بابا این آمارو نشون ندید ...الان رفیق صمیمی دایی یعنی عادل فردوسی پور یه برنامه میزنه حالتونو میگیره!!!!!!! دایی فردوسی پور پیوندتان مبارک... انشالله هردو ضایع بشین
بابا این آمارو نشون ندید ...الان رفیق صمیمی دایی یعنی عادل فردوسی پور یه برنامه میزنه حالتونو میگیره!!!!!!! دایی فردوسی پور پیوندتان مبارک... انشالله هردو ضایع بشین
من هم تبریک میگم به هوادارن استقلالو تسلیت به قرمزا
دوستان استقلالی عزیز این که گل میشد اون یا نه مهم نیست ، مهم این هست که داوری به صورت واضح به سود استقلال بود !
این که نمیشه 2بازی پشت سرهم حق پرسپولیس ضایع بشه؟!!
دوستان عزیز واقعا متاسفم برای دوستانی که خیلی راخت به فردوسی پور تهمت می زنند.
آیا فقط این دنیا رو در نظر میگیرند ؟
به نظر من عادل با تمام تیکه هایی که در بازی دربی به پرسپولیس انداخت
مثل نبود علیزاده ها
یک یک شدن و...
ولی میگم عادل یکی از پاکان روزگار هست.
اظهار نظر استقلالی ها واقعا جای فکر داره که چرا واقعا؟!!؟
اینو جا انداختم بگم که بعد از بازی با ذوب اهن تو اصفهان که بازیه بعد پرسپولیاس که قطعا هم می بازن دیگه چیو میخوان مقصر بدونن؟.....
جناب BAREN شما که میگی داوری به ضرر پرسپولیس بوده همش..تو اون بازی یه چند تا صحنرو میشه بگی؟اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن....نجاتی حتی اعتقاد داره رضایی باید کارت هم میگرفت.... داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد....تعداد خطاهایه دو تیمو امارشو یه نگاهی بنداز...پرسپولیس بازی با پاس بیشتر خطا کرده بود تا بازی با استقلال(با توجه به سوتایه ترکی)دیگه خودتون تا اخرشو برین........
در مورد فردوسی پور هم با دلیل صحبت کردم(با دلیل) که در بالا هم هست میتونی بخونیو بگی کدومش دروغه؟؟؟؟
پ.ن
چه باحال....منم بیام بگم پرسپولیسیم تا هرچی دلم میخواد به پرسپولیسو پرسپولیسیا بگم بعدشم اگه کسی اعتراض کرد بگم من خودم طرفدار دو اتیشه ی پرسپولیسم
Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-04-2011 at 23:05.
منطق شما منو کشته که تمامش توهین
کل بازی یه صحنه برای پیروزی داشت که اون هنوز بحث که پنالتی بود یا نه
استقلال نیم دوم توی خط حمله بد بازی کرداما خط دفاع عالی بود
من نمی دونم چرا هچکس نمیگه استقلال خوب دفاع کرد هم میگن بد بازی کرد
بحث وقت تلف کردم عادل گفت نزدیک 6 دقیقه بود که 5 دقیقه گرفت
Last edited by بی باک بی بال; 01-04-2011 at 23:13.
خبرگزاری ها معتبر داخلی گواه این ادعای من است.اون پنالتیو که نصفه کارشناسا قبول ندارن
منظورتون عسکری رئیس داوران نیست که احتمالا نصف کارشناسان؟
این که به نفع سوت میزد مثلا کجا و آیا به حق نبود؟داداشه من نیمه دوم که داور فقط به نفع شما سوت میزد
سوای از شما میپرسم. امیر آبادی چندتا خطا کرد؟
آیا 2 تا از اون خطاها مستحق کارت نبود؟
وقت تلف کردن ها کارت نداشت؟
عزیز من اشکال من یکی 2تا نیست.
من دلیلی ندیدم !در مورد فردوسی پور هم با دلیل صحبت کردم(با دلیل) که در بالا هم هست میتونی بخونیو بگی کدومش دروغه؟؟؟؟
دصحبت های شما از نظر شرعی و حقوقی کاملا در بحث اتهام قرار میگیره و تهمت محسوب میشه.
دلیل رو تعریف کنید تا دیگر دوستان هم شاهد تعریف شما از دلیل باشند.
دوست عزیز پرسپولیس امسال کلی باخت داده !اینو جا انداختم بگم که بعد از بازی با ذوب اهن تو اصفهان که بازیه بعد پرسپولیاس که قطعا هم می بازن دیگه چیو میخوان مقصر بدونن؟.....
کاری ندارم.
ولی به قول آقای محصص پرسپولیس واقعا خوب وزیبا بازی کرد و داوری و .... باعث باختش شد !
مگه نمی گید که فوتبال هست و داوری ها اشتباه؟دوست عزیز سوال من ساده است چرا باید همه مشکلات داوری روی بازی پرسپولیس در دو دربی اخیر باشه؟
چرا باید پشت سر هم و به قول شما نصف کارشناسان رای بر محق بودن پرسپولیس بدن و در دربی قبل 100 درصد کارشناسان؟
کارشناس فوتبال کشورمان عملکرد پرسپولیس مقابل استقلال را ستود و این تیم را بازنده سربلند مقابل حریف آبی پوش خود خواند.
---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
دوست عزیز به قول مظلومی نیمه اولی پرسپولیس بهتر بازی کرد !منطق شما منو کشته که تمامش توهین
کل بازی یه صحنه برای پیروزی داشت که اون هنوز بحث که پنالتی بود یا نه
استقلال نیم دوم توی خط حمله بد بازی کرداما خط دفاع عالی بود
من نمی دونم چرا هچکس نمیگه استقلال خوب دفاع کرد هم میگن بد بازی کرد
بحث وقت تلف کردم عادل گفت نزدیک 6 دقیقه بود که 5 دقیقه گرفت
نیمه دوم هم باز به قول مطلومی طبیعی بود که پرسپولیس حمله کنه !
این یعنی چی ؟
یعنی کلا پرسپولیس خوب بازی کرده! و حقش برد بوده !
اینطور که بوش میاد بحث با شما فایده ای نداره چون حرفه خودتو میزنی...
فقط به همین سوال جواب بده
دایی در کنفرانس خبری پس از بازی طرح سوال کرد و سوالش این بود ، به نظر شما پرسپولیس بهتر بازی کرد یا استقلال ؟! در عجبیم که سوال سرمربی حریف استقلال دقیقاً سوال زیر نویس شده برنامه 90 می شود.چرا باید اینطوری شود؟
امیر ابادی خطایی نکرد که اخراج داشته باشه ...ولی اون بادامکی بود که باید اخراج میشد
شریفاتو تکل از پشت زدن خطا نگرفت کاپیتان فرهادو نصف کردن خطا نگرفت..یه جا یه بازیکنه پرسپولیس (یادم نیس کی بود)پاشو دو متر بالا اورد ولی خبری از خطایه کف پا نبود و..............
جالبه کدوم وقت کشیو میگی؟این تهمت نیست؟حالا خوبه محمدی یه ماهی به خاطر همون کشاله بازی نکرد...اگه دقت کنی بازیهایه پیشم محمدی از دقیقه 60 به بعد همین مشکل براش پیش میومد و فقط بازی با پرسپولیس نبود
پ.ن
مظلومی هیچ وقت نگفت نیمه اول پرسپولیس بهتر بود
اصلا موقعیتایه گل 200 تا پرسپولیس 1 دونه استقلال ...مهم اینه کی برده و مهم این دبله که تو تاریخ میمونه
ما هم خیلی بازیا به نا داوری باختیم خیلی از بازیا هم عالی بازی کردیم ولی باختیم نمونش بازی با صبایه قم که تیم قلعه نویی بود و 3 -1 باخت استقلال موقعیتایه گل استقلال 14 تا بود ولی 3-1 بازیو باختیم
حتی بازیایی رو یادمه 17-18 تا هم موقعیتایه گل داشتیم ولی مساوی میکردیم یا میباختیم اینا دلیل نمیشه که
یه پیشنهاده برادرانه
این بازی گذشت باختینو دبل تو تاریخ ثبت شد....به فکر این باشید که دیگه امیر خان دبلتون نکنهاون میتونه سبل کنه
کلا این فصل خیلی بد شانسین خدایی دلم براتون میسوزه یه بازیتون با سپاهان تو اصفهان مونده رو 6 تا میچرخه اون بازی....
جام حذفیم که باز مثل اینکه با سپاهانید....خلاصه به فکر اینده باشین.با این بازیکنایه مشنگتون فقط ابرویه تهرانو میبرید
هرچی باشه تیمه دومه ما استقلالیا پرسپولیسه
Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-04-2011 at 23:38.
نظر شخصص ( بدون جانبداری - بدون تعصب )
نیمه اول پرسپولیس برتری نسبی داشت . هماهنگتر بازی کردن البته استرسشون از استقلالیا بیشتر بود . همین استرس هم کار دستشون داد . تیم از لحاظ روانی داغونه ! استقلال هوشیارتر بود و گلشو زد .
نیمه دوم هم که دربست مال پرسپولیس بود . استقلال دفاع خالص ... البته به نظرم استقلال طبق معمول تو خطوط دفاعیش ضعف داشت چون اگه پرسپولیسیا حتی اگه در حد یه تیم درجه دوی لیگ تمام کننده داشت و فشار و استرس هم نداشت خیلی راحت میتونست دروازه استقلال رو بارها باز کنه . و کار رو تمام کنه . درضمن غیر از عسگری که تکلیفش معلومه تمام کارشناسا صحنه ی پنالتی رو صحیح میدونستن . در کل پرسپولیس از استقلال سر تر بود همه میدونن ... توانش بالاتره ولی تیم بنیه نداره ... این تیم یه انقلاب میخواد داخلش ... حتی تعویض دایی هم فایده ای نداره !
من دیگه رو بحث رو ادامه نمیدم !
دوست عزیز شما میگی چرا سوال یکی بود ؟!!؟!؟
خب باید یه چیزی می پرسید معمولا هم این تیپ سوالا رو می کنه !
خب این سوال خیلی هاست؟
کی بهتر بازی کرد؟
دربی فقط 3 امتیاز نیست که بگیری و بری بعدی....
شما حتی نمی دونید مربی تیم چی گفته و....
شرمنده نباید وارد بحث میشدم !
این بحث های شما رو اگر فردی بی طرف ببینه علاوه بر خنده+به اتهامات پوچ شما هم پی میبره.
خواهشا جواب من رو ندید.
بدون شرح !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)