ll
Thanks
is there any one to confirm us?
نقل قول:
نوشته شده توسط mir@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من مِیل شما رو مبنی بر درخواست از مامور بانک برای فعالسازی حساب شما دریافت کردم؛ هرچند با درخواست شما موافقت شده است، اما این برخلاف روال عادی امور بانکی جمهوری فدرال نیجریه است که چنین وجهی را بدون طی روال مناسب فعال سازی حساب قدیمی که شما در آن سرمایه گذاری کرده اید برای شما بفرستد.
هنگامی که شما پیشنهاد دادید که هزینه فعال سازی به مبلغ 550 دلار آمریکا از حساب اصلی یک میلیون دلاری کسر شود؛ ما تقاضای شما را رد کردیم با ذکر اینکه حساب یک میلیون دلاری یک حساب شخص ثالث (؟؟! نمیدونم) هست و بسته شده و نه میتوان آن را عوض کرد و نه چیزی از آن کسر کرد مگر اینکه حساب شما در اینجا فعال شود تا مبلغ آن طبق بیمه نیجریه بر طبق ضوابط بانکی برای شما ارسال شود.
لهذا، به شما پیشنهاد میکنیم که سریعاً فرم فرآیند پرداخت را پر کنید که قبلاً برای شما فرستاده شده و آن را به همراه رسید پرداخت وجه 550 دلاری برای فعالسازی حساب برای ما برگردانید و همچنین اطلاعات خواسته شده را تکمیل کنید.
ببخشید اگه خیلی جالب نشد.
آقا خیلی خیلی ممنون.
حتما جبران میکنم.
اگه دوستان براشون ممکنه این رو هم ترجمه کنند.
a reactivation fee of usd 550$ which will sent to our cashier manager.payable through
western union money or money gramm in favour of our cashier manager as state belowداداش امين خودت ميدوني و خودن ولي اين حرفايي كه از اين ميل بهت ميزنن بدفورم مشكوك ميزنه ...خيلي مواضب باش ....اگه از مرورگر اينترنت اكسپلورر استفاده ميكني جاي اينكه خيلي مواضب باشي ...احتمال ميدم كه تله باشه