تو رو خدا دیگه از این خوابا نبین آقا من یکی که قلبم ضعیفه اینقدر نذر و نیاز کردم که حد نداره
برو یه صدقه ای چیزی بده خوابت باطل شه اون 2 بر صفر هم احتمالا مربوط به بازی با یونانش بوده
تو رو خدا دیگه از این خوابا نبین آقا من یکی که قلبم ضعیفه اینقدر نذر و نیاز کردم که حد نداره
برو یه صدقه ای چیزی بده خوابت باطل شه اون 2 بر صفر هم احتمالا مربوط به بازی با یونانش بوده
باور کن من بی تقصیرمانشاالله خواب چپ بوده باشه!
![]()
کاش میومد فینال کلکسیون انتقام ها کامل میشد
اما به شخصه فوتبال برزیل شرف داشت به بازی خشن و بی رحم هلند
اون فن بومل بی مروت باید 10 بار اخراج میشد
کلاً من یکی که از فوتبال فریبکارانه ی هلند خوشم نمیاد
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:52 PM ----------
تو تعبیر یوزارسیف اومده اگه آرژانتین تو خوابت باشه خواب باطله![]()
باشه من قول میدم بعد از پیروزی یه شعر توپ بسازم تا حالشو ببرید..
ولی خب به قول یوسف اون عکسها هم در جای خودش خیلی مفیده..
مگر اینکه این آرژانتین تو خواب بتونه آلمانو شکست بده..اقا من یه چیزی میگم خدا وکیلی راست میگم توبخم نکنیدمن چند ماه پیش خواب جام جهانی رو دیدم! 4 تیم پایانی جام رو توی خواب به وضوح دیدم!!!! وقتی از خواب بیدار شدم زیاد چیزی یادم نمیومد!
خواب دیدم توی 4 تیم پایانی آرژانتین و هلند یک تیم شگفتی ساز و یک تیم لباس آبی بودن البته شاید تیم شگفتی ساز همون لباس ابی بوده!! دلیل اینکه تا الان چیزی ننوشتم این بود که فکر کردم از اون خواب های الکیه ولی خداوکیلی اصلا فکرش رو نمیکردم برزیل حذف بشه حالا کم کم پیش خودم فکر میکنم شاید درست خواب دیدم؟؟!!
جالب اینکه یکی از بازیهای پایانی آرژانتین که نمیدونم نیمه نهایی بود یا فینال ولی احتمال زیاد میدم فینال بود رو به وضوح به یاد دارم که 2-0 آرژانتین برد و یک گل هم مسی زد!!!!
البته امیدوارم از اون خواب های الکی بوده باشه و آلمان برنده بشه![]()
اگه از ما بردید هلند رو له کنید
باشه؟
با توجه به این خواب شما اسپانیا و آلمان قراره حذف بشن!اقا من یه چیزی میگم خدا وکیلی راست میگم توبخم نکنیدمن چند ماه پیش خواب جام جهانی رو دیدم! 4 تیم پایانی جام رو توی خواب به وضوح دیدم!!!! وقتی از خواب بیدار شدم زیاد چیزی یادم نمیومد!
خواب دیدم توی 4 تیم پایانی آرژانتین و هلند یک تیم شگفتی ساز و یک تیم لباس آبی بودن البته شاید تیم شگفتی ساز همون لباس ابی بوده!! دلیل اینکه تا الان چیزی ننوشتم این بود که فکر کردم از اون خواب های الکیه ولی خداوکیلی اصلا فکرش رو نمیکردم برزیل حذف بشه حالا کم کم پیش خودم فکر میکنم شاید درست خواب دیدم؟؟!!
جالب اینکه یکی از بازیهای پایانی آرژانتین که نمیدونم نیمه نهایی بود یا فینال ولی احتمال زیاد میدم فینال بود رو به وضوح به یاد دارم که 2-0 آرژانتین برد و یک گل هم مسی زد!!!!
البته امیدوارم از اون خواب های الکی بوده باشه و آلمان برنده بشه![]()
توصیه میشود شبها قبل از خواب عمل جیش بوس لالا را مورد اولی , به طور کامل انجام دهید!
با تشکر!
دوباره بازم باید تو فینال با هلند بازی کنیم
چقدر بدم میاد از این تیم : دی
+
خودمونیم چه تگ فاشیستی ای اضافه کردم: ما فوتبال هستیم
فن بومل تنها بازیکنی بود که کارت زرد نداشت بین هلندیا و با خیال راحت خطا میکرد چون حتی کارت هم میگرفت نیمه نهایی کارتا پاک میشداون فن بومل بی مروت باید 10 بار اخراج میشد
اقا به نظر مياد بدبخت شديم ...
بازي فردا رو احتمال 99% جناب جواد خياباني گزارش ميكنه ...
ديگه چيزي از اين بدتر نيست ...
فردا عصر بازی هستش یا نصفه شب؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)