سلام به همگي واي چقد پست دادين تو اين چند روزي كه من نبودم پدرم در اومد تا همشو خوندم خوب من يه چند تا سوال و جواب دارم اول از جوابا شروع مي كنم كه يكي بيشتر نيست
يكي از دوستان گفته بود يه علامت مياد كه شكل يه نامه ي چشمك زنه شما اگه روش رو با قلم يا انگشت بزنين مي بينين نوشته sim memory full كه ديگه به خودتون بستگي داره
خوب سوالا:
1-كسي از شما تا حالا با ان 900 كار كرده؟ديدين كه سيستم اس ام اسش چجوره ؟نميشه روي ويواز هم همين كارو كرد كه بشه گفتگو يا همون چت از طريق اس ام اس
2-منم سرعت گوشيم افت زيادي داره فقط هر از گاهي زياد ميشه و دوباره همونطوره و مي خوام اپديت كنم ميشه روش اپديت از اول تا اخرش رو برام كامل توضيح بديد يا ادرس پستش رو بديد
3-اين فريمور چيه اصلا؟به چه دردي مي خوره؟برا اپديت حتما لازمه؟
4-راستي ان 900 ويندوز موبايله يا سيمبيان سري 60 ورژن 5 چون همه چيزش فرق داره؟
1- ویواز هم همین امکان رو تحت نام conversation داره. تو Messaging و منوی اصلی قابل دسترسه.
2- نرم افزار آپدیتر سونی اریکسون رو دانلود کنین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونو نصب کنین.
گوشی رو فول شارژ کرده و از تمام اطلاعاتتون بک آپ بگیرین. میتونین اینکار رو دستی یا از طریق pc suite انجام بدین.
گوشی رو خاموش کنین. آپدیتر رو اجرا کنین و طبق دستور اون پیش برین. اول ازتون مدل گوشی رو میپرسه، تو صفحه بعدی تیک موافقت رو میزنین و تو صفحه بعد از اون دکمه سیز رنگ رو فشار میدین و نگه میدارین و در همین حین کابل رو به گوشی وصل میکنین. یه پیغام میاد تو برنامه که دکمه سبز رو ولش کنین. تو صفحه بعدی اگه آپدیت نیاز باشه بهتون میگه و ازتون میخواد که ادامه بدین. اگه نیاز نباشه هم میگه که اگه میخواین فقط فلش کنم. در حین آپدیت حدود 100 تا 130 مگ دانلود میکنه و بعد میریزه رو گوشی. کابل نباید در این مدت از گوشی جدا بشه. شارژ تو شروع کار باید فول باشه. بعد از اتمام کار ازتون میخواد گوشی رو جدا کنین و روشن کنین. باره اول روشن شدن هم بیشتر زمان میبره. چیزی در حدود 1 دقیقه...
اگه زبان انگلیسییتون در حده دبیرستان باشه خود برنامه خیلی واضح و مختصر و مفید مراحل رو توضیح میده...
3- firmware در واقع چیزی شبیه سیستم عامل هست برای کامپیوتر شما. چیزیه که امکان استفاده از رابط کاربری گوشی رو برای شما فراهم میکنه. آپدیت کردن همون گرفتن ورژن جدید و رفع عیب شده این firmware و نصب اون روی گوشی به صورت اتوماتیک وبا آپدیتر سونی اریکسون هست.
4- N900 سیستم عاملش ورژن پنج Maemo هست. چیزی متفاوت ازینا که فکر نمیکنم بتونه رشد کنه....
موفق باشید