تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 2199 اولاول ... 861361761821831841851861871881891901962362866861186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک هفته پیش 2 تا سال پرسیدم مثل اینکه که سر دوستان شلوغ بود و نشد جواب بدن .

خواهشا اگر کسی اطلاعات داره چواب بده که من و اون طرفی که میخواد بگیره بیشتر از این لنگ نمونه . میخوام ببنم کیفیت مبین نت تو تهران الان چطوره برای منطقه ای که آنتن خوب بده . طرف میخواد 1 مگ بگیره گفت که من براش یک تحقیقی بکنم !

پیشاپیش با تشکر از دوستانی که جواب میدن
    با سلام
    کلا برای ارائه سرویس 1Mb/s مبین نت اول منطقه و محل شما رو برای اینکه مودم Indoor جواب می ده یا outdoor چک می کنه که به نظر من اگرم مودم Indoor جواب داد شما ازشون مودم outdoor بگیرید چون قدرت سیگنال قوی داره و سرعت خوبی می تونین ازش بگیرین.زمانی که از شرکت برای نضب می یان پس از نصب مودم تست سرعت می گیرن که حتما ببینن آیا سرعت 1Mb/s جواب می ده یا نه بعدش براتون فعالسازی می کنن.
    در کل من از سرویس راضیم و قطع و وصلی اصلا ندارم میانگین سرعت سرویسمم روی 100KB/s هستش.

2. 2 کاربر از amir solo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

با سلام
    کلا برای ارائه سرویس 1Mb/s مبین نت اول منطقه و محل شما رو برای اینکه مودم Indoor جواب می ده یا outdoor چک می کنه که به نظر من اگرم مودم Indoor جواب داد شما ازشون مودم outdoor بگیرید چون قدرت سیگنال قوی داره و سرعت خوبی می تونین ازش بگیرین.زمانی که از شرکت برای نضب می یان پس از نصب مودم تست سرعت می گیرن که حتما ببینن آیا سرعت 1Mb/s جواب می ده یا نه بعدش براتون فعالسازی می کنن.
    در کل من از سرویس راضیم و قطع و وصلی اصلا ندارم میانگین سرعت سرویسمم روی 100KB/s هستش.

بر خلاف نظر دوستمون من با Indoor موافقم (البته اگه در منطقه تحت پوشش باشید )

اولا که از باد و باران و رعد و برق در امان هست (هر چقدر هم عا یق باشه باز هم امکان افتادن اتفاق هست , من با مودم های wifi تجربش رو دارم)
    دوما در آینده نزدیک آنتن های سرویس دهی مبین نت گسترش پیدا میکنه و همه از حالت indroor استفاده خواهند کرد که این به شما یک اینترنت کاملا پرتابل و قابل حمل و نقل رو میده و هرجا که باشید با همین CPE میتونید به اینترنت متصل بشید.

4. 2 کاربر از Cyber-PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

دوستان متن نامه برای 512 چی باید باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    اينم تست سرعت 2مگ از گرگان
    واقعا افتضاحه

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان متن نامه برای 512 چی باید باشه؟
    خیلی متن نامه مهم نیست.فقط جوری باشه که دانشگاه یا شرکت ، داره شما رو به شرکت مبین نت معرفی میکنه و قید بشه که شما جهت کار های تحقیقاتی احتیاج به اینترنت پرسرعت با سرعت x دارید.
    توجه کن موارد زیر حتما قید بشه :
    1. نام و نام خانوادگی کسی که میخواد سرویس بگیره.(کد ملی اون شخص هم باشه بهتره.)
    2. سرعت سرویسی که میخواد بگیره حتما قید بشه!
    3. مهر و امضا از دانشگاه یا اون شرکت هم فراموش نشه.

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

من یه سئوالی داشتم یکی میگفت اگه سرویس وایمکستون ور از یک منطقه بخرین دیگه تو سایر مناطق شهرتون نمی تونین استفاده کنین درسته یا نه ؟ میشه تو یک شهر دیگه استفاده کرد ؟ یا نه ؟

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من یه سئوالی داشتم یکی میگفت اگه سرویس وایمکستون ور از یک منطقه بخرین دیگه تو سایر مناطق شهرتون نمی تونین استفاده کنین درسته یا نه ؟ میشه تو یک شهر دیگه استفاده کرد ؟ یا نه ؟
    اصلا یکی از ویژگی های وایمکس اینه که هرجا تحت پوشش شبکش باشه بشه ازش استفاده کرد.
    ولی از اونجایی که شرکت های ایرانی معمولا یه تکنولوژی رو در ابتدای کار نصفه و نیمه پیاده میکنن ، باید با مرکز تماس مبین نت تماس بگیرید تا مطمئن بشید!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Cyber-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    middle of hourglass

پيش فرض

همه جای ایران میتونین با CPE خودتون به اینترنت متصل بشید

---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------

مبین نت که تعرفه 2 مگابایت نداره

در ضمن زیاد یه speedtest.net نگان نکن
    برای منم افتضاح میزنه ولی تو کار و دانلود مشکلی ندارم
    speedtest.ir برای من منطقی تر هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از اطلاعاتتون...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

داداش cinr و rssi رو چک کن . منم گرگانم هیچ مشکلی ندارما !
    افتضاح بود ولی 1 ماهی میشه خیلی خوب شده
    راستی 2 مگ از کجا گرفتی اصلا ؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •