به وایرلس نظیر موبایل , آیفون و آیپاد , PSP و سایر لپ تاپ های دیگر به اشتراک گذارید بدون آنکه مودم وایرلس داشته باشید !

دانلود نرم افزار connectify me
    کد:
    به نقل:
    edris206 از موبیلستان که واقعا دم ادریس خان گرم
    Last edited by mad-defy; 01-07-2011 at 23:27.

10. 3 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dimoqwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بدلیل کاربر "در آغاز فعالیت" بودن من دکمه های تشکرم فعال نبود، الان شد، فکر کنم محدودیت داره حالا با توجه به چیه نمیدونم.

اما مشخصات گوشی:
    System version.34.30.3301.MB525.Retail.en.CH18
    Firmware version: 2.2.2
    Baseband version : EPU93-U-00.59.01
    Kernel version : 2.6.32.9.gfd876be
    Build number : JEM-3.4.3-33-1

و اینکه کارت حافظه ای که روی گوشی بود خالی بود ولی حافظه خود گوشی حدود 1.1 گیگش خالیه یعنی نزدیک 800-900 مگ اطلاعات روشه. منظورتون از حافظه گوشی هست که بکاپ بگیرم دیگه؟ (نحوه بکاپ گرفتن رو هم اگه توی همین فروم باشه پیدا میکنم چون دارم میخونم بتدریج)
    Last edited by dimoqwe; 01-07-2011 at 00:59.

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خریدم! اول نظر اولیه ام رو بگم و بعد چندتا سوال.
    از نظر ظاهر و اندازه خوب. از نظر تاچ هم خیلی خوب. از نظر صدای تلفن خیلی خوب. آنتن هم خوبه. از نظر صفحه و شفافیت هم خوبه. در نگاه اول چیزی که بنظرم خوب نیست دوربینشه که کیفیت اصلا خوبی نداره.
    گوشی اندروید 2.2.2 پیش فرض روش نصب بود و همراه با رامی که ساپورت چینی داشت.
    1- جی پی اس گوشی هم نمیتونه ماهواره پیدا کنه، چرا؟ البته هنوز نقشه و اینا نداره، چطوری میشه جی پی اس رو چک کنم که سالمه؟ این برام مهمه. برای نقشه چکار کنم که روی گوشی ذخیره بشه؟
    2- حالا بنظرتون رام فارسی بریزم یا فقط گوشی رو فارسی کنم؟ من منوی فارسی نمی خوام همین که بتونم وبسایت فارسی بخونم و اس ام اس فارسی بزنم کافیه ولی کلا از اینکه صفحه کلید چینی داره هم خوشم نمیاد. بدم نمیاد که دیگه این حروف چینی رو نبینم!
    3- راستی تو پکش سی دی نداشت! گوشی و درب و باتری و کابل یو اس بی و دو شاخ و دو تا دفترچه و یک رم 2 گیگ که نصب بود و هدفون. همیناست؟ دفترچه راهنمای آبکی هم داشت کلا چند صفحه مختصر. راستی پک هم نبود اونطور که شما میگفتید. اینجور چیزا آدمو به شک میندازه که نکنه...
    4- یک سوال ساده! من تا حالا اندروید نداشتم در مورد نصب نرم افزار یا بازی و کانکت شدن بوسیله کامپیوتر به اینترنت هم کجا مراجعه کنم که یاد بگیرم؟
    قیمت هم 388 طبقه 5 و 6 علاالدین. قیمت پایین تر هم میگفتن اما وقتی میگفتم بده میگفت نرم افزار هم روشه! (آخر کلاه گذاشتن سر مردم شدن اینا، جلوی چشم خودم یک بنده خدایی بود معلوم بود از گوشی چیزی زیاد نمیدونه یک گوشی ساده هم خریده بود بهش گفت حالا باید برات آپدیت کنم و اینا حالا فلان قدر اضافه بده)
    GPS رو میتونی با نرم افزار gps test plus تست کنی.
    کد:

داره خودمونی میشه Hamid_pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

راهنمای استفاده از اینترنت کامپیوتر در گوشیهای وایرلس دار بدون Access Point

برای استفاده از اینترنت کامپیوتر روی گوشیهایی که Wi-fi یا همون Wirelsss دارن یا باید روتر وایرلس (Wireless Router) یا همون Access Point داشته باشید که به این کارها نیاز نداره یا باید یه کامپیوتر مجهز به Wireless و یه اشتراک اینترنت اشته باشید تا بتونید اینترنت رو با هر وسیله Wireless دار دیگه به اشتراک بزارید. (البته فکر میکنم با بلوتوث هم بشه تو گوشیهایی مثل گوشی های بالا اینترنت رو به اشتراک گذاشت ولی طریقه کار کردنش رو بلد نیستم.:dont

کارهایی که توضیحشون تو ادامه اومده برای درست کردن یک شبکه بیسیم بدون داشتن روتر یا access point (اصطلاحا Ad-Hoc) است.شرمنده من با ویندوز ویستا این کارو کردم چون با XP موفق نشدم. :nono:

شروع میکنیم :

از روی Task Bar روی اون دوتا کامپیوتر راست کلید کنید و Network & Sharing Center رو کلیک کنید.

از سمت چپ Manage Network Connections رو کلیک کنید

کانکشنی رو که میخواید ازش تو گوشی استفاده کنید راست کلیک کنید Properties رو بزنید

حالا روی Sharing کلیک کنید و گزینه ی Allow other network users to... رو تیک بزنید و آداپتور وایرلس رو انتخاب کنید.

Ok کنید.

حالا روی آیکون وایرلس راست کلیک کنید و Properties رو کلیک کنید.

روی( Internet Protocol Version 4 (TCP/IP V4 کلیک کنید و Properties رو بزنید. در پنجره باز شده اعدادی که در عکس اومده رو در جای خودشون وارد کنید. بقیه رو خالی بزارید.

OK کنید.

حالا به Start برید و Connect To رو بزنید. و از اون پایین Set up a network or connection رو انتخاب کنید.

Setup a wireless ad-hoc network رو انتخاب کنید.

در این پنجره در کادر جلوی Network name یه اسم دلخواه وارد کنید. اگر میخواید که شبکه تون پسورد داشته باشه Security Type رو WEP انتخاب کنید (حواستون باشه WP2A Personal رو انتخاب نکنید چون گوشی از این نوع رمزگذاری پشتیبانی نمیکنه.) و در Security Key/Passphrase یه پسورد 5 یا 13 رقمی وارد کنید اگر نه ( No Authentication (Open رو انتخاب کنید و Save this network رو تیک بزنید.

حالا توی گوشی WLAN رو فعال کنید و Scan کنید. یادتون نره که Wireless کامپیوتر یا نوت بوک باید روشن باشه و شما باید به اینترنت وصل باشید !

نقل از TCI

و اين هم آموزش در XP
    کد:
    در XP با موفقیت جواب داد. خیلی وقت بود دنبالش بودم. دمت گرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •