دوباره بازی رو نصب کردم درست شد اما یادم رفت از سیو کپی بگیرم
کسی از دوستان میتونه برای من سیو LEVEL 45 رو پیدا کنه ؟
دوباره بازی رو نصب کردم درست شد اما یادم رفت از سیو کپی بگیرم
کسی از دوستان میتونه برای من سیو LEVEL 45 رو پیدا کنه ؟
خوب من هم مثل دوستمون این مشکلو داشتم که بعد از دانلود پچ جدید و ریختن در محل نصب بازی تا امروز داشتم بازی رو راحت انجام می دادم که یه دفعه این پیغام the beta .....endad ( یا یه همچین چیزی ) روی صفحه اول بازی ظاهر شد..........این فایل ها رو دانلود کردم و ریختم توی محل بازی
http://www.upload.ee/files/707917/10727-1.zip.html
اما وقتی بازی رو اجرا میکردم بازی اصلا بالا نمی یومد.......برای همین هم به پوشه کرکی رفتم که قبلا دانلودش کرده بودم همون 6 مگی که توی پست های اول گفته بود و فقط فایل iw4mp.exe رو کپی کردم ( فقط همین فایل رو ) ....بازی به راحتی اجرا شد و مشکلی هم نداست ورژن بازی هم AlterIW 1.3.37a هست که گوشه پایین سمت راست نوشته..........
موفق باشید
با سلام.
من این آپدیت جدید Alteriw رو 2 هفته پیش ریختم ولی هر موقع iw4mp.exe رو باز میکنم میگه "iw4mp.exe has stopped working" توی خود وبسایت alteriw هم چند نفر پرسیده بودن ولی هیچ راه حلی نبود. تو Youtube چند تا راه پیشنهاد داده بودن مردم که اونام واسه من کار نکرد. ویندوز من Vista 32bit و با پچ قبلی هم هیچ مشکلی نداشتم.
کسی میدونه چه جوری درستش کنم؟؟؟ یا کرک دیگه ای هست به جز این؟؟
مرسی
از دوستان كسي نيست كه بتونه بهم كمك كنه ؟ خيلي ممنون ميشم يه راهنمايي بكنيد.
Last edited by gomgashte_r; 28-07-2010 at 12:30.
سلام
اخرین ورژن Easy Account Manager رو برای تبدیل لول ها قرار بدید لطفا
کسی نیست جواب ما رو یده؟با سلام.
من این آپدیت جدید Alteriw رو 2 هفته پیش ریختم ولی هر موقع iw4mp.exe رو باز میکنم میگه "iw4mp.exe has stopped working" توی خود وبسایت alteriw هم چند نفر پرسیده بودن ولی هیچ راه حلی نبود. تو Youtube چند تا راه پیشنهاد داده بودن مردم که اونام واسه من کار نکرد. ویندوز من Vista 32bit و با پچ قبلی هم هیچ مشکلی نداشتم.
کسی میدونه چه جوری درستش کنم؟؟؟ یا کرک دیگه ای هست به جز این؟؟
مرسی
دوستان بهترین روش انلاین بازی کردن این بازی چیه تو صفحه اول چند تا گزشته گفته این مال ورژن قدیم این مال جدید
این ورژن ها کدومن؟
بعد از آپدیتی که امروز میکنه ورژن بازی دقیقا چند میشه؟ کسی لینک فایلهای آپدیت جدید رو داره؟
حجمش فایلها زیاده.
حجم آپدیت زیاد نبود داشت نقشه هایی که توی فولدر zone/english داشتم رو دوباره میگرفت میگذاشت توی zone/dlc!! خودم کپی کردمشون.
فقط 2نفره میشه بازی کردش یا اینکه اینم مثل کانتر میشه توی مپای چند نفره زد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)