تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 186 از 312 اولاول ... 86136176182183184185186187188189190196236286 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,851 به 1,860 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

اگه نباشه جاش خالی می مونه sisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرد جهان و در درون خود

پيش فرض

كنسول چيه ... كنسول مال بچه هاست بابا برو pc تو خفن تر كن
    شما اگه pc تون رو به حد نهایی هم برسونی و براش 2 میلیون هم خرج کنی بازم fifa10 توش نکست نمیشه که

ولی با 400 تومن میشه یه ایکس باکس خرید و واقعا از کیفیت حالش رو برد

ولی pc رو واسه اینکه بروز نگهش داری باید هر دو سال در میون 200 تومن براش خرج کنی آخرشم هیچ چیزش نکست نمیشه

اگه کسی واقعا به بازی علاقمند هستش بره کنسول بخره

2. 2 کاربر از sisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من بازي رو گرفتم براي پي سي اولش كه اجرا ميشه مينويسه رازور 1911 بعد ميره تو بازي يعتي اصل نيستش؟(دمو هست؟ من به فروشنده گفتم اگه اصل نباشه پسش ميدم)
    ببخشيد كسي ميدونه اصلش چه تفاوتي تو منو داره؟ايا اصلش از نظر خود بازي (چمن و ...) هم با اين دزديا فرق داره؟
    خواااااااااااهشن جواب بديد

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

آقا اگه کسی هست که ادعا میکنه نسخه اصلی رو داره...یه چندتا عکس بزاره یا تعریف کنه که ما هم بدونمیم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من امروز رفتم پاساژ پایتخت (سر میرداماد) گفتن هنوز بازی نیومده از قبلم چیزی نبوده (دموی آنلاک شده) ولی تو این هفته (احتمالا" از فردا) میاد!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شما اگه pc تون رو به حد نهایی هم برسونی و براش 2 میلیون هم خرج کنی بازم fifa10 توش نکست نمیشه که

ولی pc رو واسه اینکه بروز نگهش داری باید هر دو سال در میون 200 تومن براش خرج کنی آخرشم هیچ چیزش نکست نمیشه

شرمنده که بی ربطه ولی....
    این به همه ثابت شده که pc های امروزی از همه کنسول ها قوی تر هستن...حالا چه میخواد xbox360 باشه چه بخواد PS3 باشه
    دلیل این که یک سری بازی ها برای pc منتشر نمیشه یا مربوط به انحصاری بودن اونها میشه یا این که شرکت سازنده رقبت نمی کنه اون بازی برای pc عرضه کنه...مهم ترین مسئله اش ممکنه همین کرک کردن بازی ها باشه
    ولی این قضیه که بگی pc های امروزی قدرت پردازش این بازی ها رو ندارن اشتباهه...اگه فیفای نکست برای pc عرضه نمیشه ولی خیلی بازی های نکست جن و سنگین تر از فیفا برای pc عرضه میشن...
    در کل من که نمیرم برای یک بازی کنسول بخرم...ارتقاء pc هم فقط به بازی مربوط نمیشه و توی کارایی سیستم و کار با یک سری نرم افزار ها مرتبط میشه

7. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این دو نقل قول فوق به هیچ وجه قابل قبول نیست ...اینجا جای صحبت در ورد فیفا هستش ..
    حرفهای کنسولی و pc بهتره در گروه مطرح بشه ...
    با اینکه من خودم pc بازم ولی کنسول دارها به هیچ وجه بچه به حساب نمی یاند.

9. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

من که هنوز نخریدم اصلشو

ولی بی خیال گیم پلی و گرافیک و....

می شینیم منیجر بازی می کنیم تا فیفا 11 بیاد

واقعا این منیجر فیفا هم نعمتیه....
    ----------------
    fifa manager هم دنگ و فنگ داشت. حتی بیشتر. میبایست یک پچ 200 مگا بایتی رو دانلود کنی تا مشکل اخراج شدنش حل شه.
    بهتره مربیگری رو با football manager ادامه بدی !

11. این کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اتفاقا کامپیوترم 1ماه پیش آپدیت کردم گرافیک 1 گیگ انداختم با cpu Quad9550 فکر کنم به اندازه کافی خفن هست اما فیفا زد تو ذوقم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

11 Be A Pro : Club and Country

خوب توی این پست قصد داریم که در مورد این مود بهبود یافته صحبت کنیم. در واقع راهنمای کامل برای اونهایی هست که می خوان این مود رو شروع کنن.

شما وقتی وارد این مود میشید تیمی رو که علاقه دارید توش بازی کنید رو انتخاب می کنید بعد شما 2 انتخاب دارید یا یکی از بازیکنان اون تیم رو انتخاب می کنید یا خودتون یک شخصیت خلق می تونید یا به قولی خودتون رو شبیه سازی می کنید که درستش هم همینه. حالا شما عضو جدید اون تیم هستید که دارای ملیت هستید. بهتره ملیتی رو انتخاب کنید که توی بازی تیم ملی اون کشور موجود باشه چون اگه مثلا ایران انتخاب کنید بازی به اون هدفش نمیرسه هدف اینه که شما کارهای توصیه شده رو انجام بدید. به عنوان مثال این کارها Recomanded هست توی این مود:

1- سعی تیم دسته دومی انتخاب کنید. مثلا لیگ دسته 2 فرانسه یا اسپانیا یا آلمان یا سری ب و ... انتخاب کنید.

2- سعی کنید بازیکن جدید خلق کنید. و از بازیکن موجود و واقعی استفاده نکنید.

3- ملیتی رو انتخاب کنید که تیم ملیش باشه توی بازی مثلا اسپانیا یا آلمان یا فرانسه و ایتالیا و ...

شما در شروع کار تمامی توانایی های ابتدایی تون 60 هست و 20 تا امتیاز افزایش دارید می تونید با این 20 تا به قول معروف تیون کنید من معمولا همه 20 تا رو به اسپرینت اسپید اختصاص می دم. شما وارد جهان فوتبال شدید. و شانس این رو دارید که با درخشش در تیم باشگاهیتون به تیم ملی کشورتون دغوت بشید. نگران این نباشید که ملیت برزیلی یا اسپانیایی دارید و در مقابل ستاره های بزرگ شانسی برای حضور نخواهید داشت. چون حضور شما فقط و فقط به امتیاز شما داره کافیه در بازیهای باشگاهی امتیاز 9.5 یا 10 بگیرید و در صدر بهترین بازیکن کشورتون باشید. حتی شما بعد از حضور در تیم ملی و درخش در تیم ملی خیلی زود می تونید کاپیتان و عضو دائمی تیم باشید. اما کاپیتانی در تیم باشگاهی زمانی اتفاق می افته که شما فصل رو با قهرمانی به پایان برسونید و به اصطلاح بخش اول بازی رو تمام کنید بعد بخش اول بازی که همون مرحله ای هست که شما موفق می شید کاپیتان تیم باشگاهیتون بشید و دیگه Level 10 میشید و دیگه نمی تونید Overal خودتون رو افزایش بدید. بخش دوم آغاز میشه و شما می تونید توی مسابقات مهمی مثل جام باشگاه ها و ... شرکت کنید در حالی که کاپیتان هستید. اما شاید بپرسید که کاپیتان بودن یا نبودن چه حسنی داره؟ شما وقتی کاپیتان هستید چه در تیم ملی و چه در تیم باشگاهی این اجازه رو دارید که لاین آپ بازی رو تغییر بدید. درست مثل Be A pro های ورِن قبل شما 2 تا ماموریت دارید:
    1- ماموریت تیمی
    2- ماموریت فردی
    که انجام هر کدوم Match XP مخصوص خودش رو داره این Match XP وقتی به حد نصاب میرسه 20 تا Attributes به شما داده میشه که می تونید بازیکنتون رو تقویت کنید.
    در حین بازی هر عملکرد مفید شما باعث میشه درجه کیفی شما که در گوشه بالای تصویر نمایش داده میشه پر بشه و هر حرکت بد شما ازش کم می کنه در انتهای بازی اگر این درجه کامل پر بشه شما نمره 10 میگیرید و بهترین بازیکن زمین میشید که خود بهترین بازیکن شدن هم Match XP جایزه می بره وقتی که عکس یک تاج پادشاهی چشمک میزنه شما رو آگاه می کنه کنه که شما Man of the Match شدید. با افزایش Level مقدار Match XP بیشتر میشه ولی خوب خوب هم جایزه میگیرید مثلا در اوایل که لول یک هستید انجام ماموریت فردی و تیمی 20 تا XP میده ولی توی لول های بالا مثلا لول 9 حتی 80 تا هم واسه انجام ماموریت فردی جایزه می گیرید.

چند نکته مهم:

توی این مود یک باگ وجود داره که باید مواظب باشید بیخود و بی جهت این باگ باعث نشه که بازیتون خراب بشه. بلایی که سر من اومد. ولی میگم که باید چی کار کنید تا سر شما نیاد. توجه کنید:

همونطور که گفته شد در ابتدا شما Overal تون 60 هست و کل توانایی های Primary Attributes روی عدد 60 هست ولی اگه به توانایی های Suporting دقت کنید متفاوت هست گزینه مربوط به توانایی Strength کلا زیاده شما فقط می تونید با Attributes های بدست اومده توانایی های Primary رو تقویت کنید ولی همین تقویت باعث میشه Supporting ها هم خود به خود تقویت بشن مثلا اگه اسپرینت اسپید رو تقویت کنید ملاحضه میکنید که Acclration که همون شتاب هست هم توی Supporting بیشتر میشه. باگ مربوط همین جاست وقتی که یکی از موارد موجود در Supportin به 99 می رسه دیگه اگه یه دفعه تقویت کنید از 99 میره به عدد یک که این اتفاق برای Strength می افته چون زیاده و وقتی شما بازیکن رو تقویت می کنید این مورد 99 رو هم رد میکنه و می ره روی عدد 1 و بدترین اتفاق می افته چون این توانایی فوق العاده مهم هست بازیکن شما اگه Strength اش 1 باشه با کوچکترین فعل و انفعال نقش بر زمین میشه توی معمولی ترین برخورد ها چنان با صورت می خوره زمین که تا چند ثانیه میمونه روی زمین کلا نحوه جا گذاشتنش هم افت میکنه. برای اینکه این اتفاق نیفته باید مواظب باشید که وقتی گزینه Strength و یا هر گزینه Supporting دیگه که به 99 میرسه از این به بعد یک دونه یک دونه تقویت کنید مثلا یه دونه به سرعت بدید سیو کنید و از Boost Attributes بیاید بیرون بعد دوباره وارد بخش تقویت بشید اگه این کار رو بکنید از 99 نمیره روی 1. خلاصه گوشی رو دادم دستتون که به خاطر هیچ بازیکنتون رو خراب نکنید یکم دقت کنید مشکلی پیش نمیاد.

در پایان مقاله ترینر مخصوص مود BAP رو در اختیارتون قرار میدم تا دوستانی که حوصله انجام ماموریت ها رو برای کسب Attributes ندارن راحت بشه. البته این ترینر خیلی مفید هست چون خیلی راحت می تونید توانایی هاتون رو افزایش بدید و خیلی راحت روی بهترین بازیکن زمین شدن و زیاد گل زدن و کسب نمره 10 جهت دعوت به تیم ملی تمرکز کنید انجام ماموریت ها پس از مدتی تکراری و اعصاب خورد کن میشه واسه همینه که استفاده از این ترینر خیلی باعث نمیشه بازی لوس بشه.

لینک دانلود با حجم 222 کیلو بایت:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اون جایی که این مقاله می تونه برای دوستانی که اطلاعات کافی ندارن در مورد این مود مفید واقع بشه توی پست اول قرار میگیره. موفق و تندرست باشید.

14. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

----------------
    fifa manager هم دنگ و فنگ داشت. حتی بیشتر. میبایست یک پچ 200 مگا بایتی رو دانلود کنی تا مشکل اخراج شدنش حل شه.
    بهتره مربیگری رو با football manager ادامه بدی !
    عزیز منیجر مود خود فیفا رو گفتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •