یه سوال جواب اعتراض ها کی میاد؟
یکی دیگه!:ی اصل مدرک دیپلم رو کی میدن؟
یه سوال جواب اعتراض ها کی میاد؟
یکی دیگه!:ی اصل مدرک دیپلم رو کی میدن؟
عجبیه !!!
پارسال توی کل کشور 7000 نفر معدل 20 بودن که 500 تاشون ریاضی بودن حالا حساب کن توی تهران چند نفر معدل 20 بودن !!!!
لطفاَ شایعه پراکنی نکنید .
Last edited by hermione; 25-06-2009 at 12:11.
بچه ها این درصدارو چجوری حساب میکنن؟!
اگه منظورت 15% که توی کنکور تأثیر داره :
باید ببینی توی درس خاص میانگین نمره کل دانش آموزان چقدر هست و اینکه نمره شما از این میانگین بالاتره یا پایین تر به عبارت دیگه مقایسه ای هست و واژه معادل تراز براش بکار میره هرچی ترازت بالاتر باشه بهتره !!
میانگین کل رشته ریاضی چنده؟اگه منظورت 15% که توی کنکور تأثیر داره :
باید ببینی توی درس خاص میانگین نمره کل دانش آموزان چقدر هست و اینکه نمره شما از این میانگین بالاتره یا پایین تر به عبارت دیگه مقایسه ای هست و واژه معادل تراز براش بکار میره هرچی ترازت بالاتر باشه بهتره !!
مسئولان آموزش و پرورش هنوز اعلام نکردن .
جواب اعتراض ها به من گقتند 2 هفته دیگه میاد یعنی هفته دیگه
البته باید بیشتر هم بشه !اگه منظورت 15% که توی کنکور تأثیر داره :
واسه بعضی ها اومده ! نه ؟؟؟ :ديجواب اعتراض ها به من گقتند 2 هفته دیگه میاد یعنی هفته دیگه
برو سایت اموزش پرورش نگاه کن !!عجبیه !!!
پارسال توی کل کشور 7000 نفر معدل 20 بودن که 500 تاشون ریاضی بودن حالا حساب کن توی تهران چند نفر معدل 20 بودن !!!!
لطفاَ شایعه پراکنی نکنید .
2800 نفر حدودا !
میگن اعتراض بزنی مثلا13میشه 15درسته ؟الان من پشیمون شدم 2تا درس دیگه رو چرا اعتراض نزدم....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)