تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 432 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه golebeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

فقط اگر ترمی قبول بشین!

با دیپلم ابیاری گیاهان دریایی، میشه تو علمی کاربردی هواپیما سازی خوند!!! نیگران نباشید....

اگر معدل کاردانیتون خوبه، لبخند دوره‌های پودمانی(بدون کنکور!) دانشگاه های علمی کاربردی رو از دور می‌تونید ببینید!!!!

الان گیر اکثر ماهایی که ترم/پودمان اخر هستیم دقیقا همینه!! علمی کاربردی بیشعور همیشه دی ماه و اینا ثبت نام میکرد برا کارشناسی، امسال اومد با سایر دانشگاه ها برگذار کرد و ملت یادشون رفت ثبت نام کنن و افتادن سال اینده!!!!

عاره دیگه.....

نع!! اگر ترمی برید، ازمون داره... اگر پودمانی برید، شرط معدل میرید..... معدل 13-14 میرید تو!!

خیر ببینی جواب دادی

من معدل کاردانیم با عرض شرمندگی 13.58 صدمه پس خدا رو شکر قبولمم ولی اینجور که شماها می گین دفترچه اش حالا حالا ها نمیاد....به نظرتون کی میاد ؟دی ؟ بهمن ؟کی آخه
    البته من بازم تاکید کنم من می خوام فقط کاردانی به کارشناسی ناپیوسته شرکت کنم نه کارشناسی

یه چیز دیگه مطمینید شرط معدله و مثل پیام نور آزمون نداره

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

معاون سازمان سنجش آموزش كشور از آغاز ثبت‌نام دوره‌هاي كارداني پيوسته و ناپيوسته دوره‌هاي ترمي 91 دانشگاه جامع علمي كاربردي از 13 شهريور ماه خبر داد.

سيد جلال طباطبايي در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاهي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به ‌آغاز ثبت‌نام دوره‌هاي كارداني پيوسته و ناپيوسته دوره‌هاي ترمي 91 دانشگاه جامع علمي كاربردي از 13 شهريور ماه از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت: مهلت ثبت‌نام داوطلبان تا 18 شهريور ماه ادامه دارد.

وي در خصوص نحوه تهيه كارت اعتباري ثبت‌نام، گفت: داوطلبان بايد با مراجعه به سايت سازمان سنجش با پرداخت حق ثبت‌نام 8 هزار و 500 توماني نسبت به انجام ثبت‌نام اقدام كنند.

طباطبايي در ادامه از آغاز ثبت‌نام دوره كارداني فني و كارداني حرفه‌اي دوره پودماني نظام آموزشي مهارتي دانشگاه جامع علمي كاربردي از 20 شهريور ماه خبر داد و گفت‌: مهلت ثبت‌نام داوطلبان تا 27 شهريور ماه ادامه دارد.

معاون سازمان سنجش با تاكيد بر اينكه گزينش دانشجو در اين دوره‌ها بر اساس معدل ديپلم انجام مي‌شود، خاطرنشان كرد: نتايج نهايي اين دوره‌ها آخر شهريور ماه اعلام مي‌شود.

منبع: ایسنا

جدا شهریوره؟خدا کنه منو قبول کنن واسه تهران هنر بخونم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا.........پود انی می خواممممممم بخونم
    Last edited by golebeh; 21-08-2012 at 12:05.

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

یه چیز دیگه می گم نکنه ظفیتشون پر بشه منو قبول نکنن

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

بچه ها می خوام تصویر سازی از شاخه های گرافیک بخونم )))))))))))))))) دعا کنید تازه چند تا دانشگاه نزدیک خونمون یافتم دعااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااا کنید قبول شم
    فقط می مونه که کی دفترچش بیاد و اینکه اصلا نمی دونم چه کتابهایی رو باید بخونم و مثلا پیام نور نوشته فلان درس تالیف فلانی اما اینجا تو دفترچش خوندم نوشته مثلا انگلیسی ادبیات وووووو اما ننوشته چه کتابی و تالیف کی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دفتر چه نوبت دوم علمی کاربردی کی میاد+کتابهای آزمون و تو دفترچه معرفی می کنند و مولف و نویسنده کتاب رو می گن یا نه باید خودمون بخونیم

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام....
    شما چقد می‌پرسی ماشالا....

جدا شهریوره؟خدا کنه منو قبول کنن واسه تهران هنر بخونم ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا.........پود �انی می خواممممممم بخونم
    نوشته برای کاردانی!!!

یه چیز دیگه می گم نکنه ظفیتشون پر بشه منو قبول نکنن
    چی؟ علمی کاربردی و ظرفیت؟! دوست عزیز من میگم ترم های اول تا 50-60 نفر رو میریزن تو یه کلاس!! شما میگی ظرفیت تکمیل بشه؟!!!!

بچه ها می خوام تصویر سازی از شاخه های گرافیک بخونم )))))))))))))))) دعا کنید تازه چند تا دانشگاه نزدیک خونمون یافتم دعااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااا کنید قبول شم
    همون دانشگاه های نزدیک خونتون که پیدا نمودین، ازشون نپرسیدین سوالاتتون رو که جواب دقیق بگیرید ایا؟

دفتر چه نوبت دوم علمی کاربردی کی میاد+کتابهای آزمون و تو دفترچه معرفی می کنند و مولف و نویسنده کتاب رو می گن یا نه باید خودمون بخونیم
    هه هه ماخ!! گیر اکثر بچه های کلوپ علمی کاربردی همینه دیگه!! اطلاع نداریم که ثبت نام جدید برای کارشناسی، افتاده به کی!! ممکنه امسال باشه، ممکنه سال اینده باشه!!! بعد شما که شرط معدل میری تو، دیگه کتاب ازمون و نویسنده و اسم کتاب رو لازم نداری!!! یه سایته... میری تو، اسم و مشخصات رو وارد میکنی مثلا میزنی معدل 14.30!!(ریسکه ها!!) بعد موقع ثبت نام که قبول شدی، میری میگی اقا معدل مغایرت داره!! ولی میری سر کلاس ها و در اخر هم همه چی درست میشه و شما میری درست رو میخونی!!

7. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام....

نوشته برای کاردانی!!!

چی؟ علمی کاربردی و ظرفیت؟! دوست عزیز من میگم ترم های اول تا 50-60 نفر رو میریزن تو یه کلاس!! شما میگی ظرفیت تکمیل بشه؟!!!!

همون دانشگاه های نزدیک خونتون که پیدا نمودین، ازشون نپرسیدین سوالاتتون رو که جواب دقیق بگیرید ایا؟

هه هه ماخ!! گیر اکثر بچه های کلوپ علمی کاربردی همینه دیگه!! اطلاع نداریم که ثبت نام جدید برای کارشناسی، افتاده به کی!! ممکنه امسال باشه، ممکنه سال اینده باشه!!! بعد شما که شرط معدل میری تو، دیگه کتاب ازمون و نویسنده و اسم کتاب رو لازم نداری!!! یه سایته... میری تو، اسم و مشخصات رو وارد میکنی مثلا میزنی معدل 14.30!!(ریسکه ها!!) بعد موقع ثبت نام که قبول شدی، میری میگی اقا معدل مغایرت داره!! ولی میری سر کلاس ها و در اخر هم همه چی درست میشه و شما میری درست رو میخونی!!

ههههههه خیر ببینی جوون داشتم دق می کردم
    من معدلم 13.58 ان شالله قبول بشم

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فرق این کاردانی فنی با کاردانی حرفه ای چیه من گیج شدم؟! بعد با معدل کل 16.13 دیگه قبولی حتمی هست دیگه نه (هر علمی کاربردی که بخوام میتونم برم؟)؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام....

نوشته برای کاردانی!!!

د نه د عزیز برادر ببین اشتباه می گی
    کاردانی به کارشناسی پودمانی آزمون داره من دفترچه 91 دانلود کردم و دیدم بـــــــــــــــــله آزمون داره لامصــــــــــــــب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr7 Illusive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    www.server3ax.in

پيش فرض

د نه د عزیز برادر ببین اشتباه می گی
    کاردانی به کارشناسی پودمانی آزمون داره من دفترچه 91 دانلود کردم و دیدم بـــــــــــــــــله آزمون داره لامصــــــــــــــب
    بله ازمون داره و من شرکت کردم قبول شدم امسال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •