تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 1783 اولاول ... 861361761821831841851861871881891901962362866861186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه ahp4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من حدس می زنم اصفهان نمایندگی تا نمایندگیش متفاوته،
    چون من مشکلی ندارم
    شما کلا مشکلی نداری یا تازه خوب شده؟

داره خودمونی میشه nimanimaoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    منزل خودمون

پيش فرض

مشهد ، سرعت شبانه همچنان 20 تا 23 کیلو بایت ، مجموعا 300 مگابایت ظرف چهار ساعت. صبانت با این حربه ی کاهش سرعت شبانه در واقع سرعت اتمام شارژها رو افزایش داد و بسته های 1 گیگبایتی (5300 تومان) خودش رو هم که رو دستش مونده بود الان داره به مشتریها میفروشه.
    منم مشهدم امروز امتحان کردم سرعت بین 15-20 بود
    صبانت گرگ بارون دیده است
    صبا نت به اخر ش رسیده !!

من که دو ماه دیگه عازم سربازی هستم و اشتراکم هم تا یک هفته بعدش بیشتر کار نمیکنه .

پشت دستم رو داغ میکنم که برگشتم یک وقت خ.. نشوم دوباره بروم از صبانت بگیرم .
    حتی اگه سرعتش هم درست بشه میخواهم برای لجبازی هم که شده حتی گرون تر هم بخرم ولی دلم خنک بشه .
    نامردا سرعت روزانه اشون رو زیاد میکنند که اشتراکمون زودتر تموم بشه . سرعت شبانه رو کم میکنند ، نه معذرتی چیزی ....
    حتما قولتون یادتون نره دوست عزیز

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوست عزیزی که در یکی از نمایندگی های صبانت در تهران کار می کنی خانم ببخشید آقای نیوشا خان محترم !!!
    کاش شما زودتر از این پیغام می گذاشتید وکاش شما مقامتان در آن شرکت در حدی بود که در آخر بحث نگویید به من ربطی نداره من هم یک کارمند ساده حقوق بگیر هستم. کاش مثلا آقای محمودی خودشان به این تاپیک قدم رنجه می فرمودند و اساس این همه شکایات را بررسی می کردند. اینجا محلی است که همگان به صورت برابر حرف هایشان را می زنند چه آنهایی که از صبانت طرفدای می کنند چه آنهایی که انتقاد و اعتراض دارند و چه کارمندان آن شرکت .
    حال من از شما کارمند محترم ان شرکت یک سئوال خیلی صریح دارم و امیدوارم به صراحت هم به آن پاسخ دهید.
    فرض کنید من مشتری 4 ساله شما نیستم. بلکه یکی از آن بقیه صدها و هزاران مشتری جدیدی هستم که به قول شما در نوبت خوابیده ام تا از این شرکت اینترنت بگیرم.
    به عنوان این مشتری در نوبت خوابیده از شما می پرسم 5 ویزگی و امتیاز مهم شرکتتان را برایم بازگو کنید تا مرا مجاب کند که ماه ها که هیچ سال ها هم در انتظار شرکت شما بدون اینترنت باقی بمانم وبه امید آن روز تاریخی بنشینم که یک پورت خالی برای من پیدا شود
    خب اگر فکر می کنید 5 ویزگی زیاد است 3 ویژگی و امتیاز منحصر به فرد این شرکت را بیان کنید که شرکت های دیگر ندارند اگر باز هم فکر می کنید زیاد است فقط یک امتیاز و ویژگی رابازگو کنید تا من در مقابل این همه صبر و انتظار اقلا بدانم روزی با گرفتن یک پورت متبرک صبانت من هم به رستگاری جاودان دست پیدا می کنم.
    چرا دفاع میکنید خانم محترم از شرکت خودتون ؟
    حداقل سکوت کنید لطفا اشک بعضیا در اومده

ای بابا هنوز که اینجا بحث صبانت هست بنده چند هفته پیش اخطار دریافت کردم و پستهای بنده هم پاک شدند .دوستان من همان روزهای اول که شبانه خراب شد جمع کردم .اما یک چیزی خیلی خوشحالم کرد که صبانت با آواتار خودش آمد حداقل مردانگی خودش را با اسم یک دختر نشان داد .اما این مسئله که خط را جمع نمی کنند هم یک مسئله جدید و یک حقه بازی دیگر چون آن موقع که من درخواست جمع آوری خطم را دادم زود جمع کردند البته به قول خودشان آن موقع حتما فکر کرده بودند که ملتی برای اینتررنت جهانی اینها صف کشیده اما کم کم که ریزش شروع شد فهمیدند که اوضاع خراب هست و حالا می خواهند اینتقدر اذیت کنند که طرف پشیمان شود .یه هر حال دوستان یهترین راه همین هست که خط خود را جمع کنید همیشه گفتند سزای گران فروش نخریدن هست .
    صبانت اذیت میکنه ؟ نههههههههه
    فقط یکم گریه ادمو در میاره همین

این جمله ی همیشه حق با مشتری است که بالای سایتتان زدید یعنی چه ؟ما حق نداریم انتظار یک توضیح ساده رو داشته باشیم . یا حداقل یک معذرت خواهی کوچولو .
    یا حتی یک دروغ که چند هفته ای صبر کنید درست می شه . من توی شهرستان هیچ گزینه ای غیر از اینترنت شماندارم . شغلم هم طراحیه سایته و داعما باید توی اینترنت باشم . این قطعی های یک ماهه ی شما بدجوری من رو بد قول کرد .اگه از پیش یه اخطار داده بودید بازم می شد یه کاریش کرد . واقعا ....
    حق بامشتری بود ... خدا رحمتش کنه

با سلام

من هم 3 هفته است که اکانتم تموم شده ولی خط را جمع نمیکنند. نمیدونم باید چی کار کرد؟
    البته به همین خیال باشن که من برگردم با دایالاپ هم که شده تا 3 ماهه دیگه وصل میشم از اینا سرویس نمیگیرم.
    خب میدونیدمیخوان برگردنین سر خونه و زندگیتون.اختلافات پیش میاد توی یک .. داگاه خانواده واسه همینه

سلام یه مشکل جدید از صبا هنگام دانلود یک فایل بسته به مقدار حجمش دوبرابر رسیو میکنه!!!!مثلا تو دانلود فایل 100 مگی 200 تا از حجمم میره!!! کسی همچین مشکلی داره؟؟!!
    من باینکه نمیدونم قضیه چیه ولی به جای دوستان زحمتکش تکذیب میکنم !!!

همه مشتركان به فكر قطع اشتراك از صبانت افتاده اند براي همين هم مديريت صبانت به نمايندگي هاش دستور داده رانژه خط ها رو تخليه نكنند ‌(چه اونهايي كه قراردشون رو فسخ كردند و چه اونهايي كه تمديد نكردند) چون اينطوري پيش بره صبانت در عرض كمتر از چند ماه قطعا ورشكسته ميشه.
    حق با مشتری هست غیر از بعضی جاها

زباله گستر صبا که امروز کلا قطع شده. اصلا حال نمی کنه سرویس بده.شنیدم می خواد قیمت ها رو هم ببره بالا. دوستانی که تو صف زباله گستر هستن لطفا صف رو رعایت کنن.
    دوست داره ! مال خودشه میخواد قطع کنه

نتایج speedTest اصلا قابل اعتماد نیست. یک فایل دانلود کنید ببنید سرعت چه مقداره.
    همچین زیاد هم نیست! همیشه همین بوده!
    سرعت واقعی رو اینجا اندازه بگیرید:
    کد:
    برای آبان ماه رتبه زباله گستر از ماه قبل هم خراب تر خواهد بود.

Rapidshare باز میشه. اگر DNS server رو عوض کنید احتمالا درست میشه.
    منم مثل شما قبل صبانت بودم الان رفتم پارس انصافا خیلی عالیه
    از بس اون موقع ها به صبانت فحش میدادم که الان وقتی شما هارو میبینم یاد خودم میفتم
    کسایی که میخوان برن پارس ترجیحا از سرویس های جدید سرویس بگیرن 256 خیلی عالی و کافی سرعت دانلود ظهر ها به 250 تا هم میرسه شبانه هم 100 تا هست برای من البته کمترین سرعت ثابتی که داشتم 5 کیلو بوده ولی زنگ زدم و گفتم و از روی بعدش شبانه از 40 تا پایین نیومد پس به شما هم توصیه میکنم از سر صبا دست بردارید
    حالامگه چی شده ؟ کره شمالی دال اپ هم نداره !!

من كه رفتم گفتم پورتمو تخليه كنند حالا كي اين كار رو انجام ميدن خدا ميدونه
    ديگه خسته شدم از دست اين صبانت كيفيت خدمات پائين و پشتيباني در حد صفر
    واقعا زور داره براي 9 گيگ 40 هزار تومن پول بدي
    از وقتي دانلود شبانه رو خذف كردند تعداد كاربراشون همين طور داره كم ميشه آخه صبا از اول هم در روزانه چيز بدرد بخوري نبود همين دانلود شبانه باعث جذب كاربرا ميشد
    هیچ وقت خسته نشید خواهشا اگه صبا ساروانه میدونه چطور ... همه رو خالی کنه !

من فقط یک سوال د ازمسولین گل و بلبل صبا دارم شما پیرو چه دین یا ایینی هستید؟؟
    قصد بدی ندارم ...خواهشا به این سوال پاسخ بدید

3. 5 کاربر از nimanimaoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

پس بگو شبانه رو کلا برداشتن سیستم من ده دقیقه بعد از روشن شدن خاموش میشه!

داره خودمونی میشه MD-HN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

شما کلا مشکلی نداری یا تازه خوب شده؟
    منم مشکل داشتم ولی فکر کنم 1.5 ماه بیشتره مشکلم حل شده

6. این کاربر از MD-HN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اینترنت دائم القطع را با صبانت تجربه کنید.

8. 6 کاربر از solidworm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

از دیروز مثل اینکه سرعت صبا نت در قم ، 2 مگ شده است

البته شبانه هنوز افتضاحه و تا 5 ثانیه اول سرعت به 2 مگ می رسه ولی بعد از آن سرعت افتضاح می شه

مثلا من دیشب با نرم افزاری که دوستمان در صفحه 88 معرفی کرده بود 420 مگ دانلود کردم

اینم لینک صفحه

کد:
    Last edited by mah30; 23-11-2010 at 11:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تنها مشکلی که با این نرم افزار Advanced Dialer دارم اینه که با تنظیماتی که انجام دادم هر 7 ثانیه باید دیس کانکت کنه ولی متاسفانه باید حتما یک قسمت دیگر را که آنجا هر دقیقه دیسکانکت می شه را هم باید قبول کرد تا برنامه بتواند کار کند
    مثلا اگر فقط 7 ثانیه را تنظیم کنید بعد از چند بار دیسکانکت از کار می افتد
    با تنظیمات من در این نرم افزار سه بار سر 7 ثانیه دیس کانکت می شه ولی بعد از آن سر یک دقیقه دیس کانکت می شه و بعد دوباره سه بار سر 7 ثانیه
    آیا نرم افزاری هست که ففط با auto disconnect بشه طوری تنظیمش کرد که هر 7 ثانیه دیس کانکت کنه و این یک دقیقه این وسط نباشد

پروفشنال saurron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    IN MY CURSED DREAM

پيش فرض

من یه هفته پیش قراردادم با صباتر تموم شد و راحت شدم.
    الانم ادرس این تاپیک رو از bookmarks در میارم. به نظر من شما هم ول کنید. حیف اعصابتون نیست؟

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

منم یه هفته اس رفتم از صبا.الان پارس دارم و راضیم

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

منم این دفعه تموم بشه میم پارس
    حالا سرعت شبانه صبا تو مشهد بهتر شده یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •