تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 323 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

خوب دوستان بالاخره من هم به جمه ایکس 6 دارها پیوستم .. گوشی خوبی بوده برام تا الان ... با گارنتی اصلی به همراه شارژر فندکی و نگهدارنده ماشین خریدم 340 ( از بازار موبایل ایران )....
    تنها مشکلی که دارم جی پی اس هست که از موقعی که خریدم ماهواره رو پیدا نمی کنه ... به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه؟ -- یعنی اون علامته پایین که آنتن دهی گوشی رو نشون میده همش داره زرد چشمک می زنه!
    مبارک باشه

درسته این گوشی جی پی اس ضعیفی داره
    من تا این لحظه حتی بعد از آپدیت فریمور به آخرین نسخه هم موفق نشدم کانکت شم
    (البته توی خونه منظورمه ، بیرون به اونصورت تست نکردم)

2. این کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

مبارک باشه

خوب دوستان بالاخره من هم به جمه ایکس 6 دارها پیوستم .. گوشی خوبی بوده برام تا الان ... با گارنتی اصلی به همراه شارژر فندکی و نگهدارنده ماشین خریدم 340 ( از بازار موبایل ایران )....
    تنها مشکلی که دارم جی پی اس هست که از موقعی که خریدم ماهواره رو پیدا نمی کنه ... به نظرتون مشکل از کجا می تونه باشه؟ -- یعنی اون علامته پایین که آنتن دهی گوشی رو نشون میده همش داره زرد چشمک می زنه!
    عزیزان جی پی اس چندان ضعیف نیست، حداقل 5 تا 10 دقیقه در محیط باز زمان نیاز هست برای لاک شدن به ماهواره ها!

درضمن در ایران بدلیل وجود سیستم هایی برای جلوگیری از حملات احتمالی دشمنان فعالیت GPS مختل شده! و این ربطی به X6,N97,5800,... بودن گوشی نداره!

4. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مبارک باشه

عزیزان جی پی اس چندان ضعیف نیست، حداقل 5 تا 10 دقیقه در محیط باز زمان نیاز هست برای لاک شدن به ماهواره ها!

درضمن در ایران بدلیل وجود سیستم هایی برای جلوگیری از حملات احتمالی دشمنان فعالیت GPS مختل شده! و این ربطی به X6,N97,5800,... بودن گوشی نداره!
    سلامت باشی ...
    دوست عزیزمون درست میگه .. من زیاد نذاشته بودم بگرده .. البته در فضای آزاد ... بالاخره پیدا کرد ... راستی فریمور گوشی من 20.0.005 هست ... فریمور جدید می ارزه آدم آپ دیت کنه؟ .. چیزی اضافه می کنه؟ .. یا تغییری داره؟

6. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

همین الان زیر یک سقف دو گوشی ایکس 6 و ان 78 رو امتحان کردم
    و ان 78 در کنتر از 10 ثانیه وصل شد در حالی که ایکس 6 no satellite data available میده
    پس بحث اختلال و این حرفا نیست بدون تعصب باید گفت که جی پی اس این گوشی ضعیفه

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

سلامت باشی ...
    دوست عزیزمون درست میگه .. من زیاد نذاشته بودم بگرده .. البته در فضای آزاد ... بالاخره پیدا کرد ... راستی فریمور گوشی من 20.0.005 هست ... فریمور جدید می ارزه آدم آپ دیت کنه؟ .. چیزی اضافه می کنه؟ .. یا تغییری داره؟
    من همین امروز گوشی رو از ورژن 20 به 21 ارتقا دادم تا الان تفاوتی احساس نکردم
    ولی مسلما یکسری ایراداتی که در نسخه های قبل بوده رفع شده
    اگر به اینترنت پر سرعت دسترسی دارید پیشنهاد میشه آپدیت کنید

8. 2 کاربر از hellbrain666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

سلامت باشی ...
    سلام دوست عزیز:
    یک سری مشکلات برطرف میشه،ولی از من می پرسی،آپدیت نیازی نیست،چون دیگه نمی تونی برنامه ها رو ساین کنی،مگر اینکه گوشیت رو ه --ک کنی،من گوشیم رو -- کردم و تبدیل به آیفن کردمش.فوق العاده است.یک سری سرچ کن در رابطه با ه--ک x6 خیلی چیزها دستگیرت میشه.

10. این کاربر از SANR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omrehobab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام---- gps گوشی من ماهواره ها رو پیدا میکنه (4 تا ) اما وقتی my position رو میارم یه چراغ قرمز خاموش روشن میشه و جایی رو نمیاره . در ضمن اون قسمتی هم که مقدار kb رو نشون میده هم همیشه صفره و علامت جلویش خط خورده. کسی میدونه مشکل چیه ؟
    Last edited by omrehobab; 11-09-2010 at 22:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

کسی فونت گوشیشو عوض کرده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mg74's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

10

سلام---- gps گوشی من ماهواره ها رو پیدا میکنه (4 تا ) اما وقتی my position رو میارم یه چراغ قرمز خاموش روشن میشه و جایی رو نمیاره . در ضمن اون قسمتی هم که مقدار kb رو نشون میده هم همیشه صفره و علامت جلویش خط خورده. کسی میدونه مشکل چیه ؟
    سلام دوست عزیز؛

به احتمال زیاد گوشی شما به ماهواره ها قفل نمیشه ...
    وقتی به ماهواره ها قفل میشه که در Location در قسمت GPS Data در Satellite Status یا همون قدرت سیگنال ها باید نوار های عمودی به رنگ آبی دربیان و این به معنی اینه که گوشی شما به ماهواره ها قفل شده ...

تشکر یادت نره دوست من

14. 3 کاربر از mg74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

و ان 78 در کنتر از 10 ثانیه وصل شد در حالی که ایکس 6 no satellite data available میده

---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------

سلام

احتمالا ان78 شما قابلیت AGPS و اتصال به اینرتنت اون در پیدا کردن ماهواره ها فعال بوده بهمین جهت در کمتر از 10 ثانیه پیدا شده. هیچ گوشی ای بصورت آف لاین نتونسته در کمتر از 10 ثانیه کانکت بشه یا ان78 یا ایکس 6 یا آیفون
    اتفاقا جی پی اس این گوشی رو اشاره کردند که اگه بهترین هم نباشه جز یکی از بهترین هاست نفرمایید تو رو خدا! تا تنظیمات جی پی اس رو سفارشی نکنی به حد مطلوب نخواهی رسید. طریقه نگه داشتن گوشی و زاویه ای که با آسمان میسازه باید 45 درجه باشه و اینکه آنتن جی پی اس این گوشی زیر کلمه ایکس 6 قرا داره که باید اون سمت به آسمون باشه... یادمه در صفحات قبل آموزش کامل تنظیمات جی پی اس رو نوشته بودم که حدود 3 الی 5 دقیقه ای کانکت بشه بصورت آفلاین. چون این گوشی رو فروختم دیگه حوصله ندارم بگردم بزارم واست یه چند صفحه قبل رو بگردی پیدا می کنی

در آپ دیت فریم ویر گوشی اصلا تغیرات یا بهینه سازی ای برای جی پی اس صورت نگرفته جی پی اس گوشی ثابته فقط نرم افزار اون 3.04 شده همین وبس اونم که ربطی به فریم ویر نداره

16. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

سلام

احتمالا ان78 شما قابلیت AGPS و اتصال به اینرتنت اون در پیدا کردن ماهواره ها فعال بوده بهمین جهت در کمتر از 10 ثانیه پیدا شده. هیچ گوشی ای بصورت آف لاین نتونسته در کمتر از 10 ثانیه کانکت بشه یا ان78 یا ایکس 6 یا آیفون
    اتفاقا جی پی اس این گوشی رو اشاره کردند که اگه بهترین هم نباشه جز یکی از بهترین هاست نفرمایید تو رو خدا! تا تنظیمات جی پی اس رو سفارشی نکنی به حد مطلوب نخواهی رسید. طریقه نگه داشتن گوشی و زاویه ای که با آسمان میسازه باید 45 درجه باشه و اینکه آنتن جی پی اس این گوشی زیر کلمه ایکس 6 قرا داره که باید اون سمت به آسمون باشه... یادمه در صفحات قبل آموزش کامل تنظیمات جی پی اس رو نوشته بودم که حدود 3 الی 5 دقیقه ای کانکت بشه بصورت آفلاین. چون این گوشی رو فروختم دیگه حوصله ندارم بگردم بزارم واست یه چند صفحه قبل رو بگردی پیدا می کنی

در آپ دیت فریم ویر گوشی اصلا تغیرات یا بهینه سازی ای برای جی پی اس صورت نگرفته جی پی اس گوشی ثابته فقط نرم افزار اون 3.04 شده همین وبس اونم که ربطی به فریم ویر نداره

18. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •