نمی شه همچین حرفی زد.
در هر محدوده قیمت و برای هر کاربردی ، میشه از برند های مختلف ، نوت بوک های مختلفی مثال زد.
در کل این رو بدونید که هیچ شرکتی بد ، تولید نمی کنه
نمی شه همچین حرفی زد.
در هر محدوده قیمت و برای هر کاربردی ، میشه از برند های مختلف ، نوت بوک های مختلفی مثال زد.
در کل این رو بدونید که هیچ شرکتی بد ، تولید نمی کنه
البته به نظر من بعضی لپ تاپا بهتر هستن چون من قبلا هم دل داشتم هم سونی ولی لپ تاپ دلم تقریبا بعد از 1 سال خورده ای اصلا قابل استفاده نبود (اصلا که نه یه کم) تمام رنگ کلیدای جلوش رفته بود...درایوش هم خراب شده بود (80 تومن خرجش شد با اینکه نه ضربه خورده بود نه چیزی ) مانیتورش هم که اصلا کیفیت نداشت هم یکم ول شده بود یعنی تا یکم دست بهش می خورد حرکت می کرد...تازه ساخت مالزی هم بود .
ولی بعدش یه سونی چینی گرفتم که تا الان هیچ مشکلی براش پیش نیومده بجز اینکه یه کم مدلش پایین اومده و دیگه بازیا رو زیاد خوب اجرا نمی کنه.
کم تفاوت ندارند.
اختلاف قیمت این دو مدل نیز بالاست
FZB~1250
GJB~1520
سلام دوستان
یه لپ تاپ دل می خوام تا سقف 1.5
گرافیکش یکی از اینها باشه: ATI=4650,4670 Nvidia:9400,9500,9600
ممنون
xps 1340-A
cpu:2.66
cache:6
hdd:500
ram:4
vga:Geforce 9500SLI-512dedicated
display:13
سلام دوستان من به 2 گذینه رسیدم چهارشنبه یکی از این 2 تا رو میگیرم فقط مونده پردازنده کدوم بهتره ؟
2130 .... Intel® Core™ i3 Processor i3-330M
• 2.13 GHz, Level 2 cache 3 MB
1370 .... 2.2 core 2 Duo P7550 - 3 Mb Cache FSB 1066
در عمل زیاد با هم تفاوت ندارن(شاید 1%)
ولی سریcore i3 تازه اومده وهنوز جواب پس نداده.
چند تا از دوستان که core i3 داشتن راضی بودن.
به هر حال جفتشون خوبن.
از کی تا حالا گزینه را این طوری(گذینه) مینویسن؟!؟!؟!؟!؟!![]()
اینجا هم یه مقایسه بین این دوتا هست ، مثل اینکه بعضی جاها اولی و بعضی جاها دومی بهتر عمل می کنه...البته مقایسه روی PC بوده نه لپ تاپ:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا Core i3 تو بازی Crysis امتیاز بیشتری نسبت به Core 2 Duo آورده ولی تو بازی Farcry برعکس بوده.
ولی برنامه 3DMark کلا امتیاز بیشتری به Core i3 داده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)