1Mb/s
میشه
1024kb/s
اینم میشه 128KB/s
برای یک دقیقه دانلود میشه 7.68MB
برای 1ساعت دانلود میشه 460.8MB
برای 24 ساعت دانلود میشه 11.0592GB
و 30 روز دانلود داشته باشی 331.776GB
البته تو شرایط ایده آل..
که خوب تو واقیعت یه کم کمتره..
1Mb/s
میشه
1024kb/s
اینم میشه 128KB/s
برای یک دقیقه دانلود میشه 7.68MB
برای 1ساعت دانلود میشه 460.8MB
برای 24 ساعت دانلود میشه 11.0592GB
و 30 روز دانلود داشته باشی 331.776GB
البته تو شرایط ایده آل..
که خوب تو واقیعت یه کم کمتره..
Last edited by farzin1986; 17-12-2010 at 23:03.
منظورم اینه تا چه مقدار اجازه میدن دانلود کنید چون مطمئنا نمیزارن 300 گیگ دانلود کنی!!!!
تا چه مقدار اجازه دانلود با سرویس 1 مگ رو داری؟
همین امروز از ایرانسل پرسیدم.گفت برای 1مگ تا نهایت 300 گیگ باشه محدود نمیکنیم
شما وقتی نا محدود بگیری دیگه معنی نداره..
فرض کن شما واسه شرکتت میگیری با ترافیک خیلی بالا..
میتونین به دلیل کم فروشی شکایت کنین..
من خودم 256Kb/s نا محدود دارم و پرسیدم این موضوع رو از707 گفت نامحدود..
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
دوستان بازم سوال میکنم..
هیچکس مشکل ریست شدن خود به خودی مودم رو نداره روزی 2 یا 3 بار...![]()
من می خوام یه سرویس 256 نا محدود با مودم wi-fi بگیرم.
1.میدان کلانتری یوف آباد کسی سرویس داره؟ راضی هستین؟
2.تو خیابان دولت-منظریه کسی سرویس داره؟
3.می خوام طرح 6 ماهه با مودم رایگان بگیرم.بعد از 6 ماه چهخاکی باید بریزم تو سرم؟باید ماهی 49 هزار تومن پرداخت کنم؟یا میشه طر ح 6 ماه رو نمدید کرد؟
اگه تو منطقه مخابراتیتون پورت خالی دارن (ISP های خوب که بازم تحقیق کن) حتما ADSL بگیر..
چون اکثرا شبا رایگان هستن.. دردسر کمتر داری..
البته اگه کیفیت سرویس WiMax خوب شه که کم کم داره خوب میشه شاید تا 6 ماه دیگه.. WiMaxدر اولویت چون دیگه در قید مکان نیستی ..
من که 512 نامحدود + مودم وایفای همین 2 ساعت پیش سفارش دادم و پولشم اینترنتی ریختم.گفت تا 24 ساعت دیگه توی حسابتون منظور میشه.
چند روزه میان نصب کنند؟؟؟
برای مودم های usb هست...
تو منطقه ما که جزو مناطق سبز رنگ ! نقشه هست، بدون سامانه تقریبا 57 درصد و با اون 64 درصد سیگنال دارم داخل خونه.
---------- Post added at 06:33 AM ---------- Previous post was at 06:31 AM ----------
مودم داریم تا مودم، شما نوعش رو هم بگی بد نیستا !دوستان بازم سوال میکنم..
هیچکس مشکل ریست شدن خود به خودی مودم رو نداره روزی 2 یا 3 بار...![]()
از دو روز تا ده روز .
منتظر باشيد و از اينجامي تونيد حسابتون رو كنترل كنيدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. چطوري؟ هنوز نگرفتي؟؟من می خوام یه سرویس 256 نا محدود با مودم wi-fi بگیرم.
1.میدان کلانتری یوف آباد کسی سرویس داره؟ راضی هستین؟
2.تو خیابان دولت-منظریه کسی سرویس داره؟
3.می خوام طرح 6 ماهه با مودم رایگان بگیرم.بعد از 6 ماه چهخاکی باید بریزم تو سرم؟باید ماهی 49 هزار تومن پرداخت کنم؟یا میشه طر ح 6 ماه رو نمدید کرد؟
ميتوني بگيري. 256 رو زياد گير نميدن ولي 512 رو يكم سخت تره!!
1- نميدونم ولي اگر زنگ بزني به پشتيباني منطقه ات رو (آدرس دقيق خونه ات رو )بگي بهت ميگه نزديكترين bts بهت كجاست. خودت براورد كن ببن نزديك يا نه. با توجه به اين كه برد وايمكس كمه. حدودا بايد 10 كيلومتر بيتشر نباشه!!!
2- نزديك مايي كه !! دولت وضعيتش بهتره!!!
كلا چقدر ميتوني هزينه كني؟دانلود داري؟
تو بايد اون طرح رو انتخاب كني از طريق لينك مربوطه اش. و پول 6 ماهي كه تو حسابت كه مشخص كرده ecare بريزي!3.می خوام طرح 6 ماهه با مودم رایگان بگیرم.بعد از 6 ماه چهخاکی باید بریزم تو سرم؟باید ماهی 49 هزار تومن پرداخت کنم؟یا میشه طر ح 6 ماه رو نمدید کرد؟
شما وقتي بري تو بخش ثبت نام بهت ميگه كلا چقدر بايد پول بدي. بايد اون پول رو بريزي به حساب تو بهت ايميل يا اس ام اس بياد كه پول ريخته شده .بعد باهات تماس گرفته ميشه تا زمان نصب مودم رو باهات هماهنگ كنن!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)