تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 1049 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    من سونی مدل DDW5500 رو تو سونی سنتر تست کردم.باور کنید تا 1 ساعت سر دردشدید داشتم.واقعیتش صداش خیلی بلند بود ولی با اینکه تمام باندها وصل بود و فروشنده هم یک اهنگ ترنس اکتیو(با کلی وسواس و سوال از همکاراش که کدوم ترک بهتره)گذاشته بود.صدا بلندبودولی چیزی به نام ساب و تنین توصدای این سیستم نبود.فقط صدایه زیر داشت.ادم احساس میکرد داره از گوشاش خون میاد.من با اینکه با مارک سونی حال میکنم ولی این محصولش یه اشغال واقعی بود.
    بعد به نمایندگی پایونیر زیر پل حافظ رفتم و از فروشنده خواستم تاrs70رو ست کنم.دستگاه تست فروشنده یهrs50بود که فقط باندهای ایستاده و سابش وصل بود و3تا باند کوچیکش نبود.فروشنده یه موزیک گذاشت.ولوم رو 14بودوصدا خیلی زیاد نبود.فروشنده فهمید ترش کردم ولومو برد رو 40 45.بدونه اقراق میگم من تا حالا همچین کیفیت صدایی نشنیده بودم.صدای بلندوصاف و بیس بالاویک تنین بی ظیر.واقعآاحساس شادابی میکردم.تازه3تا باندش هم وصل نبود.
    من فیلیپس اون مدل وایرلس دارشو هم تو پاساژشرکا تست کردم.فروشنده یه فیلم اکشن کوپی مالزی که صدای دالبی داشت گذاشت.صداش بلندوصاف بود.تو صحنه های اکشن دالبی و کوبش سابش عالی بودولی تو مکالمات چنگی به دل نمیزد.به نظرم در کل برای فیلم مناسب بود ولی برای موزیک نه زیاد(البطه صدا سلیقه ایه)
    انتخاب من rs70پایونیره که همین روزا انشاالله میخرم ولی دوستان قبل از خرید فیلیپس رو هم امتحان کنن.DDW5500سونی که اصلآارزش بحص کردن نداره فقط گوندست
    باز هم اگه شما نظری دارد ممنون میشم بدونم
    موفق باشید
    نمی گم احتمالاً صد در صد ساب های سیستم وصل نبودن و سیستم اصلاً تنظیم نبوده مگه نه سونی 5500 توی بیس صدا از RS70 هم قوی تره. دو تا ساب 25 سانتی با یه آمپ جدا که فقط مختص ساب هاست بیس خیلی سنگینی ایجاد می کنه. به نظرم این سیستم بیشتر توی امکانات ورودی و خروجی از RS70 پایینتره
    ریویو سایت cnet رو هم اینجا می ذارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

rs70 قیمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر می کنم 880 تومن

5. این کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نمی گم احتمالاً صد در صد ساب های سیستم وصل نبودن و سیستم اصلاً تنظیم نبوده مگه نه سونی 5500 توی بیس صدا از RS70 هم قوی تره. دو تا ساب 25 سانتی با یه آمپ جدا که فقط مختص ساب هاست بیس خیلی سنگینی ایجاد می کنه. به نظرم این سیستم بیشتر توی امکانات ورودی و خروجی از RS70 پایینتره
    ریویو سایت cnet رو هم اینجا می ذارم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام دوستان
    برید نمایندگی سونی و مدلDDW5500 رو تست کنید همه چیز دستگیرتون میشه.وگرنه من خودم به قصد خرید سونی رفتم که کلآخورد تو ذوقم.به 2تا سابش نگاه نکنید.فقط صدای زیر داره و بلنده.از طنین خبری نیست.
    گفتم که:صدا صلیقه ایه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام چند تا سوال داشتم:
    1. این بلندگو های Cerwin-Vega مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میشه به امپ پایونیر 919 وصل کرد؟
    2. این بلندگو ها بدون ساب ووفر جواب می ده؟
    3. ست 5.1 بلندگو و ساب برای امپ پایونیر 919 با بلندگو های کوچک چی تو بازار هست؟ ( برای یه اتاق بیست متری)
    4. میشه فعلا 5 تا بلندگو به این امپ وصل کرد و بعدا دو تا دیگه اضافه کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام چند تا سوال داشتم:
    1. این بلندگو های Cerwin-Vega مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میشه به امپ پایونیر 919 وصل کرد؟
    2. این بلندگو ها بدون ساب ووفر جواب می ده؟
    3. ست 5.1 بلندگو و ساب برای امپ پایونیر 919 با بلندگو های کوچک چی تو بازار هست؟ ( برای یه اتاق بیست متری)
    4. میشه فعلا 5 تا بلندگو به این امپ وصل کرد و بعدا دو تا دیگه اضافه کرد؟
    1-بله می شه وصل کرد.
    2-جواب دادن بستگی به انتظارتون داره برای موسیقی کلاسیک و کلاً صدایی که بیس قوی توش مهم نباشه خوبه ولی برای فیلم و موسیقی ترانس یا دیسکو این مدل هاش چنگی به دل نمی زنه.
    3-بلندگوی 5.1 چه بصورت پکیج و چه به صورتی که خودتون بخواین تک تک ست کنید خیلی متنوعه تو بازار بستگی به بودجتون داره.
    4- بله

یه چیزی هم خدمتتون عرض کنم اینه که بلندگو های Cervin Wega توی ایران خیلی گرونتر از بازار جهانیه نمی دونم چرا وارد کنندش با این مقدار سود این ها رو عرضه می کنه به همین خاطر من زیاد نظرم روش مثبت نیست.
    در ضمن بین بچه ها به بلندگوی باشگاهی مشهوره و صداش خیلی موزیکال نیست و ظاهرش هم ظرافت های لازم برای استفاده تو خونه رو نداره.
    Last edited by Pejman3; 05-09-2010 at 23:10.

9. 4 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان
    برید نمایندگی سونی و مدلDDW5500 رو تست کنید همه چیز دستگیرتون میشه.وگرنه من خودم به قصد خرید سونی رفتم که کلآخورد تو ذوقم.به 2تا سابش نگاه نکنید.فقط صدای زیر داره و بلنده.از طنین خبری نیست.
    گفتم که:صدا صلیقه ایه
    دوست عزیز احتمال داره فروشگاهی که شما رفتید فروشنده از قصد صدارو روی حالت زیر تنظیم کرده که وضوح صدارو بیشتر بکنه و یا فضای آکوستیک مغازه خیلی بد بوده.چون منم صدای این مدل رو چندبار شنیدم و به نظرم صداش خیلی بم هست.کلا شرکت سونی معروف هستش به اینکه محصولاتشون صدای بم داره و w5500 سونی بخاطر ساب ووفر اضافیش صدای خیلی بم تری داره.
    یادمه یبار که یه آهنگ ترنس توی این سیستم تست کردم بخاطر بیس سنگینی که داشت صداهای ریز و زمینه موزیک به سختی شنیده می شد.

11. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام. برای امپ پایونیر 919 ست 5.1 بلندگو و ساب البته از نوع bookshelf با بودجه 500 تا 600 چی میشه تهیه کرد. ( بیشتر برای فیلم دیدن)

13. این کاربر از rash14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام. برای امپ پایونیر 919 ست 5.1 بلندگو و ساب البته از نوع bookshelf با بودجه 500 تا 600 چی میشه تهیه کرد. ( بیشتر برای فیلم دیدن)
    فکر کنم سراغ برند focal باید بری.فکر نکنم به غیر از محصولات این کمپانی تو قیمت پایین چیز خوب با صدای خوب گیرت بیاد.
    البته من صدای بلندگوهای این شرکت رو تا حالا نشنیدم ولی تعریفش رو زیاد شنیدم.

15. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود.
    سینمای خانگی با کیفیت در حد 200-300 هم موجود است؟
    من سینما خانگی چند تا از دوستان و تو مغازه ها رو که دیدم کیفتشون چنگی به دل نمیزد.
    الان یه ظبط و پخش پاناسونیک sa-vk725 دارم که چند سال پیش خریدم از کیفیت صداش راضی هستم ولی دیگه قدیمی شده و می خوام یه سیستم نو داشته باشم، حالا نوندم دوباره یه سیستم ظبط و پخش بگیرم یا سینما خانگی؟
    راستی الان یه سیستم ضبط و پخش چی میگن؟ سیستم صوتی خانگی؟ یا سیستم دی وی دی استریو؟
    ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •