بله . ميتونيد لينوكس هم نصب كنيد . البته نه از طريق بوت كمپ
بله . ميتونيد لينوكس هم نصب كنيد . البته نه از طريق بوت كمپ
مبارکه چند گرفتیش با کدوم گارانتی اصلا گارانتی دارهه
اساتید یه لپ تاپ می خوام بگیرم تا سقف 1/5 (البته هر چی کمتر بهتر .یعنی پول اضا فه ندم )برا کارای معمولی میخوام اصلا" بازی نمیکنم یکی زیبایی مهمه دوم کیفیت صفحه نمایش. آخر هم کلاس(با عرض شرمندگی) . برا اندازشم موندم 14 بگیرم یا 16 بیشتر دلم میخاد 16 باشه(زیاد اینور اونور نمیرم فقط هر روز از منزل تا محل کار باید ببرم وبیارم که اونم نزدیکه 5 دقیقه فاصله. راستی یه سیستم تو خونه دارم یکی هم محل کار. چند صفحه خوندم ظاهرا" سری f 115 116 117 سونی به شرایط من میخوره اشتباه میکنم؟ اپل هم همین جور ولی تو این رنج قیمت سایزش 14 هست و شونزدهش دورو بر 2 تومنه. لطفا" دوسه مورد برام با اون اولویتها که گفتم معرفی کنین سایز 14 میترسم خیلی کوچیک باشه تا الان لپ تاپ نداشتم آخه
دوست عزیز سؤالتونو باید در بخش خودش مطرح کنید!
اینجا مربوط به خرید اپل هست نه سونی!
اما در مورد اپل مک بوک پرو374به شما توصیه میشه و جوابگو هست با نیازتون و اپل بالاتر از 13.3" 2میلیون به بالا باید هزینه کنید
ممنون از توجهتون
سلام به همه دوستداران اپل!!
من هم بالاخره یه 374 خریدم!5 ساعته دارم باهاش ور می رم !
ویندوز 7 با بوت کمپ ریختم به روشی که امید گفته بود،فقط یه سوال مجیک موسمو ویندوز 7 نمی شناسه!چه کار باید بکنم؟
مبارکه!بزودی به گروه هم دعوت میشوید!
چرا نشناسه؟بوت کمپ رو که نصب کردی برو تو قسمت موس اونجا باید پیداش کنی!
تو تاپیک نصب ویندوز ، توضیحش هست ، اگر پیدا نکردی ، تو همون تاپیک مطرح کن ، تا دوباره توضیح بدم!
به گزوه هم دعوت شدید ،
موفق باشید ،
امید
تا صفحه 16 رفتم تا فهمیدم که با چنتا رایت کلیک درست می شه!!!![]()
دوستان هرکدوم از گارانتی های نقش یا الماس بعد از خرید باید به مرکز خدمات پس از فروشش ببرم لپ تاپ رو؟
مثل امرتات که dvd های ریکاوری رو خودشون برات می سازن و بهت می دن.برای اپل هم به این شکل هست یا نه؟ممنون
در مورد نصب ویندوزش هم باید ویندوز 7 نسخه 64 بیت رو نصب کنم یا 32 بیت؟
ممنون( سوالم در مورد macbook 374 هست)
مگه مشكلي براي مك بوك پروتون پيش اومده ؟؟؟؟؟
نياز به دي وي دي ريكاوري در محصولات اپل نيستمثل امرتات که dvd های ریکاوری رو خودشون برات می سازن و بهت می دن.برای اپل هم به این شکل هست یا نه؟ممنون
معمولا سيستم هايي كه بالاي 3 گيگ رم دارن ويندوز 64 بيتي نصب مي كنن. منم بهتون 64 بيتي رو توصيه مي كنمدر مورد نصب ویندوزش هم باید ویندوز 7 نسخه 64 بیت رو نصب کنم یا 32 بیت؟
ممنون( سوالم در مورد macbook 374 هست)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)