مبارک باشه
درسته این گوشی جی پی اس ضعیفی داره
من تا این لحظه حتی بعد از آپدیت فریمور به آخرین نسخه هم موفق نشدم کانکت شم
(البته توی خونه منظورمه ، بیرون به اونصورت تست نکردم)
مبارک باشه
درسته این گوشی جی پی اس ضعیفی داره
من تا این لحظه حتی بعد از آپدیت فریمور به آخرین نسخه هم موفق نشدم کانکت شم
(البته توی خونه منظورمه ، بیرون به اونصورت تست نکردم)
عزیزان جی پی اس چندان ضعیف نیست، حداقل 5 تا 10 دقیقه در محیط باز زمان نیاز هست برای لاک شدن به ماهواره ها!
درضمن در ایران بدلیل وجود سیستم هایی برای جلوگیری از حملات احتمالی دشمنان فعالیت GPS مختل شده! و این ربطی به X6,N97,5800,... بودن گوشی نداره!
سلامت باشی ...
دوست عزیزمون درست میگه .. من زیاد نذاشته بودم بگرده .. البته در فضای آزاد ... بالاخره پیدا کرد ... راستی فریمور گوشی من 20.0.005 هست ... فریمور جدید می ارزه آدم آپ دیت کنه؟ .. چیزی اضافه می کنه؟ .. یا تغییری داره؟![]()
همین الان زیر یک سقف دو گوشی ایکس 6 و ان 78 رو امتحان کردم
و ان 78 در کنتر از 10 ثانیه وصل شد در حالی که ایکس 6 no satellite data available میده
پس بحث اختلال و این حرفا نیست بدون تعصب باید گفت که جی پی اس این گوشی ضعیفه
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
من همین امروز گوشی رو از ورژن 20 به 21 ارتقا دادم تا الان تفاوتی احساس نکردم
ولی مسلما یکسری ایراداتی که در نسخه های قبل بوده رفع شده
اگر به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید پیشنهاد میشه آپدیت کنید
سلام دوست عزیز:
یک سری مشکلات برطرف میشه،ولی از من می پرسی،آپدیت نیازی نیست،چون دیگه نمی تونی برنامه ها رو ساین کنی،مگر اینکه گوشیت رو ه --ک کنی،من گوشیم رو -- کردم و تبدیل به آیفن کردمش.فوق العاده است.یک سری سرچ کن در رابطه با ه--ک x6 خیلی چیزها دستگیرت میشه.
سلام---- gps گوشی من ماهواره ها رو پیدا میکنه (4 تا ) اما وقتی my position رو میارم یه چراغ قرمز خاموش روشن میشه و جایی رو نمیاره . در ضمن اون قسمتی هم که مقدار kb رو نشون میده هم همیشه صفره و علامت جلویش خط خورده. کسی میدونه مشکل چیه ؟
Last edited by omrehobab; 11-09-2010 at 22:45.
سلام دوست عزیز؛
به احتمال زیاد گوشی شما به ماهواره ها قفل نمیشه ...
وقتی به ماهواره ها قفل میشه که در Location در قسمت GPS Data در Satellite Status یا همون قدرت سیگنال ها باید نوار های عمودی به رنگ آبی دربیان و این به معنی اینه که گوشی شما به ماهواره ها قفل شده ...
تشکر یادت نره دوست من![]()
سلام
احتمالا ان78 شما قابلیت AGPS و اتصال به اینرتنت اون در پیدا کردن ماهواره ها فعال بوده بهمین جهت در کمتر از 10 ثانیه پیدا شده. هیچ گوشی ای بصورت آف لاین نتونسته در کمتر از 10 ثانیه کانکت بشه یا ان78 یا ایکس 6 یا آیفون
اتفاقا جی پی اس این گوشی رو اشاره کردند که اگه بهترین هم نباشه جز یکی از بهترین هاست نفرمایید تو رو خدا! تا تنظیمات جی پی اس رو سفارشی نکنی به حد مطلوب نخواهی رسید. طریقه نگه داشتن گوشی و زاویه ای که با آسمان میسازه باید 45 درجه باشه و اینکه آنتن جی پی اس این گوشی زیر کلمه ایکس 6 قرا داره که باید اون سمت به آسمون باشه... یادمه در صفحات قبل آموزش کامل تنظیمات جی پی اس رو نوشته بودم که حدود 3 الی 5 دقیقه ای کانکت بشه بصورت آفلاین. چون این گوشی رو فروختم دیگه حوصله ندارم بگردم بزارم واست یه چند صفحه قبل رو بگردی پیدا می کنی
در آپ دیت فریم ویر گوشی اصلا تغیرات یا بهینه سازی ای برای جی پی اس صورت نگرفته جی پی اس گوشی ثابته فقط نرم افزار اون 3.04 شده همین وبس اونم که ربطی به فریم ویر نداره
سلام
احتمالا ان78 شما قابلیت AGPS و اتصال به اینرتنت اون در پیدا کردن ماهواره ها فعال بوده بهمین جهت در کمتر از 10 ثانیه پیدا شده. هیچ گوشی ای بصورت آف لاین نتونسته در کمتر از 10 ثانیه کانکت بشه یا ان78 یا ایکس 6 یا آیفون
اتفاقا جی پی اس این گوشی رو اشاره کردند که اگه بهترین هم نباشه جز یکی از بهترین هاست نفرمایید تو رو خدا! تا تنظیمات جی پی اس رو سفارشی نکنی به حد مطلوب نخواهی رسید. طریقه نگه داشتن گوشی و زاویه ای که با آسمان میسازه باید 45 درجه باشه و اینکه آنتن جی پی اس این گوشی زیر کلمه ایکس 6 قرا داره که باید اون سمت به آسمون باشه... یادمه در صفحات قبل آموزش کامل تنظیمات جی پی اس رو نوشته بودم که حدود 3 الی 5 دقیقه ای کانکت بشه بصورت آفلاین. چون این گوشی رو فروختم دیگه حوصله ندارم بگردم بزارم واست یه چند صفحه قبل رو بگردی پیدا می کنی
در آپ دیت فریم ویر گوشی اصلا تغیرات یا بهینه سازی ای برای جی پی اس صورت نگرفته جی پی اس گوشی ثابته فقط نرم افزار اون 3.04 شده همین وبس اونم که ربطی به فریم ویر نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)