فلسفش وجود بند پ
فلسفش وجود بند پ
me too..........
دقیقا...اوندفعه هم بازیکن کره سوتی داد وگرنه...
آقا اصلا چه اصراریه که ما کره رو ببریم؟ اگه ببریم که اصلا فوتبال مدرن و برنامه ریزی و همه چی زیر سوال میره!!
قطبی بر خلاف بازی های قبلی خیلی تیم رو بد ارنج کرد و یه جورایی نشون داد که هنوز تجربه کافی نداره.
حالا خدا به دادمون برسه سره انتخاب سرمربی![]()
آقا داشتم میرفتم، اما قبل رفتن با این یه پستت کلی حال کردم:
"""" آقا اصلا چه اصراریه که ما کره رو ببریم؟ اگه ببریم که اصلا فوتبال مدرن و برنامه ریزی و همه چی زیر سوال میره!! ""
رائه: فوتبال ايران بين آسيا و اروپا مانده است
ايران بازيكنان خوبي دارد و در مرحله مقدماتي بهترين نتيجه را كسب كرد اما به نظر من آنها در سطح فوتبال آسيا و اروپا ماندهاند يعني نه به صورت تيمهاي اروپايي بازي ميكنند و نه به شكل تيمهاي آسيايي.
منصوريان تاكيد كرد: امروز كره جنوبي و ژاپن از سطح فوتبال آسيا فاصله گرفتهاند و در رقابت با تيمهاي شرق آسيا ديگر شانس اين را نداريم كه بگويم هميشه تيم برتر آسيا هستيم.
وي افزود: در بازي امشب اشتباه جواد نكونام و البته مسعود شجاعي منجر به گل كرهايها شد. شجاعي جام را با بدشانسي شروع كرد و در ابتدا سرما خورده و در ادامه كتفش نيز آسيب ديد.
منصوريان تصريح كرد: تيم ملي به مديريت نكونام در زمين احتياج داشت اما حتي در جام هاي جهاني و در تورنمنتهاي بزرگ هم تيم ملي اشتباه ميكند و امروز روز نكونام نبود.
كلا همه با اون سه تا برد جو گير شده بودن همه شده بودن خياباني! (جواد خياباني)
تلوزيون كه سرود قهرمانانو پخش ميكرد و...
اخرش هم كه هيچي به هيچي
یک مطلبی هم اضافه کنم : با توجه به این بازی از شجاعی و نکونام اون حرف و حدیث های قبل از شروع جام منو به فکر فرو برده که شاید بازیکنان حق داشتند.
یاد پتی بخیر که بعد از حذف از جام جهانی خطاب به رئیس فدراسیون شون گفت اگه نره با تی پا میندازیمش بیرون
نگو نگو!!
غرور ملی
شادی
هی ...................... (آه کشیدم)
من هم دلم برای شادی فوتبالی برای غرور ملی فوتبالی تنگ شده....!
کاش این حرف رو مدیریت فوتبال هم می فهمید! فهم کافی نیست باید درک کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)