سلام
من دقیقا با تنظیماتی که گفته شد بازی رو حتی با دوتا ارور موقع نصب تو xp 64 به راحتی اجرا کردم! ولی تو رvista 32 با تمام تلاش موقع اجرا با اینکه سرور هم بازه، میگه باید یک connection داشته باشید!
راهنمایی میکنید؟
سلام
من دقیقا با تنظیماتی که گفته شد بازی رو حتی با دوتا ارور موقع نصب تو xp 64 به راحتی اجرا کردم! ولی تو رvista 32 با تمام تلاش موقع اجرا با اینکه سرور هم بازه، میگه باید یک connection داشته باشید!
راهنمایی میکنید؟
دوستان یکی لطف کنه آخرین ولیو رو بزاره.من هر چی گشتم پیداش نکردم.
منم بازي رو امروز بالاخره تموم كردم.
الآن دارم دنبال پرها و the truth ميگردم.19500 پول دادم زوده پاكش كنم
ولي انصافا بازي شاهكاري بود به نظر من گيم پلي،داستان،گرافيك هيچي كم نداشت.
value 1906کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت لیسانسش 19500 تومنه.
بله با adsl به راحتی میشه. شما باید موقع بازی همییشه به اینترنت وصل باشی. ولی حجمی مصرف نمیشه فقط موقع رسیدن به check piont وصل میشه به سرور که اونم حجمش خیلی کمه.
میشه به سرور وصل شد و مشکلی نداره.
این هم آدرس سایتی که سریال بازی رو می فروشه:
http:// g a m e - ir . com/AC2
---------- Post added at 08:49 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
[/COLOR]آدرس نقطه چین: /g a m e - ir. com/AC2
دوستان ببخشید که این سوال رو می پرسم . شاید تا الان هزار بار پرسیده شده باشه .
من همون اول بازیم . جایی که بعد از دعوا و دکتر میره پیش پدرش و باهاش صحبت می کنم و قبول می کنم که باهاش برم . ولی بعد از اون دیگه هیچ ما موریتی رو نقشه نمی بینم . در ضمن الماس های توی نقشه رو جمع کردم .
راهنمایی بفرمایید . ممنون
ولویی که بالا گذاشتم رو دانلد کن بعد با ولویی که داری جابجا کن درست میشه. ولو رو تو فولدر برنامه سرور کپی کن
سلام...
دوستان براي اجراي بازي هر بار لازمه كه سرور رو باز كنيم بعد بازي رو اجرا كنيم يا يك بار كفايت ميكنه برا هميشه؟؟؟
منم دقیقا همین مشکل که در واقع Memory 5 یا همون Paperboy هست پیش اومده . چیکار واس کرد؟
دوستان یه سوال چقدر باید تکرار بشه تمام این مشکلات با ولیو حل میشه اگه نشد یا مشکلی نیست یا اگه هست
قابل حل نیست پس اول اخرین ولیو رو دانلود کنید اگه مشکل رفع نشد بگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)