این حرف، درست ترین حرفی بود که توی زندگیم شنیده ام.
راست میگه،هم باید پول بدی هم توهین بشنوی،از دربان دم در گرفته تا استاد و آبدارچی....
این حرف، درست ترین حرفی بود که توی زندگیم شنیده ام.
راست میگه،هم باید پول بدی هم توهین بشنوی،از دربان دم در گرفته تا استاد و آبدارچی....
اصلا هم حرف درستی نیست
من مثال نقض هستم برای گفته شما
دانشگاه آزاد ما خیلی هم عالیه.آدمو خجالت هم میدن اصلا
این حرفا رو عمو محمود راه انداخته که یواش یواش کسی سراغ دانشگاه آزاد رو نگیره تا ورشکست بشه و این از بدبختیشه
هر چند که دانشگاه آزاد بیشترین دانشجو رو داره
فرهنگش هم بالاست. مثل سراسری نیست که دانشجوهاش از پشت کوه اومده باشن
اتفاقا بدبختی این هست که به قول شما همه بچه ها شهری هستند و فرفهنگشون بالاست
در نتیجه یعنی بی عرضه هستند
اگر عرضه داشتن یک اعتراض می کردند
شما بهترین دانشگاه ازاد که کرج و تهران و علوم و تحقیقات و قزوین باشه برو وضعشون رو ببین
فقط ساختمان زدن و بس
سیستم اموزشی و مدیریتی 0 هست
حالا حساب واحد های دیگه رو خودت بکن
همون پشت کوه ها که امدن پول نمیدن اعتراض هم میکنن
مشکل بی عرضه بودن دانشجو هست و بس
این که وضع همین جوری هست که حرف درستی نیست
یک روزی باید تغیر پیدا کنه
کارمند دانشگاه ازاد یک گواهی برو ازش بگیر
انگار داره مجانی برات کار میکنه
طرف مدیر یک بخش میشه که اصلا ربطی به تحصیلش نداره
مسئول وظیفه داره پاسخ بده
صرفا چون دانشگاه ازاد هست باید از کار در بروند؟
چون می دونن از دانشجو ازادی بخاری بلند نمیشه اونها هم کار نمیکنند و به شعار بسنده میکنند.
ما با مشکلات کنار نمیام اونها باید با ما کنار بیایند.
سلام .
من نميدونم شما دانشجوي كدوم واحد هستين ، اما واسه شخص من كه كرج درس ميخونم بايد بگم كه سيستم اداري,دانشجويي,مديريتي,است د ها همه و همه خوب هستن . برخورد بد من نديدم !
سطح علمي استاد ها به شدت بالا ؛ سطح علاقه به تحصيل دانشجو بالا ، سطح سيستم هاي آموزشي بالا...
اين بي انصافي هستش كه انقدر از دانشگاه آزاد بد بگيم به خاطر اينكه داريم بهش پول زيادي ميديم .
به نظرم اونايي كه گلايه از واحد هاي شهرستاني دانشگاه آزاد دارن ، خوب ميتونستن نرن ! كسي به زور مجبورشون نكرده بود . ميتونستن همت كنن دولتي قبول بشن ! يا يه واحد خوب آزاد...
الان دوستاي ديگه دارن يواش يواش از بالا تا پايين دولت رو ميشورنخودتون خربزه خوردين ؛ پاي لرزش هم بشينيد ديگه . . . مثل خود من
![]()
میتونم بپرسم شما دانشگاه امام علی درس میخونید یا سما کرج؟
چون من هر جفتشو دیدم زمان خودم واقعا افتضاح بودن البته افتضاحی سماکرج به شدت بالا بود
چه کودتاهایی میشد داخلش
بفرما این هم پاسخ دادن دوست ما!
واقعا من چی بگم؟
بیشتر درس می خوندی میامدی واحد آزاد بهتر؟
جالب بود حرفتون
سما فك كنم واسه كارداني يه سري رشته هاي خاصه . من همون مجتمع امير المومنين درس ميخونم . سما كه منم قبول دارم ؛ سطحش پايينه آره ! اما سطح علمي دانشگاه كرج خداييش بالاس آدم از حق نگذره !
خوب آره ! به نظر من اوني كه مثلا رفته كارداني ، شهرستان فلان آباد داره درس ميخونه ، و مدام از بدي هاي دانشگاه آزاد ميگه ؛ خوب ميتونست بره دولتي بخونه ! بد ميگم ؟
اينم تراز هاي من بوده :
ولي كنكور آزاد با سراسري زمين تا آسمون فرقشه.....!
موفق باشين![]()
Last edited by attractive_girl; 15-02-2010 at 01:47.
منم نظرم همینه . دانشگاه آزاد علی رغم تبلیغاتی که علیه ش میشه از خیلی از دانشگاههای دولتی سرتره . یارو 3 میلیون پول پیشدانشگاهی رو میده حاضر نیست ترمی 500 تومن پول آزاد بده میگه کمر و میشکنه !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)