khayli با حال بود....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
--
--
khayli با حال بود....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ديروز بعد امتحان اومديم بيرون و همه ام ريخته بودن بيرون مدرسه برف بازي!(برف نديده ن اينا!) بعد كلي شالو كلاه كرديم كه بريم خونه از دره مدرسه نيومده بودم بيرون ديدم زارت ... يه گوله برف با سرعت نور خورد به همونجايي كه نبايد ميخورد! هيچي مجرم هم واستاده بود هي ميخنديد ... خودش هم نفهميده بود كجا زده ! يخده اينور اونور كرديم كه صداش در نياد!
آخرش كلي از خجالت اونو و بقيه در اومديم!(با برف)![]()
خلاصه خدا سايه ي اين برفو كوتاه نكنه!
Last edited by اردلان; 03-01-2008 at 15:47. دليل: ديگه ديگه...!
فکر نمیکنم اینو قبلا گفته باشم ولی اگر تکراری بود شرمنده:
تو ورزشگاه ثامن مشهد برای بازی پرسپولیس ابومسلم رفته بودم. من خودم استقلالی ام ولی چون دوستم پرسپولیسیه باهاش رفتم طرف پرسپولیس نشستم.
دقیقا پشت دروازه ی ابومسلم بودیم.
بادامکی یک شوت زد از بالای دروازه بیرون رفت یعنی صاف داشت طرف من می اومد.
من این پله های ورزشگاه رو که هر کدوم اندازه ی 4 تا پله ی معمولیه میرفتم پایین تا به توپ برسم.
خلاصه توپ صاف داشت می اومد تو دستام که یهو خورد به میله ی محافظ دور زمین و برگشت داخل.
فکر کنید سی هزار نفر بهم خندیدند و حتی چند تا پرسپولیسی مثل همون مو زرده خارجیه چی بود اسمش یادم نیست اون هم داشت گرم میکرد بهم خندید.
جدی میگم و اصلا خالی بندی نیست چون به هرکی میگم ورزشگاه یهو ترکید کسی باور نمیکنه!!!!
با هزار بدبختی در آوردمشون (هر کی رد شد از خنده مرد) و پام کردم ولی هر پام شده بود اندازه ی پای فیل چون رو کفشام پر از گل بود و تازه جورابام هم همش گلی بود.
یه بار منو دوستم خواستیم با مترو بریم امام خمینی تو ایستگاهش میدونید چه خبره دیگه.
مونده فقط رو سر آدم صف وایستن
من گفتم بیخیال بریم اونور وایسیم چون خلوت بود یا به اصطلاح هیچکی نبود
ما رفتیم وایستادیم 1 دقیقه بعد 2تا زنه اومدن کنار ما وایستادن ما توجه نکردیمبعد دیدیم تعدادشون داره زیاد میشه و همه دارن مارو نگاه میکین
ما یکم به تفکر مشغول شدیمدیدم ..اااااااااااااااااااا
طرف کوپه زنا وایستادیم .ما هم که :43::43:شده بودیم . با کمال خونسردی رفتیم طرف مردا![]()
Ramin.badboy با اینکه سوتیهات اکثرا بی مزس!!! ولی از بس باحال تعریف میکنی کلی میخندم!!!!
دهمت گرم
دیگه اگه بیمزس شرمنده جدیداً زیاد سوتی نمیدم
دمت گرم باحال بید
اي خدا مردم از خنده !!
عجب باحال بود اردلان جان !! ( خدا نصيب نكنه)
آخ آخ !!
اينو بايد يادم بمونه![]()
![]()
Last edited by علیرضا; 03-01-2008 at 20:28.
نه اتفاقا خیلی باحال تعریف میکنی!!! خوشم میات![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)