این حذف که میگی شما یعنی چی؟
الان من 3 تا اکتور گذاشتم ( اکتور خودش رو Prefab کردم و گذاشتم) ، با کلید D اکتور اول و با کلید F اکتور دوم Destroy میشن و هیچ مشکلی برای اکتور سوم پیش نمیاد و خوشحال به کارش ادامه میده.
این حذف که میگی شما یعنی چی؟
الان من 3 تا اکتور گذاشتم ( اکتور خودش رو Prefab کردم و گذاشتم) ، با کلید D اکتور اول و با کلید F اکتور دوم Destroy میشن و هیچ مشکلی برای اکتور سوم پیش نمیاد و خوشحال به کارش ادامه میده.
دشمن tag شون emeny کن
بعد با GameObject.FindGameObjectsWithTag("emeny")
به آرایه ای از GameObject هاشون دست پیدا کن.
نه من دو تا آبجکت دارم که هر دو درواقع یک آبجکت کپی شده هستن . هر دو هم از یک انیمیشن و از یک کد AI استفاده میکنند .این حذف که میگی شما یعنی چی؟
ولی هروقت میخوام اولین آبجکت رو Destroy کنم ارور NullRefrenceException داده میشه!
و وقتی روی ارور کلیک میکنم خطی که قراره انیمیشن اجرا شه خاکستری میشه یعنی مشکل از اونجاست
این کارم کردم قبلادشمن tag شون emeny کن
بعد با GameObject.FindGameObjectsWithTag("emeny")
به آرایه ای از GameObject هاشون دست پیدا کن.
ببخشید من می خواهم وقتی به جسمی مانند جعبه رسیدم اون به طرف من بیاد و پس بر خورد به من پس چند ثانیه بمیرم و بازی از اول شروع بشه اگر کدی هست میشه کل اونو به من بدید و توضیح کد هم بدید ممنونتون میشم....
یک سوال دیگه اینکه:
چند وقت پیش من سوال پرسیدم که چطوری میشه قسمتی از بازی بازی تمام بشه اینم جواب دوست عزیز:
این کار را کردم و شد ولی اگر بخواهم که یک مپ جدید درست کنم باید چه کنم؟؟؟ یعنی باید یک مپ جدا دوباره دست کنم یا...سلام بر تو
عزیزم این مباحث کاملا قبلا در موردش صحبت شده ، خواهشا یه سرچ بزنید و بعد سوال کنید ( هرچی هم میگیم تاپیک ها مجزا بشه ، کو گوگوش با آکادمیش )
در حالت ساده ، شما باید از تریگر استفاده کنید برای تشخیص به اونجای خاص رسیدن ، و از Application.LoadLevel برای لود کردن مرحله ی بعد.
اینا بحث نیست ، فقط تکنیکه
Last edited by 2lombe; 19-07-2012 at 18:50.
شرمنده، من متوجه کاری که شما کردید نمیشم ، کپی کردن باعث ایجاد یه آبجکت دیگه میشه و اسکریپت ها با هم تداخلی ندارن ، یک کد AI یعنی چی؟ یعنی یکی از آبجکت ها اسکریپت داره و بقیه ندارن؟نه من دو تا آبجکت دارم که هر دو درواقع یک آبجکت کپی شده هستن . هر دو هم از یک انیمیشن و از یک کد AI استفاده میکنند .
ولی هروقت میخوام اولین آبجکت رو Destroy کنم ارور NullRefrenceException داده میشه!
و وقتی روی ارور کلیک میکنم خطی که قراره انیمیشن اجرا شه خاکستری میشه یعنی مشکل از اونجاست
استفاده از Distance یا تیریگر.ببخشید من می خواهم وقتی به جسمی مانند جعبه رسیدم
استفاده از توابع حرکتی مثل Translate یا Lerp یا MoveTowards .به طرف من بیاد
استفاده ار توابع OnCollisionStay و OnCollisionEnterپس بر خورد به من
ساخت یک تایمر با توابع Timeپس چند ثانیه
تابع Application.LoadLevelبازی از اول شروع بشه
دوست من، دمبال کد آماده نباش ، خوب؟
Last edited by hamed_benz; 20-07-2012 at 07:30.
نه چون تازه کار جاوا هستم میگم کسی می تونه کد را برام بزاره اگر کسی ناراحت یا عصبی نمیشه ممنون میشم خواهشا بی جواب نزارید ما را![]()
Last edited by 2lombe; 20-07-2012 at 07:56.
سلام!
من یکم یونیتی بلدم در حد که بوتنم یک کارکتر جلو عقب کنم یا تیر بزنه ولی از دیگر کار ها هیچی هیچی بلد نیستم می خواستم بدونم این پک زیر می تونی عالی باشه برای من یا نه اگر باید چه کنم:
لینک کل توضیحات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خوب من که جواب دادم به شما ، برای هر کاری تیکه کدش رو واسط گذاشتم ، شما شروع کن با توتبعی که گفتم کار کردن ، کارت راه میوفته. اگه نشد ، بعد بیا تیکه تیکه کر ها رو بپرس. ( کسی نه ناراحت میشه نه عصبی ، باور کن برای پیشرفت خودت من بت کد نمیدم، ولی اگه بازم نمیخوایی تلاش کنی ، بگو تا واسط ه مثال آماده کنم از چیزی که میخوایی.
منظورم اینه دو آبجکت دارم که هر دو یک کد دارند و از یک مش استفاده میکنندشرمنده، من متوجه کاری که شما کردید نمیشم ، کپی کردن باعث ایجاد یه آبجکت دیگه میشه و اسکریپت ها با هم تداخلی ندارن ، یک کد AI یعنی چی؟ یعنی یکی از آبجکت ها اسکریپت داره و بقیه ندارن؟
هر دو آبجکت کد دارند ولی کدشون یکی هست
هروقت میخوام اولین آبجکت رو Destroy کنم ارور NullRefrenceException داده میشه!
و وقتی روی ارور کلیک میکنم ، خطی که قراره انیمیشن اجرا شه خاکستری میشه ، یعنی مشکل از اونجاست
////////////
حالا غیر از سوال بالام شما چه راهی(یا الگوریتمی) رو برای قرار دادن چند آبجکت به عنوان Enemy در صحنه بهم پیشنهاد میکنید که مشکلات بالا پیش نیاد؟
ممنون
همین را بزار قول میدم که دیگه تمامی کده ها را خودم یاد بگیرم البته بهصورت مخفیانه دارم کم کم یاد میگرم به امید خدا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)