تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 252 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 2514

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا این آمارو نشون ندید ...الان رفیق صمیمی دایی یعنی عادل فردوسی پور یه برنامه میزنه حالتونو میگیره!!!!!!! دایی فردوسی پور پیوندتان مبارک... انشالله هردو ضایع بشین

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آمار پس از بازی فینال جام حذفی سال گذشته بین پیروزی و گسترش تبریز (تیم آخر جدول دسته یــــــک) ... !

علی دایی خودش چجوری قهرمان جام حذفی شده بعد میاد از موقعیتای زیاده تیمش تو دربی هم حرف میزنه !
    من هم تبریک میگم به هوادارن استقلال و تسلیت به قرمزا

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان استقلالی عزیز این که گل میشد اون یا نه مهم نیست ، مهم این هست که داوری به صورت واضح به سود استقلال بود !
    این که نمیشه 2بازی پشت سرهم حق پرسپولیس ضایع بشه؟!!
    دوستان عزیز واقعا متاسفم برای دوستانی که خیلی راخت به فردوسی پور تهمت می زنند.
    آیا فقط این دنیا رو در نظر میگیرند ؟
    به نظر من عادل با تمام تیکه هایی که در بازی دربی به پرسپولیس انداخت
    مثل نبود علیزاده ها
    یک یک شدن و...
    ولی میگم عادل یکی از پاکان روزگار هست.
    اظهار نظر استقلالی ها واقعا جای فکر داره که چرا واقعا؟!!؟

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون صحنه که پنالتی نبود....عسگری گفت نیست نجاتی گفت نیست...نظرایه رضا غیاثیم همیشه مخالفه نظر رییس کمیته داوران بوده پس ازش انتظار بیشتری نمیره
    نجاتی گفته : با ده‌ها ادله قانونی می‌گویم محمدی مرتکب خطا نشده است بلکه این مهاجم پرسپولیس بود که تعادل خود را از دست داد و با بازیکن استقلال برخورد کرد. شما هزار بار دیگر هم که صحنه را ببینید خواهید دید محمدی فعلی را انجام نداده که مهاجم حریف تعادلش را از دست بدهد. رضایی در نیمه اول هم در برخورد با مدافعان استقلال سعی در فریب داور داشت که در این راه ناکام بود ،هرچند دلیل مماشات ترکی با رضایی را در ندادن کارت زرد را هنوز نمی‌دانم.

در کل بعد از 20 سال برد رفتو برگشت خیلی چسبد .
    اگر این پرسپولیس را نمی‌بردیم واقعا مایه تاسف بود، با اینکه می‌گویند استقلال خوب بازی نکرد موافقم چرا که اگر خودمان بودیم باید چند گل به حریف می‌زدیم.....

مصاحبه هایه بازیکنایه پرسپولیسم واسه من خیلی جالب بود....از چیزی که اطلاع ندارن حرف میزنن محمدی کشاله رانش به شدت اسیب دیده بود که از دقیقه 70 به بعد ضعف عضله اذیتش میکرد(بازیکنایی که فارسی به زور حرف میزنن ضعف عضله چه میفهمن چیهیکیشون میگفت یه ربع باید وقت اضافه میگرفت داور...
    محمدی حرفه خوبی زده گفته:
    در برخوردی که با رضایی داشتم خود وی هم می‌داند که قبل از برخورد تعادلش را از دست داد و او به من برخورد کرد،‌در عین حال اگر هم داور به اشتباه پنالتی می‌گرفت چه کسی می‌تواند ادعا کند پنالتی وارد دروازه می‌شد؟

نا عادلیه عادل هم کاملا اشکار شد به دلایل واضح زیر....الان به عزیزانه اصفهانیو تبریزی حق میدم

اول: در برنامه 90 عادل فردوسی پور به جای کارشناسان داوری هم نظر می داد ! که این اولین خطا جهت دلگیری بود. مجری توانای برنامه 90 برای دقایقی انگار فراموش کرد که مجری است و نه کارشناس و نه البته وکیل مدافع ! بحث داوری و قضاوت را باید به کارشناسان سپرد آنجا که جنابان حسین عسگری به صورت مستقیم و محسن ترکی در زمین نظر به عدم پنالتی برخورد اجتناب ناپذیر محمد محمدی و غلامرضا رضایی دادند اما تلاش عجیب عادل فردوسی پور بی طرفی ایشان را زیر سوال برد.
    دوم: تصویر پنالتی بیش از 10 بار توسط عادل فردوسی پور و همکارانش به نمایش درآمد اما از همه سوتهایی که به سود پرسپولیس ، پس از گل استقلال کشیده شد و اعتراف عادل فردوسی پور را در پی داشت ، تنها یک صحنه خطای واضح روی شریفات به نمایش درآمد تا آنچه در ذهن ثبت می شود گفته فردوسی پور نباشد بلکه تکرار مکرر صحنه برخورد دو بازیکن باشد که سرپرست مجرب کمیته داوران آن را تایید نکرد و پرونده اش را بست ! یکی از آن صحنه های واضح تمارض به قصد فریب داور توسط بادامکی بود که اگر داور آن را طبق عرف با کارت زرد جریمه می کرد از همان لحظه حریف استقلال ده نفره شده بود ! نکته اینجاست که همین بازیکن پنجاه متر دوید و به هوار رسید و رفتاری کرد که مستحق کارت زرد بود و ...
    سوم:دایی در کنفرانس خبری پس از بازی طرح سوال کرد و سوالش این بود ، به نظر شما پرسپولیس بهتر بازی کرد یا استقلال ؟! در عجبیم که سوال سرمربی حریف استقلال دقیقاً سوال زیر نویس شده برنامه 90 می شود تا با تجمیع رای ها فضاسازی جهت لوث کردن پیروزی استقلال صورت پذیرد ! به راستی آیا برنامه 90 و در راس آن مجری توانای آن عادل فردوسی پور در آن نیمه شب بهاری همه این موارد را هماهنگ کرده بود؟ و اگر جواب منفی باشد پرسش مجددی رخ می نماید و آن این است که :آیا چینش ، اصرار و ابرام فردوسی پور در طرح سوال ، پافشاری برای پنالتی و عدم به تصویر کشیدن صحنه هایی که به ضرر استقلال سوت زده شده و حتی بازیکن پرسپولیس اخراج نشده، نباید موجبات دلگیری و دلخوری استقلالیهای سراسر ایران شود؟ پاسخ به این پرسش را به وجدان بیدار عادل می سپاریم و جوابش را درخواست نمی کنیم .
    اینو جا انداختم بگم که بعد از بازی با ذوب اهن تو اصفهان که بازیه بعد پرسپولیاس که قطعا هم می بازن دیگه چیو میخوان مقصر بدونن؟.....
    جناب BAREN شما که میگی داوری به ضرر پرسپولیس بوده همش..تو اون بازی یه چند تا صحنرو میشه بگی؟اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن....نجاتی حتی اعتقاد داره رضایی باید کارت هم میگرفت.... داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد....تعداد خطاهایه دو تیمو امارشو یه نگاهی بنداز...پرسپولیس بازی با پاس بیشتر خطا کرده بود تا بازی با استقلال(با توجه به سوتایه ترکی)دیگه خودتون تا اخرشو برین........

در مورد فردوسی پور هم با دلیل صحبت کردم(با دلیل) که در بالا هم هست میتونی بخونیو بگی کدومش دروغه؟؟؟؟

پ.ن

چه باحال....منم بیام بگم پرسپولیسیم تا هرچی دلم میخواد به پرسپولیسو پرسپولیسیا بگم بعدشم اگه کسی اعتراض کرد بگم من خودم طرفدار دو اتیشه ی پرسپولیسم
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-04-2011 at 23:05.

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

8

دوست من با این استقلالیای بی منطق بحث الکی نکن، فایده نداره(من خودم استقلالیم و حق رو به شما میدم!!)
    در مورد دوستمون maneza71 که اصلا صحبت نکنید ایشون از دشمنان خونی علی دایی هست و هیچ جوره از موضعش کوتاه نمیاد خیلی هم آدم بی منطقیه

یکی نیست یه ایشون بگه شما که اینقدر از کریمی بیخودی دفاع میکنید و از رفتنش به شالکه عروسی گرفته بودید یه دونه از فیلمای بازیش تو شالکه رو بزارید تا ما هم ببینیم//اصلا من نمیدونم شالکه کریمی رو میخواست چیکار ؟؟؟!!! چیزی که تو دنیا زیاده بازیکنه نیمکت نشینه!!
    منطق شما منو کشته که تمامش توهین
    کل بازی یه صحنه برای پیروزی داشت که اون هنوز بحث که پنالتی بود یا نه
    استقلال نیم دوم توی خط حمله بد بازی کرد اما خط دفاع عالی بود من نمی دونم چرا هچکس نمیگه استقلال خوب دفاع کرد هم میگن بد بازی کرد
    بحث وقت تلف کردم عادل گفت نزدیک 6 دقیقه بود که 5 دقیقه گرفت
    Last edited by بی باک بی بال; 01-04-2011 at 23:13.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن
    خبرگزاری ها معتبر داخلی گواه این ادعای من است.
    منظورتون عسکری رئیس داوران نیست که احتمالا نصف کارشناسان؟
    داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد
    این که به نفع سوت میزد مثلا کجا و آیا به حق نبود؟
    سوای از شما میپرسم. امیر آبادی چندتا خطا کرد؟
    آیا 2 تا از اون خطاها مستحق کارت نبود؟
    وقت تلف کردن ها کارت نداشت؟
    عزیز من اشکال من یکی 2تا نیست.
    در مورد فردوسی پور هم با دلیل صحبت کردم(با دلیل) که در بالا هم هست میتونی بخونیو بگی کدومش دروغه؟؟؟؟
    من دلیلی ندیدم !
    دصحبت های شما از نظر شرعی و حقوقی کاملا در بحث اتهام قرار میگیره و تهمت محسوب میشه.
    دلیل رو تعریف کنید تا دیگر دوستان هم شاهد تعریف شما از دلیل باشند.
    اینو جا انداختم بگم که بعد از بازی با ذوب اهن تو اصفهان که بازیه بعد پرسپولیاس که قطعا هم می بازن دیگه چیو میخوان مقصر بدونن؟.....
    دوست عزیز پرسپولیس امسال کلی باخت داده !
    کاری ندارم.
    ولی به قول آقای محصص پرسپولیس واقعا خوب وزیبا بازی کرد و داوری و .... باعث باختش شد !
    دوست عزیز سوال من ساده است چرا باید همه مشکلات داوری روی بازی پرسپولیس در دو دربی اخیر باشه؟
    مگه نمی گید که فوتبال هست و داوری ها اشتباه؟
    چرا باید پشت سر هم و به قول شما نصف کارشناسان رای بر محق بودن پرسپولیس بدن و در دربی قبل 100 درصد کارشناسان؟
    کارشناس فوتبال کشورمان عملکرد پرسپولیس مقابل استقلال را ستود و این تیم را بازنده سربلند مقابل حریف آبی پوش خود خواند.

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

منطق شما منو کشته که تمامش توهین
    کل بازی یه صحنه برای پیروزی داشت که اون هنوز بحث که پنالتی بود یا نه
    استقلال نیم دوم توی خط حمله بد بازی کرد اما خط دفاع عالی بود من نمی دونم چرا هچکس نمیگه استقلال خوب دفاع کرد هم میگن بد بازی کرد
    بحث وقت تلف کردم عادل گفت نزدیک 6 دقیقه بود که 5 دقیقه گرفت
    دوست عزیز به قول مظلومی نیمه اولی پرسپولیس بهتر بازی کرد !
    نیمه دوم هم باز به قول مطلومی طبیعی بود که پرسپولیس حمله کنه !

این یعنی چی ؟
    یعنی کلا پرسپولیس خوب بازی کرده! و حقش برد بوده !

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینطور که بوش میاد بحث با شما فایده ای نداره چون حرفه خودتو میزنی...
    فقط به همین سوال جواب بده

دایی در کنفرانس خبری پس از بازی طرح سوال کرد و سوالش این بود ، به نظر شما پرسپولیس بهتر بازی کرد یا استقلال ؟! در عجبیم که سوال سرمربی حریف استقلال دقیقاً سوال زیر نویس شده برنامه 90 می شود.چرا باید اینطوری شود؟

امیر ابادی خطایی نکرد که اخراج داشته باشه ...ولی اون بادامکی بود که باید اخراج میشد
    شریفاتو تکل از پشت زدن خطا نگرفت کاپیتان فرهادو نصف کردن خطا نگرفت..یه جا یه بازیکنه پرسپولیس (یادم نیس کی بود)پاشو دو متر بالا اورد ولی خبری از خطایه کف پا نبود و..............
    جالبه کدوم وقت کشیو میگی؟این تهمت نیست؟حالا خوبه محمدی یه ماهی به خاطر همون کشاله بازی نکرد...اگه دقت کنی بازیهایه پیشم محمدی از دقیقه 60 به بعد همین مشکل براش پیش میومد و فقط بازی با پرسپولیس نبود

پ.ن
    مظلومی هیچ وقت نگفت نیمه اول پرسپولیس بهتر بود
    اصلا موقعیتایه گل 200 تا پرسپولیس 1 دونه استقلال ...مهم اینه کی برده و مهم این دبله که تو تاریخ میمونه
    ما هم خیلی بازیا به نا داوری باختیم خیلی از بازیا هم عالی بازی کردیم ولی باختیم نمونش بازی با صبایه قم که تیم قلعه نویی بود و 3 -1 باخت استقلال موقعیتایه گل استقلال 14 تا بود ولی 3-1 بازیو باختیم
    حتی بازیایی رو یادمه 17-18 تا هم موقعیتایه گل داشتیم ولی مساوی میکردیم یا میباختیم اینا دلیل نمیشه که

یه پیشنهاده برادرانه
    این بازی گذشت باختینو دبل تو تاریخ ثبت شد....به فکر این باشید که دیگه امیر خان دبلتون نکنه اون میتونه سبل کنه
    کلا این فصل خیلی بد شانسین خدایی دلم براتون میسوزه یه بازیتون با سپاهان تو اصفهان مونده رو 6 تا میچرخه اون بازی....
    جام حذفیم که باز مثل اینکه با سپاهانید....خلاصه به فکر اینده باشین.با این بازیکنایه مشنگتون فقط ابرویه تهرانو میبرید
    هرچی باشه تیمه دومه ما استقلالیا پرسپولیسه

Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-04-2011 at 23:38.

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظر شخصص ( بدون جانبداری - بدون تعصب )

نیمه اول پرسپولیس برتری نسبی داشت . هماهنگتر بازی کردن البته استرسشون از استقلالیا بیشتر بود . همین استرس هم کار دستشون داد . تیم از لحاظ روانی داغونه ! استقلال هوشیارتر بود و گلشو زد .

نیمه دوم هم که دربست مال پرسپولیس بود . استقلال دفاع خالص ... البته به نظرم استقلال طبق معمول تو خطوط دفاعیش ضعف داشت چون اگه پرسپولیسیا حتی اگه در حد یه تیم درجه دوی لیگ تمام کننده داشت و فشار و استرس هم نداشت خیلی راحت میتونست دروازه استقلال رو بارها باز کنه . و کار رو تمام کنه . درضمن غیر از عسگری که تکلیفش معلومه تمام کارشناسا صحنه ی پنالتی رو صحیح میدونستن . در کل پرسپولیس از استقلال سر تر بود همه میدونن ... توانش بالاتره ولی تیم بنیه نداره ... این تیم یه انقلاب میخواد داخلش ... حتی تعویض دایی هم فایده ای نداره !

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیگه رو بحث رو ادامه نمیدم !
    دوست عزیز شما میگی چرا سوال یکی بود ؟!!؟!؟
    خب باید یه چیزی می پرسید معمولا هم این تیپ سوالا رو می کنه !
    خب این سوال خیلی هاست؟
    کی بهتر بازی کرد؟
    دربی فقط 3 امتیاز نیست که بگیری و بری بعدی....
    شما حتی نمی دونید مربی تیم چی گفته و....
    شرمنده نباید وارد بحث میشدم !
    این بحث های شما رو اگر فردی بی طرف ببینه علاوه بر خنده+به اتهامات پوچ شما هم پی میبره.
    خواهشا جواب من رو ندید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

1

بدون شرح !!!
    خيال همه رو راحت كنم طبق قوانين داوري اگه مهاجم از قبل تعادلش رو از دست بده و كاملا روي زمين افتاده باشه و مدافع به همين صورت شبيه تكل محمدي روي پاي مهاجم بره يكي از خطاهاي 9 گانه اتفاق افتاده و پنالتيه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •